Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ξανά μπλεγμένο κουπόνι. Γι' αυτό και οι επιλογές

Και το σημερινό κουπόνι δεν έχει τα μεγάλα ονόματα που συνήθως μας διευκολύνουν τη ζωή, ούτε τα ξεκάθαρα ματς ώστε να χτίσουμε ένα δελτίο γύρω από κάποια στανταρντ. Για το λόγο αυτό θα επιλέξω και σήμερα αρκετά ματς να σας αναλύσω. Θα ξεκινήσω ξανά από το Rangers @ Athletics, καθώς μπορείτε και σήμερα να το επιλέξετε μόνο του.

619 Texas Rangers @ Oakland Athletics
Οι Texas χθες κέρδισαν εύκολα το Οαkland, αν και στα στατιστικά δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο. Ο λογος είναι η σημαντική διαφορά δυναμικής που έχουν οι δύο ομάδες. Γιατί μπορεί οι Ahtletics να έχουν τον Cespedes, οι άλλοι όμως έχουν τον Hammilton και η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτή ακριβώς η διαφορά στο σύνολο της ομάδας θα φέρει και πάλι το παιχνίδι προς το Τέξας, καθώς η εικόνα των pitchers δεν βοηθάει. Και οι δυο είναι ασταθείς με ήττες πρόσφατα, με λίγα innings σε κάποια παιχνίδια και πάει λέγοντας.
Πάντως, προσωπικά το παιχνίδι δεν το συστήνω, αλλά αν κάποιοι θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μόνο, η επιλογή είναι Άσσος για το Texas με απόδοση 1,65.

616 Saint Louis Cardinals @ Milwakee Brewers
Χθες οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals έχασαν με 2-3. Και καλά να πάθουν δηλαδή, όμως σήμερα νομίζω θα κερδίσουν. Ανεβάζουν στο mount τον Wainwright, ο οποίος είναι μεν ασταθείς κάποιες φορές, έχει όμως πείρα. Απέναντι τους τα ρόπαλα του Saint Louis, θα έχουν έναν roockie, ο οποίος έχει ανέβει δύο φορές σε βουναλάκι της MLB και τις δύο έχει βάλει και στις τσέπες του. Εξού και το ERA 7.36.
Διπλό για τους Cardinals με απόδοση 1,65.

618 Philadelphia Phillies @ Los Angeles Dodgers
Χθες οι Phillies κέρδισαν με την ψυχή στο στόμα, χάρη στον υπερεκτιμημένο Pence (που δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής) και στον Papelbon που πήρε το 21ο save. Και μπορεί μεν τις προηγούμενες ημέρες οι Dodgers να είχαν μία εικόνα ομάδας σε αποσύνθεση, αυτή η εικόνα δεν υπήρχε χθες. Απλά έχασαν και μάλιστα οριακά. Έχουν όμως στη διάθεσή τους όλα τα μεγάλα κανόνια (Kemp & Ethier) πιστεύω λοιπόν ότι θα καταφέρουν να χτυπήσουν τον Cliff Lee (o οποίος τα έχει πάει χάλια φέτος) υποστηρίζοντας τον καλό Kersaw με το χαμηλό ΕΡΑ 2,84.
Άσσος για τους Dodgers με απόδοση 1,65.

624 Chicago White Sox @ Boston Red Sox
Οι Άσπρες Κάλτσες ήρθαν στο Fenway για πρώτη φορά με τον Youkilis στις τάξεις τους, και με δικά του χτυπήματα παραλίγο να κερδίσουν και τα δύο παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Κέρδισαν εχθές, με τον Greek God of Walk να βάζει 2 runs και 3 RBI. Και να κάνει και showoff (όπως είπε ο προπονητής του). Το σίγουρο είναι ότι ο Youk μόλις απαλλάχθηκε από αυτόν τον πανίβλακα Valentine (τον προπονητή των Red Sox) αναζωογονήθηκε. Αυτό όμως έχει και ένα τέλος. Σήμερα πιστεύω ότι θα καταλαγιάσει και θα δυσκολευτεί και αυτός και όλη η ομάδα απέναντι στον Dubront, τον καλύτερο pitcher της χρονιάς για τη Βοστόνη, ο οποίος είναι ο μόνος με 9 νίκες. Τις 6 τις έχει κάνει στα τελευταία 10 παιχνίδια, καθώς στην αρχή της σεζόν η ομάδα ήταν για κλάματα.
Από την άλλη, οι Άσπρες Κάλτες δίνουν την μπάλα σε έναν πιτσιρίκο για να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς έχουν τραυματίες στο rotation. Πιστεύω ότι αυτό θα δώσει έναν αρνητικό τόνο σε όλη την ομάδα του Σικάγο, δίνοντας και πάλι τη νίκη στη Βοστόνη.
Άσσος για τους Red Sox με απόδοση 1,65.


Αυτό με τις αποδόσεις δεν το έχω κάνει επίτηδες, μόνο του βγήκε.

621 Los Angeles Angels @ Detroit Tigers
Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, γι' αυτό και το βάζω και τελευταίο, σαν μπαλαντέρ. Αν χθες οι Tigers δεν είχαν χάσει με τόσο βαρύ σκορ, θα το έβαζα ευκολότερα διπλό. Ξανά όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι Angels, κυρίως λόγω του C.J. Wilson, τον οποίο γενικώς εμπιστεύομαι πολύ. Προέρχεται από 2 ήττες, ενώ πριν από αυτές είχε σερί μόνο νίκες (5 ο ίδιος και 8 η ομάδα). Δύσκολα λοιπόν τον βλέπω να παραδίδει και πάλι ήττα. Αναλόγως ο Fister προέρχεται από δύο νίκες ενώ πριν είχε μόνο ήττες.
Διπλό λοιπόν για τους Angels με απόδοση 1,80.
Θα παραδεχθώ πάντως ότι κάποιοι δύσκολα θα δεχθούν ότι οι Tigers θα κάνουν δεύτερο σερί L μέσα στο Ντιτρόιτ, γι αυτό και θα σας δώσω ως εναλλακτική τη λύση του Under, με όριο το 8,5 και απόδοση 1,85.

9 σχόλια:

  1. kwsta tha paixw ta 3 prota pou proteines gia na ta apolausw live kiolas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός. Εγώ δυστυχώς απόψε έχω κανονίσει κάτι κι έτσι δεν θα δω παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Το πλέον εύκολο και νόμιμο είναι μέσω της MLB.COM, όμως πρέπει να πληρώσεις συνδρομή. Υπάρχει όμως κάθε μέρα ενα παιχνίδι στην MLB δωρεάν το οποίο δυστυχώς πολλές φορές είναι βαθύ ξημέρωμα. Το σημέρινό όμως είναι αρκετά νωρίς στις 22:30. Είναι το Astros @ Padres.
      Από την άλλη υπάρχει το www.vipbox.tv το οποίο κάνει μεταδόσεις, φαντάζομαι μέχρι να το βρουν και να το κλείσουν.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Κώστα συμφωνώ με τα περισσότερα απο αύτα που προτείνεις και για Texas και για saint Louis και για dodgers δεν έχω γνώμη για την Βοστωνη ενω μάλλον συμφωνώ με το παιχνίδι tigers vs LAA αλλα δεν το ακουμπαω λόγω οπαδικων προτίμησεων τέλος βλέπω Νικη για τους reds και ίσως για την ομάδα σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά συγνώμη αλλά δεν εχω χρόνο να γράψω τίποτα....θα πω καλή επιτυχία σε όσους έπαιξαν ή δωσαν προβλέψεις....greekpitcher δεν παίζεις την ομάδα σου;ΧΑΧΑΧΑΧΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν την παίζω γιατι θεωρω οτι δεν μπορω να είμαι αντικειμενικός. Τουλάχιστον εγω δεν ντρέπομαι να πω τι ομάδα είμαι σαν μερικούς ...... Ονόματα δεν λέμε

      Διαγραφή
  6. Παίδες κι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω ούτε να παρακολουθήσω αγώνες. Καλό βράδυ σε όλους και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Texas έχασαν στο τελευταίο inning. Δυστυχώς το παιχνίδι απεδείχθη πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Οι μισητοί, έχασαν επίσης με ένα πόντο διαφορά και οι Dodgers στη 1:50 ισοφάρισαν στο 10 και έστειλαν το παιχνίδι στο 11ο. Όλα οριακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή