Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Την Κυριακή χαλαράαααααα

Η Κυριακή είναι Κυριακή, που σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε αργάαααα. Σηκώθηκα αργάαααα, κινήθηκα μέσα στο σπίτι χαλαράααα και τελικά πήγα στην προπόνησή μου. Ιδανικός καιρός για Baseball, καλή θερμοκρασία, λίγο αεράκι για να δροσίζεσαι και μαζευτήκαμε τέσσερις καλοί παίκτες, οπότε κάναμε δυναμικές και πολύπλοκες ασκήσεις. Χτυπήσαμε και ρόπαλο, του δώσαμε να καταλάβει. Έτσι, όπως καταλαβαίνεται πήγε πίσω το στοίχημα. Σας τα γράφω λοιπόν έστω και με καθυστέρηση.

632 Tampa Bay Rays @ Toronto Blue Jays
Ο Price είναι με μία λέξη Θεός. Ή ημίθεος αν θέλετε. Ή τελός πάντων μία φοβερή χερούκλα (καθώς προέρχεται και από δύο ήττες) Σε κάθε περίπτωση πάντως πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η ομάδα της Tampa δεν θα δυσκλευτεί απέναντι στον Romero, ο οποίος έχει να δεί νίκη από τις 22 Ιουνίου. Μία φορά δεν του αποδοθηκε μία εμφάνιση και αυτή ήταν η μόνη νίκη για την ομάδα στις τελευταίες 12 εμφανίσεις.
Διπλό για την Tampa με απόδοση 1,50.

641 Cincinnati Reds @ Houston Astros
Χθες είχα σοβαρό προβληματισμό για την επιλογή νικητή στο ανάλογο παιχνίδι, και αποδείχθηκε ότι είχα πάρα πολύ δίκιο, καθώς οι Astros κέρδισαν με βραχία κεφαλή (1-2) και έτσι, βγήκε και το under που είχα βάλει. Μία νίκη όμως φτάνει για τους Astros, καθώς σήμερα ανεβαίνει στο βουναλάκι για τους Κόκκινους ο Bronson Arroyo. Αυτός ο τύπος (με το πολύ αστείο wind-up τύπου μπαλαρίνας) μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά σπανίως τον επιλέγο, καθώς είναι ασταθείς. Τελικά όμως στο δεύτερο μέρος της χρονιάς πήγε πολύ καλά και στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόλις 2 ήττες. 
Διπλό για τους Κόκκινους με απόδοση 1,45.

644 San Francisco Giants @ Chicago Cubs
Ήδη τα δύο παιχνίδια αυτής της σειράς έχουν μοιραστεί και μάλιστα όχι όπως θα περίμενε κανείς. Ο Bumgarner έχασε (και μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση) και ο Lincecum κέρδισε (έλα Παναγία μου). Σήμερα λοιπόν νομίζω ότι τα πράγματα θα πάρουν την λογική τροπή και ο Cain θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.
Διπλό για τους Giants με απόδοση 1,50.

648 Los Angeles Anges @ Seattle Mariners
Εχθές το ανάλογο παιχνίδι με έστειλε στον κουβά, καθώς ο Hernandez έχασε. Σήμερα λοιπόν φοβάμαι ότι οι Seattle δεν έχουν ελπίδες. Απέναντι στον Weaver θα παραδοθούν αμαχητί.
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,50.

650 Chicago White Sox @ Detroit Tigers
Και εδώ έχουμε το pitchers' game της ημέρας. Sale εναντίον Verlander. Όποιος θέλει να πάει για νικητή be my gest. Εγώ ούτε καν εκστομίζω ποιός μπορεί να είναι. Όμως, το όριο που δεν έχει τεθεί στο χαμηλότερο επίπεδο μας δίνει ένα τράτο.
UNDER με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

13 σχόλια:

  1. συμφωνώ απόλυτα με τις επιλογές σου (ελπίζω βέβαια και στην Νικη των tigers όπου και θα πιάσει τους sox στην κορυφή της division ) αλλα βλέπω και ένα ακόμα παιχνίδι under (Kai 1) to Washington vs saint Louis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι έχετε MLB.TV ανοίξτε το παιχνίδι Tampa @ Toronto και απόλαύστε τον διαιτητή στο home Jim Joyce να καλεί τα strike. Δεν υπάρχει δυνατότερη φωνή σε όλη την MLB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταμείο με τριάδα Tampa bay (Πολυ άνετα ) reds &giants με ιδρώτα και ανατροπές .... Πέρασε και το under και η Νικη της Washington την οποία φοβήθηκα τελικα να παίξω αν και είδα ελπίζω σε λίγο να πάρω μέσα και στη Νικη των tigers ... Αν και απέναντι στον sale ακόμη και ο τριμεγιστος verlander θα έχει δύσκολο έργο ελπίζω η έδρα του comerica park και η δυνατή επίθεση των Cabrera fielder & co. Να μας δώσει κ πάλι προβάδισμα στην βαθμολογία let's go Tigers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα χαλαράαααα ταμειάκι. Πολύ ωραία αρχή της εβδομάδας

      Διαγραφή
  4. Εκαναν και οι Tigers το sweep (επρεπε τελικα να το ρισκαρω το 1 και under) ..... επιασαν τους sox στην κορυφη..... και παμε με χιλια για play off!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι στην American League γίνεται παντού χαμός. Και στα τρία Divisions τα πράγματα είναι οριακά. Κάποια στιγμή πάντως το είχα γράψει, ότι αυτοί οι White Sox βρίσκονται στην κορυφή χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει. Μοιάζει να μην τους αξίζει. Λες να δούμε καμία ανατροπή όπως πέρυσι με τους Boston που κόστισε τη θέση του Tery Francona; Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως αυτή την τελευταία ημέρα πέρυσι την είδα όλη live σε μία μπυραρία στην πόλη του Παναμά, όπου μόλις είχαμε φτάσει για το παγκόσμιο. Εκεί λοιπόν ήταν ένας τύπος με ένα καπέλο των Boston. Ο κακομοίρης στην αρχή της βραδιάς ήταν μία χαρά και λίγο αργότερα ήταν σαν μουχλιασμένο βερύκοκο. Ήταν απίστευτο γύρισμα εκείνο!!!

      Διαγραφή
  5. Καλημερα Κωστα μολις διάβασα ρεπορταζ των Nats οι οποιοι ανακοίνωσαν οτι ο Strasburg (o oποιος χτες εκανε αλλο ενα εκπληκτικο παιχνιδι παιζοντας εξι innings χωρίς να δεχτει run αλλα μολις 2 hits ενω πεταξε εξω 9 επιθετικους των Cards) θα ριξει για τελευταια φορα φετος το μπαλάκι στις 12 Σεπτεμβρίου και δεν θα χρησιμοποιηθει καθόλου στο Postseason (που φυσιολογικα οι Nats θα συνεχισουν)...
    Αυτο γινεται καθαρα για λογους διασφαλισης του παικτη αφου οπως εσυ φυσικα γνωριζεις ειχε υποβληθει σε εγχειρhση στον αγκωνα (Tommy john surgery) στα τελη του 2010 και ειχαν προκαθορισει οτι φετος θα ριξει το μπαλακι για 160-180 Innings... (κατι αντιστοιχο ειχε συμβει περσι με τον Zimmermann αλλα τωρα εδω μιλαμε για διαφορετικα μεγεθη αφου προκειται για το Νο.1 Pitcher της ομαδας)
    Παρολες τις -αμεσες- αντιδρασεις απο τους οπαδους της ομαδας οι παραγοντες της Washington δηλωσαν οτι η αποφαση ειναι ειλημμένη και θα αντεξουν και χωρις τον μεγαλο σταρ στα Play off αφου δεν θελουν σε καμια περιπτωση να τον καψουν...
    Χανει,θεωρω, προς οφελος των υπολοιπων ομάδων της Νational ενα μεγαλο μερος της ισχύς της η ομαδα της Washington και τυχερη αυτή που θα την συναντήσει (μηπως ειναι το αγαπημενο σου S.Fr.?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια ότι και εμένα με εντυπωσίασε η απόφαση για το post season. Την πρόθεση να τον καθήσουν στον πάγκο πριν το τέλος της χρονιάς την είχα διαβάσει ήδη καιρό. Και γινόταν πολύ συζητηση αν ο ίδιος συμφωνούσε ή όχι. Για το post season όμως δεν το καταλαβαίνω. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το χέρι του κάτι έχει. Μπορεί να έχουν κάνει κάποια αξονική να έχουν δει να αναπτύσσεται κάτι και να θέλουν να τον προσατεύσουν. Αλλιώς πως θα το δικαιολογούσαν και στον ίδιο; Αλλά και στους επιθετικούς; Πως θα τους πείσεις ότι θα πάνε καλά τον Οκτώβριο αν ξέρουν ότι όταν χρειαστεί (πχ για το έβδομο παιχνίδι του NLCS ή του World Series) δεν θα έχουν το αστέρι τους;
      Βέβαια αυτά μπορεί να είναι ικασίες δικές μου, αλλά δεν μπορεί να έχουμε δει ομάδες να τα δίνουν όλα στο post season (ποιος θα ξεχάσει την ματωμένη κάλτσα του Curt Schilling το 2004) και εδώ ο προπόνητης των Nationals (αυτή η χαζόφατσα θα πω εγώ) να προαποφασίζει ότι δεν θα ρίξει όλα τα κανόνια στη μάχη για να τα κρατήσει για του χρόνου. Θα μπορούσε να το πράξει χωρίς να το ανακοινώσει. Μαλακία μου φαίνεται. Βέβαια μαλάκας μου φάνηκε και τότε που κάρφωσε τον Peralta για το ρετσίνι στο γάντι του.

      Διαγραφή
    2. Φιλε Κωστα βρηκα αυτο το πολυ ωραιο αφιερωμα στο youtube για τον Curt Schilling τον οποιον για να ειμαι ειλικρινής δεν πολυγνωριζα αφου ειμαι νεος σχετικα με το αθλημα
      παρακολουθω baseball, δυστυχως μονο 3-4 χρονια και πιο εντατικα απο τοτε που αρχισε το στοιχημα -για το στοιχημα- αλλα με συνεπηρε τοσο το παιχνιδι που κολλησα το μικροβιο της αμερικανιας που λες και εσυ .....
      Για ολους τους νεους φιλους του αθληματος λοιπον και επειδη γνωριζω καλα οτι οι αμερικανοι κολλημενοι φιλαθλοι του baseball ειναι τρελαμενοι με την ιστορια των παικτων, των ομαδων του ιδιου του παιχνιδιου..... γι αυτο αλλωστε κρατανε και τοσες παραδοσεις στο αθλημα αυτο -απο ωραιες ως χαζες- παραθετω το αφιερωμα στον μεγαλο αυτο Pitcher ... oπως μαθαινω και εγω των Red Sox..... για να ειμαστε σωστοι baseball fans.

      http://www.youtube.com/watch?v=swVZZqTQIh4&feature=related

      Διαγραφή
    3. Και θα κανω τωρα μια προσωπικη αδιακριτη ερωτηση που αν θες απαντας......
      Αληθεια εσυ πως κολλησες το μικροβιο και απο ποτε παρακολουθεις baseball????

      Διαγραφή
    4. Έτσι γίνονται φίλε μου οι ήρωες. Την είδες αυτή την ουλή!!!!!! Με αυτό στο πόδι έπαιξε 7 innings επαγγελματικό παιχνίδι!!!! ΘΕΟΣ. I rest my case.

      Όσο για το πως κόλλησα το μικρόβιο. Το έχω γράψει αρκετές φορές σε σημείο που κάποιος μου έγραψε από κάτω το σχόλιο "την έχω ακούσε αυτή την ιστορία πολλές φορές αλλά κάθε φορά είναι και καλύτερη" οπότε θα ψάξω και θα σου πω που να την βρεις για να μην ξαναγράφω. Αν δεν την βρώ θα σου την γράψω ξανά.

      Διαγραφή
    5. Το βρηκα.
      http://www.baseball-bet.gr/2012/01/baseball.html

      Διαγραφή