Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Είμαι στην Ουάσιγκτον και παρακολουθώ Giants vs Nationals. Ενοχλήστε με μονο αν είναι απόλυτη ανάγκη


14 σχόλια:

  1. 3 runs για αρχή, με 2 runs Homerun από τον Sandoval

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ισσοφαριστήκαμε και χάνουμε με 4-3.
      Σας είπα, μην με ενοχλήσετε αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη :-)

      Διαγραφή
    2. Η συνουσία συνεχίζεται. Έχουν βρει τον Bumgarner και τον σκίζουν. Back to back Homers και χάνουμε 3-7.

      Διαγραφή
    3. Bumbarner τέλος. Αν δεν μπορούμε όμως να βγάλουμε οut τον Solano που έκλεψε την δύο πιο αργά κι από τη λάσπη, τότε έχουμε πολύ μεγάλα προβλήματα σήμερα.

      Διαγραφή
    4. Έφυγα από την Ουάσιγκτον. Αρκετά είδα. Πήγα στη Νέα Υόρκη, αλλά δυστυχώς μόλις ήρθα οι Phillies δέχθηκαν ένα HR. Ευτυχώς solo.

      Διαγραφή
    5. Το γύρισαν οι phillies. Για να δούμε αν θα καταφέρουν να δώσουν στον Lee την πρώτη του νίκη

      Διαγραφή
  2. Κώστα πρέπει να βελτιώσεις το blog.... Πρέπει να ξαναρχίσεις να φτιάχνεις αυτά τα βιντεάκια με τις προγνώσεις σου..... Και κανένα άλλο ενδιαφέρον post να βάλεις εκτός από τις προβλέψεις σου.... Εγώ στο λέω χωρίς να παρεξηγηθείς καθόλου.... Μια σκέψη έκανα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να παρεξηγηθεί; Είναι open minded ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παρεξηγούμαι καθόλου. Ευχαριστώ για την προτροπή. Κι εγώ το θέλω, όμως πραγματικά ο χρόνος όλο και λιγοστεύει. Οι απαιτήσεις της οικογένειας μεγαλώνουν, κι έτσι μεγαλώνουν οι ανάγκες για περισσότερη δουλειά ώστε να συμπληρώνονται τα λεφτά που χάνονται εδώ και δύο χρόνια λόγω κρίσης. Και παρά τις προσπάθειες δεν τα καταφέρνω να συμπληρώνω αυτά που χρειάζονται.
    Το αποτέλεσμα είναι να μην έχω τον χρόνο που απαιτείται για να κάνω αυτή την παραγωγή, η οποία για να γίνει απαιτούσε να ξυπνήσω το πρωί στις 6, να δω τί έγινε την προηγούμενη, να αποφασίσω τί θα στοιχηματίσω, να φτίάξω γραφήματα για το βίντεο, να κάνω το γύρισμα και μετά να μοντάρω το υλικό. Αν όλα πήγαιναν καλά, τελείωνα στις 10 το πρωί και αν ήταν ΣΚ που δούλευα μετά πήγαινα στη δουλειά και έμενα μέχρι τις 9 το βράδυ.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως φέτος έχει αποδειχθεί ο γιόκας μου, ο οποίος είναι πλέον 15 μηνών και δεν είναι το βρέφος που ήταν πέρυσι και δεν μίλαγε ή δεν απαιτούσε τίποτα παρά λίγο γάλα. Έτσι, τώρα δεν μπορω να έχω την απαραίτητη ησυχία, ή ελευθερία χρόνου μέσα στο σπίτι.
    Θα προσπαθήσω να κάνω πάλι κάποιες εκπομπές και ίσως κάποιες αναλύσεις για το baseball, ίσως κατά τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε τα play offs.
    Σόρρυ αν σε απογοήτευσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι αφού υπάρχει πρόβλημα δεν πειράζει... Εγώ (και όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά που διαβάζουν αυτό το blog) νομίζω πως θέλει αναβάθμιση... ok τα βίντεο είναι λίγο δύσκολα να τα φτιάξεις, το ξέρω πολύ καλά... Αλλά λίγο οι αναρτήσεις να είναι πιο ενδιαφέρουσες... Με αυτό εννοώ και πιστεύω ότι τα προγνωστικά ok χρειάζονται αλλά είναι για 5 λεπτά το αργότερο... Μετά περιμένουμε να κάνει κάποιο σχόλιο κάποιος και να ξεκινήσουμε και εμείς... Δεν ξέρω αλλά η πραγματική ουσία του baseball δεν είναι το Πάμε Στοίχημα ούτε ο Ο.Π.Α.Π.... Η πραγματική ουσία του baseball είναι οι οπαδοί του.. Και εμείς εδώ στην Ελλάδα επειδή είμαστε λίγοι πρέπει να το βοηθήσουμε ώστε να ανέβει και στην χώρα μας... Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα...
    Αν θες και μπορείς βάλε καμιά εικόνα... βάλε καμία πιο ενδιαφέρον ανάρτηση ... Αυτό είναι όλο και θέλω να πως τι πιστεύω και όχι ντε και καλά να το κάνεις αν δεν μπορείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ για όλα αυτά που γράφεις, γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω και να επανέλθω σε αναρτίσεις αφιερωμένες στο Baseball, στην τεχνική του, στην ομορφιά του... Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το blog) το Στοίχημα είναι μία δικαιολογία για να γράφω για το Baseball. Δυστυχώς όμως, έχει αποδειχθεί ότι το να γράφω αυστηρά ειδήσεις, ή να κάνω πολύπλοκες αναρτήσεις, χωρίς το "τυράκι" του στοιχήματος έχει ως αποτέλεσμα να μην με διαβάζει κανείς, ή να με διαβάζουν οι 20 άνθρωποι που με διαβάζουν το χειμώνα που δεν έχει παιχνίδια και δεν υπάρχει το στοίχημα. Διότι όπως και να το κάνουμε αλλιώς είναι να διαβάζει κανείς ειδήσεις που αφορούν το πορτοφόλι του κι αλλιώς είναι να διαβάζει ειδήσεις για κάτι μακρυνό που δεν "μιλάει" στην καρδιά του έλληνα.
      Σε κάθε περίπτωση θα επανέλθω με αναρτήσεις που έκανα στο παρελθόν (και έχεις δίκιο τις έχω ξεχάσει λίγο) επιλέγοντας και αναλύοντας ένα εντυπωσιακό βίντεο, γράφοντας μία καλή είδηση και σχολιάζοντας κάποια πτυχή που είναι σπάνια.
      Σε κάθε περίπτωση, ο σχολιασμός από τους αναγνώστες είναι κάτι που θα ήθελα να υπάρχει και να αυξάνεται, οπότε όποιος θέλει τον παρακαλώ να αφήνει σχόλια. Γι' αυτό παραμένουν ελεύθερα και ανεμπόδιστα.

      Διαγραφή
  6. Γι' αυτό λοιπόν άμα θες (που το πιο λογικό είναι να θες) και μπορείς βελτίωσε το blog. Εγώ το συγκεκριμένο blog το είχα βρει τυχαία και μου άρεσε. Έχω διαβάσει κάποιες παλιές αναρτήσεις που είχες κάνει και μου άρεσαν. Βέβαια ήταν τον χειμώνα που δεν υπάρχουν αγώνες και ούτε στοίχημα. Και με τα σχόλια το μόνο που είπα είναι ότι μόνο μέσα από αυτά γίνετε συζήτηση πάνω στο baseball και δυστυχώς πάνω στο στοίχημα... Εγώ να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το στοίχημα και ούτε οι συζητήσεις πάνω στο στοίχημα. Και πρέπει να μιλάμε και για άλλα θέματα πάνω στο baseball. Όχι μόνο για το στοίχημα... Θέλω πω ευχαριστώ που το πήρες τόσο θετικά... Και άμα θέλεις αυτή η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί... Και όχι μόνο ανάμεσα σε μας τους δύο αλλά σε όλα τα μέλη του blog... Αν το επιθυμείς βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να προσθέσω και εγώ ότι ο Κώστας, καθώς έχει αρκετά καλή εκφραστικότητα στο γραπτό λόγο, μας έχει δείξει ότι τα κείμενα τα οποία αναφέρονται όχι τόσο αμιγώς σε στοιχηματικά γεγονότα, αλλά σε παλιές ιστορίες, επεξηγήσεις "περίεργων" κανονισμών και σχολιασμό ομάδων και παικτών, είναι πολύ πολύ ενδιαφέροντα.
    Οπότε περιμένουμε κάτι ανάλογο :)

    Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή