Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμια πρώτη εκπομπής Baseball στα ελληνικά

Ακριβώς σωστά διαβάσατε. Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξεχνώ τί έγινε στη Νέα Υόρκη πριν δέκα χρόνια, και χρησιμοποιώ αυτή ακριβώς την σημαδιακή ημέρα για την πρεμιέρα της εκπομπής "Grand Slam" η οποία θα είναι το επόμενο βήμα στην προσπάθειά μου να κάνω ό,τι μπορώ έτσι ώστε να υποστηρίξω το Baseball και να βοηθήσω στην διάδοσή του στη χώρα μας. Δείτε την και φυσικά είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε ώστε να γίνει καλύτερη.




Και επειδή όπως θα είδατε στο βίντεο δεν υπάρχουν προγνώσεις και για να μην σας αφήσω χωρίς, θα τις καταθέσω εδώ γραπτώς.


Πρώτο παιχνίδι που επιλέγω είναι το Oakland Athletics @ Texas Rangers, το 678. Το παιχνίδι νομίζω ότι βαραίνει έντονα υπέρ των Τεχάνων, καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνει ο C.J. Wilson, ο οποίος έχει το καλύτερο ρεκόρ παίζοντας στην έδρα του. Στα τελευταία δύο χρόνια έχει δόσει 34 παιχνίδια με ρεκόρ 18-5 και ERA 3,84. Επίσης στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον των Rays κράτησε την άμυνα στο μηδέν, οπότε όλα του πάνε πολύ καλά. Επίσης για τους Rangers επιστρέφει ο Josh Hamilton ο οποίος δεν συμμετείχε στο προηγούμενο παιχνίδι καθώς γέννησε η γυναίκα του το τέταρτό του (!) παιδί. Επίσης, άσχημη είδηση για τους A's οι οποίοι θα παίξουν χωρίς το αστέρι τους Coco Crisp λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Άρα Rangers.

Δεύτερο παιχνίδι το New York Yankees @ Los Angeles Angels. Το 680. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθώς οι Angels -με τρεις συνεχόμενες νίκες- έχουν έρθει πολύ κοντά στους Rangers (μόλις 1,5 παιχνίδι) για την πρώτη θέση του Division, ενώ οι Yankees πασχίζουν να μείνουν πρώτοι και απλά το καταφέρνουν εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, καθώς οι δεύτεροι Red Sox έχουν χάσει και εκείνοι τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Νομίζω λοιπόν ότι σήμερα θα αλλάξουν τα πράγματα. Οι Yankees δηλαδή θα σταματήσουν το σερί ήττας, που είναι το μεγαλύτερο μετά τις συνεχόμενες έξι ήττες που είχαν κατά τα μέσα Μαϊου. Και για αυτή τη δουλειά θα ανεβάσουν στο mount τον Freddy Garcia, ο οποίος έχει 15 νίκες και 3 μόνο ήττες εναντίον των Αγγέλων, ενώ στο γήπεδο τους έχει κερδίσει 8 φορές και έχει χάσει μόνο μία. Και μάλιστα αυτή η μία ήταν στις 19 Ιουλίου 2002.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολη η δουλειά των Yankees. Ο Ervin Santana που αναλαμβάνει το μπαλάκι για τους Angels στις τελευταίες 14 ενάρξεις έχει pitchάρει για τουλάχιστον 6 innings με χαμηλό ERA 2,18, και έχει 8 νίκες και 2 ήττες. Επιμένω όμως Yankees

 Τρίτο παιχνίδι το San Diego Padres @ Arizona D-backs. Το 682. Θα βάλω Arizona. Η ομάδα είναι σε ράγες. Παέι καρφί για το Division και ήδη κοιτάζει στον τελικό της National League απέναντι στους Phillies. Όλα τα άλλα μοιάζουν διαδικασία. Στο γήπεδό τους έχουν 15 συνεχείς νίκες από τις 8 Αυγούστου που έχασαν τελευταία φορά. Στο βουναλάκι ανεβάζουν ένα νέο παιδί που έχει κάνει πολύ εντύπωση φέτος, τον Josh Collmenter, ο οποίος στις τελευταίες έξι ενάρξεις έχει επιτρέψει μόλις 8 πόντους κατεβάζοντας το ERA των 38 τελευταίων του innings στο 1,83.
Επίσης για τους D-backs επιστρέψει ο Justin Upton ο οποίος χτυπάει με ,321 εναντίων των παπάδων φέτος με 7 homerun.
Από την άλλη για τους Padres, εεπιστρέφει ο Orlando Hudson στο lineup, που όμως δεν έχει πετύχει κανένα χτύπημα εδώ και 28 εμφανίσεις στο ρόπαλο. Άρα δύσκολα τα πράγματα για τους παπάδες. Παίζω D-backs.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.εγω σήμερα λέω να ακολουθήσω τα breaks,δηλαδή

    674 Tampa Bay Rays - Boston Red Sox ΔΙΠΛΌ

    675 Milwaukee Brewers - Philadelphia Phillies ΆΣΟ

    677 St Louis Cardinals - Atlanta Braves ΔΙΠΛΌ

    680 Los Angeles Angels - New York Yankees ΔΙΠΛΌ

    Και τελευταία η ομάδα του Torch

    681 San Francisco Giants - Los Angeles Dodgers ΆΣΟΣ

    Καλη επιτυχία σε όλους

    Υ.Γ. πολυ ωραία η πρώτη σου εκπομπή Torch,συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν φέρουν ούτε σήμερα οι Giants άσσο, θα σκάσω.
    Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή