Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Άδεια από τη σημαία, τέλος

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Μετά από μία διήμερα άδεια που μου έδωσα, επιστρέφω για να ξαναδούμε μαζί πως πάνε τα πράγματα στον υπέροχο κόσμο του Baseball.
Θα ξεκινήσω δείχνοντάς σας μία φάση που συζητήθηκε, σχετικά με την παρέμβαση των θεατών στο παιχνίδι. Το Spectators Interference, ή Fun Interference, το οποίο σας εξήγησα πριν από μερικές ημέρες. Εκεί λοιπόν σας είπα ότι αν οι διαιτητές θεωρήσουν ότι ένας θεατής παρενέβει στην εξέλιξη του παιχνιδιού αλλάζοντας στο στην ουσία του, τότε οι αποφάσεις μπορεί και να αλλάξουν. Εδώ λοιπόν στο παιχνίδι των Phillies με τους Marlins γίνεται ακριβώς αυτό. Επίσης γίνεται και κάτι άλλο που σας έλεγα. Οι διαιτητές έχουν κάθε δικαίωμα αποβολής του οποιουδήποτε όποια στιγμή θέλουν. Και αυτό γίνεται σε αυτή τη φάση και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Τώρα για τα παιχνίδια της ημέρας, θα ξεκινήσω με το 652 Baltimore Orioles @ New York Yankees. Οι Bombers προέρχονται από ένα sweep των Blue Jays, το οποίο σε συνδιασμό με την χθεσινή οδυνηρή ήττα των Boston μέσα στο Fen Way από τους Rangers, τους απομάκρυνε με 1,5 παιχνίδι από τους αιώνιους αντιπάλους τους. Έτσι τώρα έχουν momentum και νομίζω ότι με τον Freddy Garcia (11-7, 3.09) στο mount θα τα καταφέρουν περίφημα. Δεν είναι όμως ο starting pitcer που έχει σημασία. Σας το έχω ξαναγράψει ότι αν το Bull Pen δεν πηγαίνει καλά, τότε το παιχνίδι δεν κερδίζεται. Των Yankees λοιπόν πάει θεσπέσια εχοντας δόσει μόλις πέντε πόντους στις τελευταίες 12 νίκες. Το ERA του δηλαδή είναι 1,35, έχει περπατήσει μόλις 12 και έχει βγάλει 46 strikeout. Yankees λοιπόν.

Επόμενη επιλογή λοιπόν το 654 Boston Red Sox @ Toronto Blue Jays. Σας ειπα πριν ότι οι Red Sox την έφαγαν άσχημα από τους Texas και έχουν σκυλιάσει. Γι' αυτό και λυπάμαι όποιον βρεθεί στον δρόμο τους. Και αυτοί θα είναι οι Blue Jays οι οποίοι επίσης πέρασαν πολύ άσχημα στη Νέα Υάρκη. Στο βουναλάκι για τους Sox ανεβαίνει ο Josh Beckett (12-5, 2.54) , ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Jays επέτρεψε μόνο έναν πόντο σε επτά inning.
Βέβαια και ο Henderson Alvarez (1-2, 3.52) είναι ένα καλό χέρι, με μικρή εμπειρία όμως. Την πρώτη του νίκη την πέτυχε απέναντι στους Orioles (μεγάλη διαφορά δυναμικής με τους Red Sox φυσικά) επιτρέποντα μόνο τρια hits, σε οκτώ μηδενικά innings. Και δεν περπάτησε και κανέναν.
Παραταύτα νομίζω ότι οι Boston δεν θα έχουν πρόβλημα, καθώς έχουν κερδίσει 32 φορές και έχουν χάσει μόλις 17 στα παιχνίδια με ομάδες του Division τους, όπως είναι και οι Jays. Boston λοιπόν εδώ.

Και θα τελειώσω με τους μεγάλους εχρούς των Giants τους Los Angeles Dodgers @ Washington Nationals. Το 653. Θα βάλω Dogders, αν και δεν έχουν εύκολο έργο. Απλώς έχουν καλή διάθεση τελευταία και έχουν 8 νίκες στους τελευταίους δέκα αγώνες με τη μία ήττα χθες από τους Braves. Θα πάνε στην Washington με τον Hiroki Kuroda (11-14, 3.03) στο mount, ο οποίος αν κερδισει θα έχει πετύχει ρεκόρ καριέρας σε νίκες μίας σεζόν. Η προϊστορία του βέβαια με τους Nationals είναι μοιρασμένη. Μία νίκη μία ήττα σε τρία παιχνίδια και έχει χάσει και στο μοναδικό παιχνίδι που τους αντιμετώπισε φέτος 7-2. Από την άλλη, οι Nats θα βάλουν στο βουναλάκι τον John Lannan που δεν έχει και πολλά να επιδείξει (8-11, 3.54) οπότε μάλλον θα επιμείνω με Dodgers.

Για μπαλαντέρ θα σας βάλω το πολύ αμφίρροπο Milwaukee Brewers @ Saint Louis Cardinals το 661, όπου θα προτιμήσω στα τυφλά το under, χωρίς να έχω δει το όριο. Πιστεύω ότι αυτοί οι δύο έχουν πολλά να χωρίσουν καθώς βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του Division τους, οπότε μάλλον θα είναι νευρικό παιχνίδι με λίγα runs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου