Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Άλλο το υπόγειο και άλλο το ρετιρέ

Ο Θεός να έχει καλά τους Yankees που έσωσαν χθες την κατάσταση, καθώς ξαφνικά αποφάσισαν οι ουραγοί να σηκώσουν κεφάλι και να χτυπήσουν την κορυφή. Οι Cubs (με τον καλό Wood) κέρδισαν τους Mets (με τον Santana), οι Twins τους Texas, οι Rockies τους Nationals με τον Strasburg... Και μέσα σε όλα, ο Zito, τον οποίο χτυπούσαν οι Πειρατές από το πρώτο inning, κατάφερε με καλό run support να κερδίσει μέσα στο Pittsburgh! Έλεος!!!
Όσο για εμένα για να πνίξω τον καημό μου για τις τραγικές μου χθεσινές επιλογές, πήγα σήμερα στα γήπεδα του Baseball και έκανα μία γερή προπόνηση. Τί κι αν βάραγε ο ήλιος κατακούτελα, χτύπησα με το ρόπαλο μέχρι που μου βγήκαν τα χέρια και πέταξα μπάλες από το Short και το ευχαριστήθηκα. Έτσι αφού ξέδωσα με πρωινό Baseball, ετοιμάζομαι να παρακολουθήσω με χαρά τους αγώνες που αρχιζουν σήμερα από νωρίς, με πρώτο και καλύτερο το Derby των αιωνίων, το οποίο εννοείται ότι μπορείτε και σήμερα να το επιλέξετε μόνο του.


615 New York Yankees @ Boston Red Sox
Εχθές το παιχνίδι ανάμεσα στους αιωνίους πήγαινε στον πόντο. Έβαλαν 5 στο πρώτο οι Yankees; Έβαλαν 5 καπάκι οι Sox. Έβαλαν ένα στο δεύτερο οι Yankees; Έβαλαν ένα οι Sox. Στη συνέχεια όμως με ένα inning τεσσάρων runs, οι ροπαλιστές των Yankees πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Τα ρόπαλα της Νέας Υόρκης λοιπόν αναμένεται να έχουν και σήμερα το πρώτο λόγο, καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνουν δύο pitcherς που δεν κάνουν συχνά ενάρξεις. Έτσι θα έλεγα ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και αυτό ευννοεί τους Yankees.
Ξαναβάζω λοιπόν και σήμερα διπλό για τους Bombers με απόδοση 1,90.
Επίσης μπορείτε να βάλετε OVER με όριο το 9,5 και απόδοση 1,75.

617 Colorado Rockies @ Washington Nationals
Οι Rockies είναι μία από τις ομάδες του υπογείου που χθες ξύπνησαν και είπαν να πλυμμηρίσουν τα ρετιρέ. Και το κατάφεραν παρά τον Strasburg στο mount. Σήμερα η Ουάσιγκτον ανεβάζει τον Gio Gonzalez ο οποίος στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει να επιδήξει μόλις δύο ήττες και αυτές από ομάδες, όχι ομαδούλες. Από τους Yankees και τους Braves. Πιστεύω ακράδαντα ότι το χθεσινό δεν μπορεί να επαναληφθεί.
Άσσος για την Ουάσιγκτον με απόδοση 1,40.



624 Minnesota Twins @ Texas Rangers
Οι Τwins ήταν η δεύτερη ομάδα που χθες σήκωσε κεφάλι κερδίζοντας τους Rangers, οι οποίοι είδαν τον Hammilton να τραυματίζεται ελαφρά και να χάνουν 5 παιχνίδια σερί, αριθμός που συνηστά αρνητικό ρεκόρ της χρονιάς. Η απώλεια του Hammilton δεν με ανησυχεί, τουλάχιστον για σήμερα καθώς στο βουναλάκι η ομάδα της Minnesota ανεβάζει τον Debuno έναν πιτσιρικά που έχει ρίξει μία φορά στην MLB το 2010 και άλλη μία το 2011. Επειδή όμως οι Twins ψάχνονται, δίνουν σε άλλον έναν (τον 11ο για φέτος) pitcher την ευκαιρία να ρίξει γι' αυτούς. Τα πράγματα όμως μεταξύ ΑΑΑ και MLB δεν είναι τα ίδια και οι Texas είναι η ομάδα με το υψηλότερο σκοράρισμα, με ή χωρίς Hammilton. Άρα πιστεύω ότι ο νέος που κάνει το ντεμπούτο του ως starter, θα βάλει μία καλή εμπειρία στο κεφάλι του και ίσως αργότερα γίνει καλύτερος.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,35.
621 Miami Marlins @ Saint Louis Cardinals
Ο Zambrano μου είναι ένας συμπαθείς τρελός, με λατίνικο ταμπεραμέντο που δεν ξέρεις ποτέ πως θα εκφραστεί, γεγονός που τον οδήγησε τελικά και στην έξοδο από τους Cubs. Τότε θύμωσε με μία απόφαση του διαιτητή και εγκατέλειψε το γήπεδο, λέγοντας σε παράγοντες της ομάδας ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ποιά ήταν η απόφαση του διαιτητή; Το απέβαλε, διότι (αφού είχε φάει 5 homeruns από τους Braves) πέταξε επίτηδες δύο inside pitches στον Chipper Jones τα οποία πήγαιναν κατευθείαν πάνω του. Τί να έκανε δηλαδή ο διαιτητής, να τον κοίταγε; Στη συνέχεια ο Big Z είπε στους Cubs ότι τελικά δεν αποσύρεται. Εκείνοι όμως του είπαν "Πριτς. Από εμάς αποσύρεσαι" και τον έδιωξαν.
Τί αποδεικνύουν όλα αυτά ότι το παιδί επηρεάζεται ψυχολογικά. Και όταν παίζεις με τους Marlins οι οποίοι φέτος δεν πάνε καλά, το λογικό είναι να έχεις αρνητική ψυχολογική κατάσταση. Βέβαια προέρχονται από 3 νίκες και στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουν γράψει 7, όμως παραμένουν μία αδύναμη ομάδα, που πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεπεράσουν το εμπόδιο του Lohse μέσα στο γήπεδο των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,50.

6 σχόλια:

  1. Πρώτο inning στο ντέρμπι των αιωνίων και οι Yankees έχουν πάει back to back homers με τον προπονητή να κάνει ήδη επίσκεψη στο mount να τα πει με τον Morales. Να σημειώσω εδώ ότι όταν ο προπονητης κάνει δεύτερη επίσκεψη στο mount υποχρεούται να αλλάξει τον pitcher.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνουσία συνεχίζεται στο Fenway. Οι Yankees πλέον χτυπούν μόνο back to back homers. Τώρα 6-0 με την άμυνα να κάνει και λάθη.

      Διαγραφή
    2. Yankees. Για δεύτερη μέρα εγγύηση. Ταμείο στο μονό. Ελπίζω η συνέχεια να μην είναι σαν τη χθεσινή.

      Διαγραφή
  2. Aπ οτι βλεπω καλα πηγε τελικα η βραδια ......(εγω την πατησα με τους Brewers....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρηκα ιδιαίτερα διότι σε μία βάφτιση που πήγα σήμερα ένας συμπαίκτης μου μού είπε ότι έπαιξε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που πρότεινα και με ρώτησε αν κέρδισε. Άστραψα από χαρά.

      Διαγραφή