Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Και φαβορί και εκπλήξεις

Έχω επιστρέψει στο γραφείο μου για τα καλά και η τρόικα, και όλες οι συν αυτώ ειδήσεις με πιέζουν από πλευράς χρόνου. Θα σας γράψω λοιπόν τέσσερις προβλέψεις με μία σχετική ανάλυση.

604 Washinghon Nationals @ New York Mets
Αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο, κι ας τρέχουν οι Nationals με χίλια. Τα δύο ονόματα που ανεβαίνουν στο βουναλάκι (Zimmermann και Dickey) δεν δίνουν πολύ λαβή για προβλέψεις νικητή. Βάζω λοιπόν Under, κι ας έχει ο ΟΠΑΠ χαμηλότατο όριο.
Under με οριο 6,5 και απόδοση 1,85.

601 Miami Marlins @ Philadelphia Phillies
Οι Phillies ξύπνησαν. Έχουν ήδη 5 νίκες σερί και νομίζω ότι οι Marlins δεν μπορούν να τους χαλάσουν την μαγιονέζα. Ιδίως με τον Eovaldi. Παίζω λοιπόν υπέρ του Halladay.
Άσσος για τους Phillies με απόδοση 1,40.

606 Cleveland Indians @ Texas Rangers
Οι Rangers παραμένουν οι σταθερή αξία της χρονιάς, ενώ οι Indians ήταν η ομάδα που ξεφούσκωσε μετά την αρχικη της καλή πορεία. Ο Jimenez (που στέλνει μεν 100άρια) έχει σημαντική αστάθεια που θα διευκολύνει τα ρόπαλα του Texas.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,35.

Και έρχεται και ο Μπαλαντέρ - έκπληξη

603 New York Yankees @ Boston Red Sox
Όλοι θα περιμένατε να παίξω υπέρ των Yankees. Και θα είχατε δίκιο. Οι Sox έχουν γίνει πλέον η αιτία για δημοσιεύματα που έχουν τους εξής τίτλους: "Μπορούν να πάνε πιο κάτω;" ή "Θα είναι σήμερα η μέρα που οι οπαδοί των Yankees θα είναι περισσότεροι στο Fenway Park;"
Εγώ λοιπόν διακρίνω ότι κάποια στιγμή οι Βoston, ακόμη κι αν δεν μπορούν, θα αντιδράσουν. Έστω και με τα τελευταία τινάγματα του φιδιού. Έχουν τέσσερις ήττες σερί και θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν και μία νίκη. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Kuroda των Yankees (που δεν τον εμπιστεύομαι πλήρως) είναι μία καλή ευκαιρία, ενώ ο Lester προέρχεται από 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια.
Είναι λοιπόν και μία καλή ευκαιρία να πάει κανείς για μία καλύτερη απόδοση, από τις πολύ χαμηλές που δίνουν τα φαβορί στα προηγούμενα παιχνίδια.
Άσσος για τους Sox με απόδοση 1,85.

9 σχόλια:

  1. Εγω βλέπω μια τετράδα braves, giants, dodgers, twins πως σου φαινεται;Επισης πιο σιγουρο phillies ,rangers και blue jays.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη που θα σου το πώ, αλλά τίποτα από αυτά δεν μου φαίνεται σίγουρο, εκτός ίσως από τους Braves. Μέχρι και τους Giants φοβάμαι. Η τριάδα που λες δεν είναι κακή.

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν, καλή σχολική μου χρονιά (και σε όποιον άλλο πάει σχολείο. Επίσης θέλω να πω ένα συλλυπητήρια για αυτή την ημέρα στην Αμερική...
    Τα υπόλοιπα πιο μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε κωστα μολις ειδα οτι χασαμε 3-5 απο την Σουηδια και ουσιαστικα αποκλειστηκαμε απο την συνεχεια (αν δεν κανω λαθος) κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα ... που μαλλον εισαι πολυ απασχολημενος λογω τροικας... μολις ειδα οτι αρχικοι στο orioles vs Rays ειναι ο Hammel vs Moore και επειδη στην εφημεριδα που βλεπω γραφει αλλους pitchers (Gonzalez-Cobb που κατεβαινουν αυριο συμφωνα με την ΜLB) αναρωτιεμαι αν αλλαξε κατι η εκανε η εφημεριδα λαθος
    βλεπω επισης και τις αποδοσεις του ΟΠΑΠ που δινουν φαβορι τους Rays... και αναρωτιεμαι τι γινεται τελικα ..
    Αξιολογω τον Hammel ως καλυτερο pitcher (ok κ o Moore καλος ειναι) ενω θεωρω οτι οι Orioles εντος θα επικρατησουν για να μην χασουν την επαφη με τους yankees.... οποτε κρινω ευκαιρια το 1.90 υπερ τους.....
    Συμφωνω απολυτα με Under στο Nats vs Mets με το ρισκο που εμπεριεχει το χαμηλο οριο
    Συμφωνω και με Phillies και Rangers
    θα προσθεσω Giants.... και ισως τους Dodgers αφου επιστρεφει ο Kershaw.....
    αυτα τα ολιγα τα λεμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalispera kai apo mena blue h triada mou orioles,blue jays kai mets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ BREWERS ΕΠΙ ΤΩΝ BRAVES. ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο HUDSON ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΑΤΛΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ BRAVES ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσέγγισή σου για άλλη μία φορά απεδείχθη πολύ σωστή. Δυστυχώς με τους Braves (που εγώ δεν άγγιξα διότι τους φοβόμουν πολύ) πρέπει να πήγαν πολλοί στον κουβά

      Διαγραφή
  7. Είναι αλήθεια ότι η σημερινή συνάντηση της τρόικας με το Υπ. Εργασίας με τσάκισε, γι αυτό και χάθηκα. Θα τα πούμε αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή