Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Who's on First?

Λοιπόν μιάς και τελειώνει το πρωτάθλημα στην Αμερική, και μιας και φεύγω για τον Παναμά με την Εθνική Ομάδα, είπα σήμερα να σας κάνω λίγο να γελάσετε. Και για να το πετύχω θα σας αναρτίσω  δύο βίντεο που συσχετίζουν την Ελλάδα και το Baseball έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό:
Τον τίτλο τους.
Πρόκειται για το Who's on First? που είναι ένα ιστορικό σκετς των Άμποτ και Κοστέλο, αλλά και το Who's on First? που είναι το ντοκυμαντέρ που δημιούργησε η Ελληνοαμερικανίδα Valerie Kontakos, η οποία ακολούθησε με την κάμερά της την δημιουργία της πρώτης Εθνικής Ομάδας Baseball. Η γυναίκα, σίγουρα όταν πρωτοπάτησε το rec στην κάμερά της δεν φαντάστηκε ότι θα συνέβαιναν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτά αφορούν από μηνύσεις και αντεγκλίσεις, μέχρι κλωτσομπουνίδια και δυστυχώς και έναν θάνατο, εκείνον του Rob Derksen τότε προπονητή της Εθνικής ο οποίος έφυγε δύο μήνες πριν τους Ολυμπιακούς.

Δείτε λοιπόν πρώτα το επίσημο τρέιλερ του ντοκυμαντέρ (στο οποιο όμως δεν αναφέρεται τίποτα απ' όσα σας έγραψα παραπάνω) με special guest star τον Χριστόδουλο όπως βλέπετε στο snapshot, και αμέσως μετά το σκετς των αμερικανών κομικών, το οποιο είναι κα-τα-πλη-κτι-κό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου