Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Οπαδικώς άριστα. Στοιχηματικώς 50%.

Στοιχηματικά το αποτέσμα χθες ήταν 50-50 (2 στα 4), αλλά από πλευράς οπαδικών αποτελεσμάτων οι περισσότεροι θα πρέπει να ικανοποιήθηκαν. Εγώ έχασα το Under των Giants αλλά η ομάδα μου κέρδισε. Ποιός θα περίμενε, ότι το pitchers' game που περίμενα έγινε επιθετικό αντί αμυντικό. Και οι δύο pitchers σημείωσαν το πρώτο homerun για τη χρονιά (ο Hammels της καριέρας του) και μάλιστα στο ίδιο inning, κάτι που έχει να συμβεί από το 1990. Κέρδισαν και οι Tigers που σημαίνει ότι κάποιοι φίλοι από εδώ μέσα χοροπηδάνε από χαρά, καθώς το Detroit πέρασε πρώτο στο division του, πάνω από τους White Sox. Και εγώ ικανοποιούμαι από την εξέλιξη, καθώς στην αρχή της χρονιάς είχα στοιχηματίσει για τους Tigers να πάρουν το World Series. Άρα τους θέλω στα Play offs.
Αυτά με χθες, πάμε τώρα να δούμε τί θα κάνουμε σήμερα.

685 Texas Rangers @ Los Angeles Angels
Ξενικώ με το παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε μόνο του και πάω με τους Rangers. Θα ρωτήσετε "είναι εύκολη δεύτερη νίκη μέσα στο LA;" Δεν είναι πολύ εύκολη είναι αλήθεια, όμως με τον Harrison (12-4) στο mount απέναντι στον Haren (6-8) θα πάω πάλι υπέρ των Rangers.

Διπλό για το Texas με απόδοση 1,80 (το ίδιο και για τους Angels)

672 Los Angeles Dodgers @ New York Mets
Αυτό θα το χαρακτήριζα το παιχνίδι που μου εμπνέει τη μεγαλύτερη σιγουριά. Ο Niese μπορεί μεν να προέρχεται από δύο ήττες, όμως ο Eovaldi με τις 9 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια δεν εμπνέει καμία σιγουριά.
Άσσος λοιπόν για τους Mets με απόδοση 1,60


673 Milwakee Brewers @ Cincinnati Reds
Αυτό είναι το δεύτερο standard της ημέρας. Εδώ τα πάντα γράφουν Cuerto. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει 4 ήττες, αλλά όλες εκτός έδρας. Εδώ όμως παίζει εντός. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα δυσκολευτεί απέναντι στους αδύναμους φέτος Ζυθοποιούς.
Άσσος για τους Reds με απόδοση 1,60


680 Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals
Εχθές οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals απέδειξαν πόσο μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε αυτούς και τους Lovable Loosers, κερδίζοντας 0-12. Πιστεύω ότι η επανάληψη της νίκης (χωρίς απαραιτήτως τόσο μεγάλη διαφορά) είναι πολύ πιθανή.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,45


682 New York Yankees @ Oakland Athletics
Εχθές οι Yankees έχασαν οριακά 1-2, γεγονός που αποδεικνύει πόσο δύσκολα σκοράρουν οι Okland. Για τους Yankees όμως το 1 run είναι εξαίρεση, οπότε πιστεύω ότι σήμερα ο Sabathia θα κρατήσει και πάλι τα ρόπαλα του Oakland πολύ χαμηλά ενώ τα ρόπαλα της Νέας Υόρκης θα μιλήσουν και μάλιστα πολύ. Συμφωνώ ότι ο Colon είναι ένας καλός pitcher, όμως είναι λίγο "παλιός" και τα ρόπαλα των Yankees είναι "καινούρια".
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,55.

 671 Chicago White Sox @ Detroit Tigers
Σας βάζω και ένα παιχνίδι με Over-Under, καθώς θεωρώ ότι το όριο των 9,5 μπορεί να μας δόσει ένα εύκολο Under. Τις δύο προηγούμενες ημέρες, οι ομάδες σημείωσαν 6 και 8 runs, οπότε δεν φαίνεται να ανεβαίνουν ψηλότερα. Θα μου πείτε, ο ένας pitcher (ο Turner των Tigers) έχει ERA 10,29. Μην μασάτε. Αυτό έχει δημιουργηθεί με πολύ λίγα παιχνίδια. Ο άνθρωπος έχει παίξει σε δύο φέτος. Στο ένα δέχθηκε μόλις ένα run. Στο δεύτερο δέχθηκε 7 σε δύο innings. Άρα το 10 είναι λίγο πλασματικό. Ο δε Humber φέτος έκανε perfect game. Μετά βέβαια τα έκανε λίγο σαλάτα, αλλά δεν πιστεύω ότι αδυνατεί να κρατήσει ένα παιχνίδι χαμηλά.
UNDER με όριο 9,5 και απόδοση 1,85

8 σχόλια:

  1. poia einai oi gnwmi s gia tous indians?o pitcher ton baltimore den m gemizei ka8olou to mati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όμως ούτε των Indians μου γεμίζει το μάτι. Πιθανόν θα το απέφευγα το παιχνίδι.

      Διαγραφή
  2. καλημέρα και λίγο προτού φύγω για παραλία είπα να γράψω μια πρώτη εκτίμηση για τα σημερινά παιχνίδια
    Κώστα σύμφωνα απόλυτα μαζι σου όσον αφορά
    Texas
    Cincinati
    Mets
    saint Louis cardinals
    μιλάμε για τα λογικά φαβορί που θεωρητικά υπερτερούν οι pitchers τους
    επίσης βλέπω και την Νικη της Arizona
    τώρα για το Oakland vs N.Y.Yankees δεν το ρισκαρω αφού με την φορά που έχουν παρει μπορεί τελικά να κάνουν μέχρι κ sweep
    για την ομάδα μου πάλι δεν λέω τίποτα αφου κατεβάζει έναν φερελπι pitcher που ακόμα μάλλον προσαρμόζεται οποτε ΠΑΟ πάσο κ ελπίζω να τον δώ να κερδίζει για να πάρει η ομάδα μου πραγματικό προβάδισμα (αφότου έχει ένα παιχνίδι παραπάνω -απο το Chicago )
    αυτα για σήμερα τα λέμε αργότερα κατα τη. διάρκεια των παιχνιδιών

    υγ Διονύση εγω το βλέπω over αυτο αφου και οι δυο pitchers είναι ασταθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GreekPitcher απ' ότι κατάλαβα είσαι ΠΑΟ...ελπίζω να μην κάνω λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bone σωστά κατάλαβες αν και δέντρο έγραψα εσκεμμένα το κινητο μόνο του το μετέτρεψε σε ΠΑΟ γιατι το έχει σώσει στο λεξιλόγιο μέσα.
    Απο τα παιχνίδια πανε μπροστά saint Louis οριακά το cincinati χάνουν οριακά οι mets αλλα κερδίζει το detroit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ρεεεεεεεεεεε...τώρα σε συμπάθησα περισσότερο.....καλά άστο οι μισητοί να παν να γγγγγγγγαργαληθούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι mets έφαγαν 5 runs στο 12 inning και έχασαν κάτι που έπαθαν και οι giants δυστυχώς για τον Κώστα ..... περιμένω Νικη του Texas για να πάω ένα ταμείο..... θα ξύπνησε Πολυ πρωί λόγω δουλειάς και μάλλον θα δώ τα τελευταία innings
    τα λέμε το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες φίλε μου. Όλα στο τελευταίο χάθηκαν και αυτή τη στιγμή που γράφω και οι Yankees είναι 4-4

      Διαγραφή