Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τα φαβορί έδειξαν τον δρόμο

Η ημέρα των φαβορί ήταν η χθεσινή, κι έτσι τα ταμεία έπεσαν βροχή για τους περισσότερους από τους αναγνώστες που μοιράζονται τις επιδόσεις τους στο site. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συνέβει και για αρκετούς άλλους. Εγώ πέτυχα τρια στα πέντε κι έτσι με θετικό απολογισμό ξεκινώ αμέσως τις προβλέψεις για σήμερα. Άλλωστε, όλες τις προηγούμενες ημέρες σας ανεβάζω και βιντεάκια, αλλά και ειδήσεις που μου έχουν κάνει εντύπωση, όπως αυτή με τον Ichiro. Διαβάστε την στο επόμενο post, πιστεύω ότι θα εντυπωσιαστείτε όπως εγώ.

605 Atlanta Braves @ Miami Marlins
Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το επιλέξετε μόνο του και μου κάνει εντύπωση η αξιολόγηση από τον ΟΠΑΠ, ο οποίος δίνει 1,85 στους Braves και 1,75 στο ασταθές Miami. Βέβαια κανένας από τους δύο pitchers δεν βγάζει μάτι, αλλά νομίζω ότι γενικώς οι Atlanta δίνουν περισσότερη σιγουριά και κυρίως με τον Hudson στον βουναλάκι, ο οποίος τους έχει κερδίσει 3 στις 3 που τους έχει συναντήσει.
Στο τέλος τέλος (το έγραψα κι εχθές) αν είναι να ρίξει κανείς ένα παιχνίδι μόνο του, έχει σημασία να είναι αποδοτικό και αυτό νομίζω ότι είναι ένα τίμιο διπλό.
Διπλό για τους Γενναίους με απόδοση 1,85.

606 Washington Nationals @ New York Mets
Ο Gio Gonzalez και ο R.A. Dickie είναι δύο πολύ καλά χέρια. Μάλιστα ο τελευταίος έχει καταγράψει παιχνίδια με πολύ χαμηλά σκορ φέτος. Ο Gonzalez μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες, αλλά νομίζω ότι και αυτός είναι ικανός να κρατήσει ένα παιχνίδι πολύ χαμηλά.
UNDER με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

614 San Diego Padres @ San Francisco Giants
Οι Giants χθες κέρδισαν εύκολα το San Diego και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν και σήμερα με τον Bumgarner στο βουναλάκι. Και μπορεί μεν απέναντί τους τα ρόπαλα των Γιγάντων να έχουν τον Volquez που προέρχεται από one-hitter παιχνίδι, πιστεύω όμως ότι δεν θα δυσκολευτούν.
Άσσος για τους Γίγαντες με απόδοση 1,45.
Ο ΟΠΑΠ εξακολουθεί να έχει στο παιχνίδι όριο 6,5, όμως οι σημερινοί pitchers σε αυτό το θέμα με ανησυχούν οπότε δεν τολμώ το Over. Οι Padres σκοράρουν λίγο (χθες 1 run) πoυ σημαίνει ότι αν είναι λιγότερο παραγωγικοί οι Giants, δεν θα ξεπεραστεί το όριο.

609 Minesotta Twins @ Chicago White Sox
Οι White Sox μπορεί μεν να έχασαν την πρώτη θέση καθώς τους "σκούπισαν" οι Tigers, όμως παραμένεουν μια μεγάλη ομάδα που σίγουρα μπορεί να βρει τις λύσεις. Ιδίως απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα οπως οι Twins, οι οποίοι κατεβαίνουν στο Σικάγο με τον Vries, ο οποίος δεν έχει  δώσει νίκη μέσα στον Ιούλιο. Αντιθέτως ο Quintana έχει να χάσει από τις 6 Ιουνίου και μάλιστα στην τελευταία ήττα της ομάδας, έφυγε στο 8ο inning παραδίδοντας στο ταμπλό 0. Τον εμπιστεύομαι λοιπόν πολύ περισσότερο.
Άσσος για τους White Sox με απόδοση 1,55.

13 σχόλια:

  1. Καλημερα..διαβαζω εδω και μια βδομαδα το blog σου..Ειμαι και εγω καινουργιος φαν του αθληματος..

    Για σημερα εγω βλεπω του πιρατες,την αριζονα και τους angels να κερδιζουν...απο αυτα τα 3 ποια 2 να προτιμησω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς να σε καλοσορίσω και να σου πω ότι χαιρομαι που ξεκινάς να κάνεις κάποια σχόλια, καθώς όσο περισσότερο γίνεται συζήτηση τόσο περισσότερους τρόπους του σκέπτεσται βλέπουν οι υπόλοιποι αναγνώστες και έτσι τελικά όλοι γινόμαστε καλύτεροι, καθώς ανακαλύπτουμε πως προσεγγίζει ο καθένας το κουπόνι της ημέρας.
      Και τα τρία που σκέφτεσαι είναι καλά σημεία, αν έπρεπε να αφήσω κάποιο από αυτά θα άφηνα μάλλον την Αριζόνα, καθώς είναι ασταθής τελευταία τα δε νούμερα του pitcher του Κολοραντο είναι μαγική εικόνα. Είχε μέν 19,29 ERA, όμως ο άνθρωπος δεν έχει δεχθεί τόσα runs, απλά σε ένα παιχνιδι με τους Nationals (που βαράνε, όχι αστεία) σε 2,1 innings δέχθηκε 5 runs. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κάτι άλλο σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω φιλε...και εγω προς τα εκει εκλεινα η αληθεια ειναι.Θα τα ριξω αυτα τα 2 και βλεπουμε..

      Διαγραφή
  2. kwsta x8es parakolouthousa tous angels kai sto teleuteo inning o coach evale ena pitcher me 1.50 era....Opos einai logiko tous ebgale grigora me 2 strike out kai 1 groundout apo oti thimamai.H erwtisi mou einai gia pio logo autos o pitcher kai alloi pou exoune poli xamilo era(kato apo to 2 dhladi)den ksekinane ton agwna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως οι pitcher που ξεκινούν τα παιχνίδια έχουν διάρκεια στο χέρι τους (αντέχουν να ρίχνουν πολύ) και έχουν στο οπλοστάσιό τους πολλά pitch. Fastball, curveball, slider, changeup είναι τα τέσσερα απαραίτητα. Συνήθως έχουν και ένα πέμπτο. Ένα screwball, ή ένα splirfinger, ή ένα slurve, ή ένα cutter και ακόμη πιο σπάνια ένα knucklball. Έτσι, καθώς περνουν τα innings και έρχονται για τρίτη φορά οι batters στο ρόπαλο να μην έχουν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν ακριβώς τί θα τους στείλει ο pitcher.
      Οι reliefer τώρα, ενώ έχουν καλά χέρια, είτε δεν έχουν διάρκεια (κουράζονται γρήγορα) είτε έχουν μόνο δύο pitch. Το fast που έχουν όλα και ένα δεύτερο ή το πολύ τρίτο το οποίο στο πρώτο atbat ο ροπαλιστής το χάβει, στο δεύτερο όμως το σκίζει. Έτσι, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για starter. Επειδή όμως ο reliefers βγαίνουν λίγες φορές, το era τους μένει χαμηλά, οπότε πρέπει πάντα να το βλέπεις σε συνάρτιση με το αριθμό των innings που έχουν ρίξει

      Διαγραφή
  3. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ BRAVES ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΟΒΕΡ ΤΟΝ BRAVES ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΩΝ TIGERS και WHITE SOX( KAI OI ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια η γνωμη σου για το διπλο των yankees?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανυσυχώ για την επανάληψη νίκης καθώς ο Hernandez είναι το καλό χέρι των Mariners.

      Διαγραφή
  5. kwsta telika tha epilexw white sox,angels kai milwaukee.....Kai oti ginei kathws pistevw oti h simerinh mera tha einai duskolh stoiximatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρετε και απο εμένα .
    Και σήμερα επέλεξα φαβορί για πονταρισμα αν και γνωρίζω το να περάσουμε ξανά όλα τα δυνατά σημεία είναι λιγότερο πιθανο
    Παρά όλα αύρα κατεθεσα τα χρήματα μου σε δυο δελτία
    Το πρώτο συμπεριλαμβάνει τις νίκες των Giants L.A.Angels και Arizona ενω το δεύτερο αυτές των pitchbourg chicago white sox και Texas rangers αυτα για σήμερα ελπίζω σε Νικη κόρδονι των φαβορί και back2back ταμείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kωστα συγχαρητηρια για το 100% στις προβλεψεις και το ταμειο σου . Δυστυχως εγω δεν τα πηγα καλα επιασα τα μισά σημεία οποτε ταμειο γιοκ....
      Εχασαν και οι Tigers.... τους επιασε το Chicago στην Division.... και το προγραμμα για τις επομενες ημερες ειναι δυσκολο......
      Thats life ...

      Διαγραφή
    2. Οι Angels ήταν μεγάλη έκπληξη είναι αλήθεια και πολλοί την έφαγαν.

      Διαγραφή