Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Επινίκια

Σήμερα δεν θα κάνω προβλέψεις. Σόρρυ. Βρίσκομαι στη Στυλίδα στο Bike Show του Harley Davidson Club Hellas. Πίνω μπύρες και επαναπαύομαι στις δάφνες της νέας τριπλέτας που πέτυχα χθες.
Αύριο θα επιστρέψω στην Αθήνα και θα παίξω σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Ευρυάλης Γλυφάδας (της ομάδας μου) και των Πανθήρων Πάτρας. Δύσκολο παιχνίδι και φυσικά δεν θα κάνω προβλέψεις. Θα σας ενημερώσω όμως.
Ώρα έναρξης 11:00 στα γήπεδα Baseball του Ελληνικού δεξιά από τον υδατόπυργο της αμερικάνικης βάσης.

Update: Η Ευρυάλη κέρδισε τους Πάνθηρες Πστρών 11-3. Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ πιο εύκολα απ' ότι περιμέναμε, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήρθαν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, έναν Κροάτη pitcher, ο οποίος έχει πολύ καλό κοντρόλ και πολύ ωραία κίνηση στις μπάλες του, οπότε κρατάει χαμηλά το σκορ. Χωρίς αυτόν η Πάτρα φάνηκε μία μικρή ομάδα, η οποία λόγω κάποιων τραυματισμών ήταν λίγο μικρότερη. Έτσι τα επινίκια έχουν και δεύτερη δικαιολογία. Τα απολαμβάνω δεόντος καθώς ξεκινά δύσκολη εβδομάδα.

Σόρρυ για το Σαββατοκύριακο που πέρασε έτσι ντούκου, από αύριο επιστρέφω Δημήτριος... εεεε δρυμήτερος

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Torch!!ήθελα να έρθω να σας δω αλλα δυστυχώς προέκυψε δουλειά...εγω σήμερα έφαγα τρελή ήττα καθώς έπιασα Cubs,Brewers,Rays,over to Oakland και κατάφερα να χάσω τους Phillies στο 14ο inning με τέσσερα Walk!!αλλα τι να κάνουμε,αφτα είναι τα ωραία του baseball!δε συμφωνείς;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ήττα με walk πονάει πολυ. Είναι ήττα με τα γάντια κατεβασμένα. Πολύ πικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή