Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Παράξενη ημέρα η σημερινή

Αμφίρροπα παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα, με το δυσκολότερο εκείνο των Yankees με τους Rays και ακολουθούν το Texas με τους White Sox, οι Phillies με τους Mets, οι Reds με τους Dodgers και οι Giants με τους Nationals (αν και πολλοί θα πείτε ότι μάλλον η "οπαδική" μου ματιά το καταττάσει στα δύσκολα)

649 Houston Astros @ Pittsburgh Pirates
Αν είμασταν πέρυσι, ή στην αρχή της χρονιάς θα έριχνα τόσο καντήλι για τον Burnett που θα ξεχείλιζε το στόμα μου βρισιές. Όμως, ο κερατάς παίζει εντυπωσιακά. Ειναι αήττητος εδώ και 8 παιχνίδια, ενώ τα δύο που παραχώρησε πριν από αυτά, ήταν εκτός έδρας, που σημαίνει ότι στο Πιτσμπουργκ δεν έχει χάσει ποτέ φέτος. Θα ήταν λοιπόν λογικό να στηθεί κανείς απέναντί του για ήττα. Αλήθεια είναι αυτό. Δεν θα το κάνω όμως σήμερα εντός έδρας. Πιθανότατα θα το κάνω στην πρώτη του εμφάνιση εκτός. Σήμερα λοιπόν πιστεύω ότι οι Houston, που έχουν φάει πολύ ξύλο στα τελευταία 5 παιχνίδια, δεν θα έχουν το σθένος να κερδίσουν τον αγώνα. Άλλωστε ο Harrel, που αναλάμβάνει το μπαλάκι για τους Astros, στις 6 ήττες που έχει κάνει φέτος, οι 5 ήταν on the road.
Άσσος για τους Πειρατές με απόδοση 1.55.


648 Minesotta Twins @ Detroit Tigers
Οι Minesotta είναι η τελευταία ομάδα στην American League και αυτό που την έχει σώσει ωστε να μην είναι σε χειρότερη μοίρα από κάποιες ομάδες της National League είναι ότι έχει πετύχει 4 νίκες σερί, εντυπωσιακή επίδοση για έναν ουραγό. Αυτό λοιπόν προβλέπω ότι θα σταματήσει σήμερα, καθώς τα ρόπαλα του Detroit θα κάνουν πάρτι στο πολύ υψηλό ERA  του Blackburn (7,74). Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι ο Below, που ανεβαίνει στο βουναλάκι για τους γηπεδούχους, δεν είναι starter. Αν αντέξει πάνω από τέσσερα innings (κάτι που έχει κάνει με επιτυχία απέναντι στους Rangers στην αρχή της χρονιάς) τότε τα πράγματα θα είναι εύκολα για τους γηπεδούχους.
Άσσος για τους Tigers με απόδοση 1.40.


658 Cincinnati Reds @ Los Angeles Dodgers
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αποφύγω κάποιο από τα αμφίρροπα παιχνίδια που έγραψα στην αρχή. Το επιλέγω αποφεύγοντας φυσικά την επιλογή νικητή. Θα παώ στο under κι αυτό διότι θεωρώ ότι οι Dodgers με την απώλεια των Kemp και Ethier είναι πολύ πιο "χαμηλόφωνοι" επιθετικά και σίγουρα απέναντι στον Cuerto θα δυσκολευτούν. Αναλόγως θα πρέπει να δυσκολευτούν και τα ρόπαλα των Reds απέναντι στον Capuano, έτσι, παρά το χαμηλό όριο, περιμένω pitchers' game με πολύ λίγα runs.
UNDER με όριο 6.5 και απόδοση 1.80.

Επιπλέον από τα υπόλοιπα αμφίρροπα που σας είπα στην αρχή μάλλον θα έβαζα άσσο στους White Sox, καθώς εμπιστεύομαι τον Sale.

5 σχόλια:

  1. Το Minesotta Twins @ Detroit Tigers θα μπορούσα να το βάλω και αυτό στα δύσκολα-ωραία παιχνίδια της ημέρας... διότι και οι δύο ομάδας θέλουν την νίκη και περισσότερο οι Twins για να ανέβουν λίγο....Αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο που ξεκινάει ο Below για τους Tigers... Αλλά δεν πειράζει. Ελπίζω να είναι και αυτό ένα καλό παιχνίδι... Αλλά μην ξεχνάτε τι έγινε χτες με τους Cubs και τους Orioles... Τους οποίους εγώ τους έπιασα στις προβλέψεις μου (τους Cubs)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε. Παρά το ότι θα συμφωνήσω και θα προσυπογράψω με χέρια και με πόδια ότι στο Baseball γίνονται τα πάντα, η αλήθεια είναι ότι στατιστικά το Twins @ Tigers γέρνει πολύ προς το Detroit, αλλά αν εσύ το κρίνεις ως δύσκολο παιχνίδι δεν θα σε αντικρούσω.

      Διαγραφή
    2. Δύσκολο δεν το εννοώ όπως τους Texas @ White Sox.... Αλλά θα έχει ωραίο θέαμα!!!

      Διαγραφή
  2. Παιδιά, δώστε κανένα προγνωστικό για σήμερα πριν "κουρέψει" ο ΟΠΑΠ τις αποδόσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου δυστυχώς θα αργήσω λίγο. Οικογενειακές υποχρεώσεις βλέπεις. Κατά τις 16:00 θα βάλω προγνώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή