Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Άχρηστοι

Πολύ μου χάλασε η διάθεση μετά τον αποκλεισμό της 5ης εκπομπής. Είχα βάλει πολύ δουλειά και εκευρίστηκα που πήγε χαμένη, διότι δυστυχώς και να άλλαζα στη συνέχεια το βίντεο αφαιρώντας τα επίμαχα πλάνα της MLB, το πράγμα θα ήταν yesterdays news. Το uploader των βίντεο του Blogger δεν δούλευε... οπότε δεχόμουνα πυρά από παντού.
Άσε που η όλη φάση ήταν καταδικασμένη, διότι εκτός από την MLB και το Youtube που μου απέκλεισαν το βίντεο, οι τρεις ομάδες που επέλεξα έχασαν. Και οι τρεις. Και οι άχρηστοι οι Phillies που τους σκούπισαν οι National μέσα στο γήπεδό τους (άκου πράγματα) και αυτή τη στιγμή έχουν 6 ήττες σερί, και οι Angels και (φυσικά) οι Giants γαμώ το κεφάλι τους γαμώ.
Οπότε άστην αυτή την εκπομπή να πάει στο διάτανο, δεν θέλω ούτε να την σκέφτομαι.
Σκέφτομαι όμως συνέχεια το ταξίδι στον Παναμά (σόρρυ Άγγελε), και αφού σας έχω κακομάθει μετα βίντεο, σας παραθέτω εδώ το επίσημο διαφημιστικό. Άφού το δείτε διαβάστε κα τις προβλέψεις μου.




Για πρώτο αγώνα επιλέγω το 661 Baltimore Orioles @ Detroit Tigers. Πρόσωπο της ημέρας είναι φυσικά ο Justin Verlander, ο οποίος με νίκη θα είναι ο πρώτος που θα έχει πετύχει 25 νίκες σε μία σεζόν εδώ και 20 χρόνια. Νομίζω ότι θα την πετύχει οπότε παίζω Verlander...εεε... Tigers.

Δεύτερος αγώνας είναι το 656 Atlanta Braves @ Washington Nationals. Είναι η πρώτη φορά που προσεγγίζω τους Atlanta (κι δικαίως μου την είπε ο Viejo), αλλά την φοβάμαι αυτή την ομάδα. Ενώ την κατατάσσω στις δυνατές ομάδες, πάντα μου την ψιλοκάνουν και πέφτουν σε slumps. Τέλος πάντων, νομίζω ότι θα κερδίσουν και σήμερα τους Washington, οι οποίοι πρέπει να εξαντλήθηκαν με τις νίκες τους εναντίον των Phillies. Άρα πάμε για τους Γενναίους.

Τρίτος αγώνας το 658 Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals. Οι Lovable Loosers εναντίον των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals. Και πάλι όμως σκέφτομαι ότι θα κερδίσουν οι μισητοί, αν δηλαδή θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα με το Wild Card. Το παιχνίδι πάντως είναι αμφίρροπο και ήδη χθες οι Cubs κέρδισαν. Νομίζω ότι αυτό δεν θα το επαναλάβουν. Οπότε... τους μισητούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου