Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αντί εκπομπής. Ελπίζω να μην συνηθίσατε κιόλας το βίντεο

Πάλι χάθηκε το παρολί χθες για ένα παιχνίδι. Καλά να πάθω αφού αποφάσισα να ασχοληθώ με τυχάρπαστες ομάδες όπως είναι οι Royals αλλά και οι Minnesota Twins η ομάδα που έχει κλέψει το C των Cincinatti Reds και του έχει κολήσει και ένα άσχετο Τ μες στη μέση. 7-3 το παιχνίδι μας χάλασε το παρολί και δεν έχεις και σε ποιόν να ξεσπάσεις. Προχθες τα σούρναμε στον Hamels, σήμερα σε ποιόν;

Τέλος παντων. Ξεκίνησα σήμερα μία απόπηρα να "κλέψω" πλάνα από την MLB. Κατέβασα ένα πρόγραμμα δομιμαστικά, τα βιντεοσκόπησα, έγραψα και κάτι άλλο που ήθελα, έκανα και το γύρισμα της εκπομπής και ξεκίνησα να την μοντάρω. Όμως, τα πλάνα που είχα γράψει δεν παίζουν στο πρόγραμμα με το οποίο μοντάρω. Ούτε και μετατρέπονται σε κάποιο άλλο extension ώστε να τα χρησιμοποιήσω. Βασανίστηκα ώρες. Αποτέλεσμα μηδέν. Άχρηστο και το γύρισμα, καθώς τα όσα έλεγα στηρίζονταν πάνω σε αυτά τα πλάνα. Η κατάσταση δυστυχώς με το video και τους υπολογιστές είναι πολύ μπερδεμένη και τα πράγματα έχουν μία μορφή trial and error. Θα έπρεπε δηλαδή πρώτα να δοκιμάσω ότι όλα είναι ΟΚ και μετά να ξεκηνούσα τη διαδικασία παραγωγής. Έτσι, το μόνο που μου έμεινε είναι οι προγνώσεις, τις οποίες και σας καταθέτω.

Πρώτο παιχνίδι το Florida Marlins @ Philadelphia Phillies. 631 στο κουπόνι. Δεν ειναι εύκολο παιχνίδι, κι ας κέρδισαν χθες οι Phillies την θέση τους στα playoffs. Είναι η πρώτη ομάδα που το πετυχαίνει, οπότε έχει momentum. Θέση στο βουναλάκι αναλαμβάνει ο Kyle Kendrick (7-6 και 3,29) ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να είναι λίγο "σκουριασμένος" καθώς έχει να παίξει από τις 24 Αυγούστου λόγω άδειας πατρότητας. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος "είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο μεγάλο διάστημα να αντιμετωπίσω έναν ροπαλιστή". Πάντως φέτος στις 5 φορές που ξεκίνησε εναντίον των Marlins έχει 3 νίκες, καμία ήττα και ERA 2,79.
Από την άλλη, για τους Marlins παίζει ο Anibal Sanchez ο οποίος τα πήγε πολύ καλά το Σάββατο κατά των Pirates πετυχαίνοντας το δεύτερο one-hitter παιχνίδι της χρονιάς. Any way επιμένω Phillies.

Επόμενο παιχνίδι το Cleveland Indians @ Texas Rangers. Το 634. Εδώ δεν θα πω πολλά, αλλά θυμάμαι πολύ καλά το καντήλι που άκουσα από τον φίλο μου Viejo πριν από μερικές ημέρες όταν έπαιξα υπέρ των Ινδιάνων με τον Fausto Carmona στο mount. Μου είπε: "Ο Carmona είναι ο καημένος του Cleveland". Έτσι κι εγώ με τον Ogando (12-8 3,71) στο mount για τους Texas, πάω πολύ απλά με τους Rangers.

Και τελειώνω με ένα over στο Pittsburgh Pirates @ Los Angeles Dodgers. Το όριο είναι 7,5 αλλά νομίζω ότι με τους άπειρους pitchers που ανεβάζουν και οι δύο ομάδες δεν θα δυσκολευτούν οι batters.
Αυτά. Νέα προσπάθεια για εκπομπή αύριο νωρίς - νωρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου