Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Καρέ της National League

Λοιπόν σήμερα θα πάιξω τέσσερα παιχνίδια από τη National League. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με εμπνέει τίποτα από την American.
Ξεκινάω λοιπόν με το 651 San Diego Padres @ Arizona D-Bakcs. Θα βάλω χωρίς πολύ σκέψη τους Κροταλίες. Ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Hudson (15-9, 3.53) ο οποίος έχει πάει 3-0 με 1,19 ERA στις τελευταίες του τρεις εμφανίσεις. Την ίδια στιγμή η ομάδα έχει και πολύ καλό Closer, τον J.J. Putz, ο οποίος μετρά 17 σερί saves από τα τέλη Ιουνίου. Και έχουν και καυτά ρόπαλα. Μόνο ο Catcher τους Miguel Montero έχει 16 παιχνίδια με σερί χτυπήματα με ,339 average. Και αμα χτυπάει έτσι ο Catcher καταλαβαίνεις τί γίνεται με τους υπόλοιπους.
Από την άλλη -για να προσγειωθούμε και λίγο- και ο Latos των Padres δεν είναι και κανένας τυχαίος. Ναι μεν έχει 7-13 ρεκόρ και 3.77 ERA, όμως και αυτός το τελευταίο διάστημα στέλνει μια χαρά strikes. Στο τελευταίο του παιχνίδι επέτρεψε μόλις δύο πόντους σε επτά innings και έβγαλε με strikeout οκτώ παίκτες. Μόνο που αυτή η επίδοση ήταν η πρώτη καλή μετά από τέσσερις ήττες. Επιμένω λοιπόν: D-Backs.

Το δεύτερο παιχνίδι για σήμερα είναι το 649 Atlanta Braves @ Saint Louis Cardinals. Τελικά όλο τους κράζω ως τους "Μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals" και όλο σε αυτούς πάω και κολλάω. Τί είναι αυτό με εμένα ρε παιδί μου; Αυτό το παιχνίδι πάντως έχει τη σημασία του, καθώς οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals κινηγάνε τους Braves στο Wild Card για μία θέση στον ήλιο. Και οι δύο ομάδες έχουν δύο σερί νίκες και το όποιο στραβοπάτημα θα μετρήσει καθώς ο χρόνος τελειώνει. Εδώ λοιπόν εγώ θα παίξω υπέρ των μισητών, μισητών, μισητών Καρδινάλιων. Ανεβάζουν στο mount τον Edwin Jacson, ο οποίοες έχει κάνει καλές εμφανίσεις τελευταία μειώνοντας το ERA του στο 3,78, συμπληρώνοντας 7 innings σε κάθε μία από τις τέσσερις τελευταίες ενάρξεις του. Τους Braves όμως δεν τους έχει αντιμετωπίσει φέτος, και πέρυσι που βρέθηκε απέναντί τους, παραχώρησε 4 runs σε 6 innings.
Από την άλλη όμως, ούτε ο pitcer των Braves έχει αντιμετωπίσει τους Cardinals. Την ίδια στιγμή δεν έχει κάνει περισσότερες από μία ενάρξεις κάθε μήνα φέτος. Είναι 21 ετών και σε κάθε μία έναρξη τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο δεν ξεπέρασε τα 6 innings. Δεν έδωσε όμως και περισσότερα από 3 runs τη φορά.
Θα είναι λοιπον ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Τρίτο παιχνίδι θα επιλέξω και πάλι το Philadelphia Phillies @ Milwaukee Brewers, το 647 αλλά αυτή τη φορά βλέπω under στο 7,5. Δείτε τα νούμερα των pitcer. Ποιόν να πρωτοδιαλέξεις; Να πας ενάντια στον Γιατρό; Δύσκολο. Ενάντια στον Marcum; Πάλι δύσκολο. Έτσι επιλέγω under, αν και ως εναλλακτική δίνω πάλι Ζυθοποιούς. Δεν πιστεύω ότι θα χάσουν δεύτερο σερί μέσα στην έδρα τους.

R. Halladay Phi vs. S. Marcum Mil
16-5 Record 12-5
2.49 ERA 3.11
195 K 143
26 BB 49
1.06 WHIP 1.09

Και για το τέλος μπαλαντέρ με Giants μετά από πολύ καιρό. Παίζουν με τους ωχτρούς. Τους Dodgers. Είναι το 654. Στο βουναλάκι ανεβαινει ο Lincecum ο οποίος με έχει απογοητεύσει με δύο ήττες σερί στα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια πρόσφατα έφτασε τα 200 strikeouts για τέταρτη σερί χρονιά, οπότε πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Giants λοιπόν. Beat LA! Beat LA! Beat LA!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου