Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η Εθνική ετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό

Καλά νέα ακούγονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Baseball (ΕΦΟΜ) όσον αφορά την προετοιμασία και τη συμμετοχή της χώρας μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου σε τρεις πόλεις της Ολλανδίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ΕΦΟΜ έχει ήδη εξασφαλίσει τα χρήματα για την αποστολή και έτσι άνοιξε ο δρόμος ώστε ο προπονητής να συγκεντρώσει μία πολύ ομάδα Ελληνοαμερικανών παικτών με καλούς pitchers δύο ή και τρεις catchers και position players, ενώ αναμένεται σε αυτό το roster να προστεθούν και οι καλύτεροι γηγενείς οι οποίοι θα αποφασιστούν στα tryouts που θα λάβουν χώρα στα γήπεδα του Ελληνικού την Κυριακή 29 Ιουλίου.
Έτσι, για άλλη μία φορά η Εθνική μας φαίνεται να ξεκινά με καλούς οιωνούς την συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πλασαριστεί τρίτη, πίσω από τις πολύ δυνατές Ολλανδία και Ιταλία.

4 σχόλια:

  1. file pos blepeis tous pairets? lew asso kai episis over tous metz ti les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Pirates στην έδρα τους είναι καλοί. Εγώ όμως δεν επέλεξα το παιχνίδι αυτό διότι ο Samardzija των Cubs έχει μερικές φορές αναλαμπές και δεν τον φοβίζουν οι έδρες, ενώ από την άλλη ο pitcher του Ντιτρόιτ δεν είναι και ο καλύτερος.
    Για τους Mets φοβάμαι ότι θα χάσουν και ότι δεν θα σκοράρουν πολύ. Το over - under σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ανοιχτό και δεν έχω άποψη. Ο Zimmermann είναι πολύ καλός, οπότε ίσως το σκορ αναπτυχθεί μονόπαντα μόνο από την Washington και ίσως δεν ξεπεράσει το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia tous cardinals ti apopsi exeis?

      Διαγραφή
    2. Εννοείς πέρα από το ότι είναι οι "Μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals"; ΧαΧα
      Προφανώς ναι, οπότε σου λέω ότι ενώ γενικώς είναι αξιόπιστοι, σήμερα όμως με τον άπειρο Kelly, δεν είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτούς.

      Διαγραφή