Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ανάλυση με διόρθωση

 Τελικά το συνέδριο που θα παρακολουθούσα ήταν πολύ χαμηλού ενδιαφέροντος και έτσι έφυγα πιο γρήγορα, οπότε έχω χρόνο να κάνω πιο αναλυτικές προβλέψεις, όπως σας έγραψα νωρίς το πρωί. Θα ξεκινήσω όμως με μία διόρθωση, καθώς τελικά με δεύτερη σκέψη το Angels@Tigers δεν πρέπει να είναι Under όπως γράφω στην προηγούμενη ανάρτηση. Όχι μόνο μπορεί να είναι OVER, αλλά πιο σίγουρο σημείο διακρίνω τον άσσο. Διαβάστε παρακάτω γιατί.

634  Los Angeles Angels @ Detroit Tigers
Το παιχνίδι αυτό με μία δεύτερη ματιά είναι τελικά πιο εύκολο απ' ότι μου φάνηκε νωρίς το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι. Ο Jerome Williams (ο pitcher των Αγγέλων) έχει χάσει 4 παιχνίδια σερί και σε αυτά έχει δώσει 4 με 5 runs στο καθένα. Απέναντί του θα έχει τους Tigers που τελευταία χτυπούν όλο και καλύτερα. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να τους κρατήσει. Για το λόγο αυτό, τελικά σας προτείνω, άσσο για τους Tigers με απόδοση 1,60.


635 Baltimore Orioles @ Minesotta Twins
Οι Orioles είναι αλήθεια ότι τελευταία δεν πάνε καλά και ξεφουσκώνουν σιγά-σιγα, κάτι που περίμενανα συμβεί  νωρίτερα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουν 7 ήττες κυρίως λόγο του κακού pitch. Παρά ταύτα ο Chen έχει αποδειχθεί μία σταθερή αξία φέτος γι' αυτούς και έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να μην καταγράφονται σε αυτόν νίκες, αλλά να νικά η ομάδα στις ενάρξεις του. Από την άλλη, οι Twins παραμένουν στον πάτο της American League, οπότε δεν πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για τη Βαλτιμώρη να πάρει τη νίκη ξανά.
Διπλό για τους Orioles με απόδοση 1,80.

631 Cleveland Indians @ Tampa Bay Rays
Ο David Price των Rays είναι ένας φοβερός pitcher, ο οποίος ιδιαιτέρως όταν συναντά τους Indians πάει πολύ καλά. Έχει 4 νίκες απέναντί τους, ενώ όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχει καταγράψει 6 νίκες και μόλις 2 ήττες (του αποδόθηκε η μία). Αντιθέτως ο Jimenez των Indians -με το φοβερό χέρι των 100 μιλίων- δεν είναι τόσο σταθερός και καταγράφει συχνά ήττες δεχόμενος αρκετά runs. Αυτός λοιπόν είναι και η αιτία που αποφασίζω να παίξω το παιχνίδι over, ενώ και ο Άσσος είναι ένα πολύ λογικό σημείο.
OVER με όριο 7,5 και απόδοση 1,80.
Άσσος για τις Ακτίνες (που κάποτε λέγονταν διοβολόψαρα) με απόδοση 1,50.

632 New York Mets @ Washington Nationals
Εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό pitchers' duel. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν, ο Zimmerman για την Washington και ο Dickie για τους Mets. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει λίγα runs.
UNDER με όριο 7,5 και απόδοση 1,75

Και για την τιμή των όπλων δηλώνω ότι θα παίξω και τους Γίγαντες στο 630, με τον Bumgarner απέναντι στους Braves, αν και το παιχνίδι νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, γι αυτό και δεν σας το προτείνω επισήμως.

Σήμερα πάντως τα παιχνίδια ξεκινούν πολύ νωρίς (οι Giants παίζουν στις 19:10) ενώ το Free Game of the Day είναι το (μάλλον αδιάφορο) Mariners @ Royals.

28 σχόλια:

  1. Φίλε κώστα το Mariners @ Royals δεν το βρίσκω αδιάφορο με τον Hernandez . Αντιθέτως το σημειώνω ως το πιο εύκολο σήμερα Με την ταχύτητα των pitch του να μεγαλώνει όσο παιρνάει η σεζόν από 92 σε 94 - 95 και τον ίδιο να πετάει 12 K shutout με το Τέξας στο τελευταίο του παιχνίδι έχουμε ένα βαρβάτο διπλό . Εξάλλου και ο Ichiro χτύπησε χθες 3 στα 5 και γενικά τους πάει το Κάνσας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα...πιο μετά ελπίζω να γράψω προβλέψεις....
    Τώρα θέλω να πω στον φίλο μου GreekPitcher ότι δεν με νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι για την ομάδα μου...ΕΙΜΑΙ CUBS...και δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι....ούτε φοβάμαι να το πω.....GO CUBS...και στο franchise στο mlb 12 the show τους cubs έχω.....δεν φοβάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bone... This is (not) the year.......
      c u next year.......
      Ελπιζω στην Ελλαδα να μην εισαι ΑΕΚ και αριστερός...... χαχαχαχα (σποντα -για την ΑΕΚ- και για τον Κωστα)

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι ΑΕΚ :-( αλλά δεν είμαι αριστερός. Απλά τελευταία με αυτά που βλέπω στη χώρα μας έχω ανάψει αριστερό φλας :-)

      Διαγραφή
  3. Σωστός. Ωραία ανάλυση. Να σου πω όμως την αλήθεια εγώ το χαρακτήρισα "αδιάφορο" καθώς δεν έχει βαθμολογική σημασία. Οι Kansas είναι προτελευταίοι και οι Seattle τελευταία στο division τους. Με αυτή την έννοια το έγραψα.
    Από εκεί και πέρα, ενώ συμφωνώ με την προσέγγισή σου, προσωπικά αποφεύγω παιχνίδια αδύναμων ομάδων, καθώς τα πολλάπλά προβλήματα που έχουν σε διάφορα σημεία τους, τις κάνουν απρόβλεπτες, γι' αυτό και δεν θα το χαρακτήριζα εύκολο παιχνίδι. Δεν είναι δηλαδή ότι πίσω από τον Hernandez έχεις μία αξιόπιστη άμυνα, ή πολύ καλά ρόπαλα να τον υποστηρίξουν (εκτός του Ichiro). Ίσως γι' αυτό ο Hernandez τον Ιούνιο και Ιούλιο είχε εκτός έδρας 2 ήττες και μία νίκη.
    Βέβαια από την άλλη, οι Royals (που έχουν προβλήματα στο pitch) εμφανίζουν τον Will Smith (καμία σχέση με τον γνωστό ηθοποιό) ο οποίος έχει παίξει μόλις τρεις φορές στην MLB και έχει δύο ήττες και μία νίκη. Αυτός ίσως να είναι ένας ακόμη λόγος που δικαιολογεί το διπλό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kwsta telika x8es den epaixa stixoima gia to logo oti piga gia poto.Telika se kalo mou bgike xaxa.Pame epistrofi sta tameia simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι πάντα τέτοια. Όποτε δεν προλαβαίνεις να έρχεται ο κουβάς, και όποτε έχεις χρόνο να φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα και απο εμενα... αναμεικτα συναισθήματα αφησε η χτεσινή ημερα αφου απο την μια μου την χαλασαν οι Reds σε ενα δελτιο με SF και LADodgers (Το παιχνιδι αυτο το εβλεπα live στην MLB και το εγκατέλειψα βριζοντα πεφτοντας για υπνο οταν στο Top του 10ου Inning ειδα τους Phillies να περνανε με 2 runs μπροστα 3-1 θεωροντας οτι το παιχνιδι τελειωσε εκει αλλα τελικα εκανα λαθος)
    Απο την αλλη ειδα την ομαδαρα μου το Detroit να κερδιζει και παλι και να πλησιαζει την κορυφη της division (αυριο ξεκιναει σειρα Detroit vs White Sox σημαντικη για την πρωτια!!)
    Τωρα οσον αφορα τα σημερινα συμφωνώ γενικα με τις εκτιμήσεις του Κωστα
    Βλεπω τοσο under το Nationals vs Mets αλλα και Ασσο αφου εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον Gio (και ας εχει απεναντι του τον εκπληκτικό φετος Dickey) και θεωρω την επιθεση της Ουασινγκτον πιο φορμαρισμενη αυτη την περιοδο.
    Επισης συμφωνω με τον ασσο των Tampa Bay και του τρομερου Price
    ΔΙΑΦΩΝΩ ομως εν μερει με το Οver αφου ο Jimenez δεν ειναι τοσο κακος με εξαιρεση το τελευταιο του παιχνιδι που εδωσε 8 runs σε 2,5 Innings και του ανεβασε το ΕRA απο 2.93 σε 5.09. Σε καθε περιπτωση το οριο 7.5 ειναι χαμηλο και βλεπω το παιχνιδι να κινειται οριακα πανω η κατω απο αυτο, επειδη ομως εμπιστευομαι τους Pitchers τελικα θα κλεισω προς τα κατω.
    Για το παιχνιδι της ομαδας μου δεν θα δωσω προβλεψη (αν και θεωρω πιθανοτατα οτι θα το κερδισει...ισως γιατι το θελω πολυ)

    Αντιθετα θα δωσω προβλεψη για την ομαδα του Κωστα (αφου εκεινος δεν το κανει) Θεωρω οτι εχει ελπιδες να το παρει το παιχνιδι εναντια στην Ατλάντα αφου κατεβαινει με τον Bumgarner o οποιος φετος ειναι αρκετα δυνατος (λιγοτερο εκτος εδρας) και κατα την αποψη μου λιγο ανωτερος του αντιπαλου του Hudson Λαμβανοντας επισης οτι η επιθεση του Σαν Φραντσισκο δουλευει καλα τελευταια περιμενω να παρει το παιχνιδι απεναντι στους braves.
    Τελος για την προταση του Ανωνυμου θα συμφωνησω οτι ο Κing Felix ειναι παντα μια σταθερα την οποια μπορεις να εμπιστευτεις και τον οποιον ευκολα επιλεγεις αμα συγκρινεις το Era του 2.92 εναντι του 9.00 που εχει ο Will Smith.
    Αυτα για σημερα καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόβλεψη έδωσα για τους Giants. Κουτσουρή. ΧαΧα

      Διαγραφή
    2. xaxaxa διαβαζοντας στα γρηγορα το post σου δεν το ειδα καν οτι ειπες κατι για τους Γιγαντες.... χαιρομαι που συμφωνουμε και παλι (σιγα μην προτεινες εσυ εναντιων των Γιγάντων) χαχαχα
      οσο για την ΑΕΚ.....να σου πω το This is (not) the year..... μαλλον το ξερεις... εκτος και αν σκασει καμια βομβα και βρεθει το Αεκακι σε αλλη κατηγορια... οποτε ετσι μπορει να παρει και πρωταθλημα (Β, Γ, Δ εθνικης)

      Διαγραφή
    3. Να σου πω επί αυτού, ότι πολλές φορές έχω πει κατά το παρελθόν (και όχι επειδή ασχολούμαι με το Baseball, αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου) ότι τόσο η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, όσο και εγώ δεν ξέρω ποιά άλλη ομάδα θα έπρεπε να πάνε εκεί ακριβώς που ορίζουν οι κανόνες, εφόσον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
      Αν' αυτού συνεχίζονται τα τερτίπια (άρθρο 99 και εταιρίες λαϊκής βάσης) που κρατάνε τις ομάδες εκεί που δεν μπορούν να βρίσκονται, μόνο και μόνο επειδή έχουν κάποιο λαό.
      Το αποτέλεσμα είναι να μην εξυγιένεται το ποδόσφαιρο, να παραμένουν οι ιδιωτικοί στρατοί, και οι έλληνες να κάνουν μόνο αθλητισμό από τον καναπέ.

      Διαγραφή
  7. Paidia an gia paradeigma enas agonas einai 4-4 score (8.5 orio)kai exei teliwsei to 9 inning kai kserw ego sto 11 inning ginetai 5-4.Pios kerdizei autos pou epaixe under h over???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Baseball φίλε το Over-Under υπολογίζεται όταν γραφεί FINAL. Δεν έχει κανονική διάρκεια ή παράταση. Το σκορ που μας ενδιαφέρει είναι το τελευταίο νούμερο.

      Διαγραφή
    2. O Gonzalez μας έστειλε για .... Βρουβες έχει δώσει 9 runs σε 4 innings και μόλις αντικαταστάθηκε χάνουν και οι γίγαντες καληνύχτα .... Τουλάχιστον κερδίζουν προς το παρόν oi tigers

      Διαγραφή
    3. Οι Giants έχασαν. Το είχα πει ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά και άδικο. Οι Giants με 9 hits έβαλαν 2 runs και οι Braves με 3 hits μόνο 3 runs.

      Διαγραφή
  8. Kwsta eisai terasteios opos terasteia einai kai h kolofardia mou.....Paw sto propotzidiko kai den thimamai pio match eipes over..Telika paizw detroit,oriols kai over arizona-cincinati...File apisteuto!!!!!Se ligo tha anevasw kai to deltio na to deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία φάση φίλε. Δύο ημέρες σε πάει φέεεετα. Αλλά κι εγώ δεν πήγα πίσω σήμερα. Έχασα μεν το ένα δελτίο με τους Giants, αλλά πέτυχα μία τριπλέτα με τους Tigers, Orioles και Tampa Bay. Μιά χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Etsiiii oraios kane avrio ta magika sou gia back 2 back tameio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω σπάζοντας πάλι τις υποσχέσεις μου πήγα ταμείο με tigers k Fernandez ee seattle ήθελα να πω ..... με έναν king και έναν Prince (fielder) λογικό να πας ταμείο :-) άντε κ έναν Cabrera !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα κάνοντας σαν πρώτο διάβασμα στα παιχνίδια βρήκα μια λάθος απόδοση στον ΟΠΑΠ την οποία μοιραζόμαι με όποιον θέλει να παει να την προλάβει πρώτου αλλάξει μιλάω για το όριο under/over στο παιχνίδι με κωδικό 651 saint Louis cards vs Chicago cubs θεωρω ότι το όριο είναι πολυυυ ψηλά αφου οι 2 pitchers έχουν εκπληκτικά στατιστικά , το άθροισμα των era δεν ξεπερνάει το 5.00 (2.80 ο loshe των cards και 1.86 ο dempster των cubs!!!) o δεύτερος δε δεν έχει δεκτές run απο τις 30 Μαΐου για 33 innings δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ ολων των εποχών για pitcher των cubs!!!!
    UNDER ΛΟΙΠΟΝ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ BONE ) και γρήγορα γιατί το βλέπω να αλλάζει κατα τις 12.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε κι εγώ πρόσεξα ότι το όριο είναι πολύ υψηλό, δεν ξέρω αν είναι λάθος, το παιχνίδι όμως το έδωσα Under αλλά άσσο (κι ας στενοχωρώ τον Bone)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θέλω χάρη.....άντε το έχετε βρει τώρα...για τον Bone και για τον Bone...χαχαχαχαχα...πλάκα κάνω...αμάν είπα τι ομάδα είμαι...έλεος..χαχαχαχαχα.....πλακίζω....χααχαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, οι Cubs είναι lovable loosers, οπότε κάπως έτσι σε αντιμετωπίζουμε. Ως συμπαθή που χάνει. Χα Χα Κάτι σαν τον ΑΕΚάκι που είμαι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Ναι δεν μπορούμε όλοι να είμαστε οι πρώτοι όμως....αυτή η ομάδα δεν ξέρω πως μου κόλλησε...εξάλλου όπως είπα και πιο πριν...ξεκίνησα να βλέπω baseball με αγαπημένη ομάδα τους Yankees...οπότε αν θέλω μπορώ να αφήσω τους Cubs και να πάω στους Yankees που μπορώ να μιλάω άνετα....

      Διαγραφή
    3. Άνετα μπορείς να μιλάς για πάντα.
      Και να σου πω την αλήθεια μου κι εγώ όταν πρωτοασχολήθηκα με το baseball, είχαν γνωρίσει μία κοπέλα που έπαιζε Softball, την Μαριλίνα, η οποία ήταν οπαδός των Cubs (κι έτσι τους συμπαθούσα κι εγώ) αλλά ήταν Yankee Hater. Μάλιστα είχε ένα καπελάκι που αντί για ΥΝ είχε ΥΗ. Βέβαια στην πορεία χαθήκαμε, εγώ πέρασα στους Giants, καθώς ήταν η πρώτη πόλη της Αμερικής που επισκεύθηκα και εκεί ζει ο ξάδελφός μου, και συμπάθησα και τους Yankees όταν πήγα στο γήπεδό τους.

      Διαγραφή
    4. Εγώ θέλω να πάω Αμερική...Αλλά όχι τόσο για να δω Baseball...Βέβαια αν πάω στο πρόγραμμά μου θα μπει και αυτό...Αλλά όσον αφορά τις ομάδες δεν έχω πρόβλημα με το τι θα κάνει η ομάδα μου....εγώ δεν βλέπω πάντα τους Cubs όταν παίζουν...κοιτάω να δω ποιος αγώνας είναι ο πιο δυνατός και αυτόν θα δω όχι αναγκαστική την ομάδα μου...

      Διαγραφή