Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Βροχή... τα παιχνίδια

Πολύ βροχή χθες στην Αμερική ρε παιδιά κι επειδή τελειώνει το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πολλές ημέρες περίσσευμα, οπότε σήμερα έχει και δύο Doubleheader, οπότε θα διεξαχθούν 17 παιχνίδια. Χθες πάντως δεν μου έκατσαν πράγματα που θεωρητικά ήταν εύκολα, όπως οι Βrares και μόνο οι μισητοί Cardinals κέρδισαν. Αρχίζω να σκέφτομαι να τους αλλάξω το πρόθεμα. Να το κάνω κάτι σαν "μισητοί αλλά αξιόπιστοι Cardinals". Αν πάνε καλά και φέτος στα playoffs μάλλον του χρόνου θα τους το γυρίσω.

Στα της ημέρας λοιπόν.

618 Los Angeles Dodgers @ Washington Nationals
Οι Washington επιστρέφουν στην έδρα  τους μετά από τρεις ήττες. Στο  βουναλάκι θα έχουν τον δυνατό Zimmermann, ενώ οι Dodgers θα έχουν τον Harrang που προέρχεται από 4 ήττες (οι δύο του αποδόθηκαν). Μάλιστα (όπως έγραψε σε σχόλιο του ο Greekpitcher) χθες η απόδοση για τους Nationals ήταν 1,60, ενώ τώρα είναι 1,80, οπότε λόγω της αλλαγής των pitcher που επήλθε από το Doubleheader έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε με καλύτερη απόδοση στον Zimmermann.
Άσσος για τους Πρωτευουσιάνους με απόδοση 1,80.

617 Oakland Athletics @ Detroit Tigers
Χθες το έφαγαν γερά οι Oakland που θεωρούσαν ότι με τον αήττητο Griffin είχαν λύσει τα προβλήματά τους. Αμ δε!!! Και θα το φάνε και σήμερα, καθώς ο Verlander είναι σε πολύ καλή φόρμα..
Άσσος για τους Τίγρεις με απόδοση 1,50.

621 Philadelphia Phillies @ New York Mets
Αν υπάρχει ένας από τους πιο σταθερούς pitcher της χρονιάς, που θα πρέπει να του αποδοθεί φέτος ένας άθλος είναι ο Hamels.  Ο άνθρωπος κατάφερε να κερδίζει στην αρχή της χρονιάς όταν η ομάδα του ήταν σκατά. Έκανε μία κοιλιά τον Ιούλιο και τώρα ...αμεί και πάλι.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,60.

627 Texas Rangers @ Los Angeles Angels
Χθες οι Texas έχασαν. Πιστεύω ότι θα χάσουν και πάλι καθώς εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τον Wilson από τον Holland. Σιγουρα πάντως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γι' αυτό και το κατατάσσω τέταρτο.
Άσσος για τους Αγγέλους με απόδοση 1,75.

629 Colorado Rockies @ San Francisco
Εδώ έχουμε τον Mat Cain, ο οποίος στα τελευταία 7 παιχνίδια που γράφει W έχει δώσει μεν λίγα runs, τα 4 παιχνίδια όμως έχουν έρθει over και τα άλλα δύο under με 5 runs. Για τον άλλο pitcher τον Tyler ούτε λόγος να γίνεται. Τρώει runs με τη σέσουλα. Βλέπω λοιπόν πολύ δύσκολο να κρατιέται το παιχνίδι τόσο χαμηλά όσο υπολογίζει ο ΟΠΑΠ.
Over με όριο 6,5 και απόδοση 1,75.

628 Baltimore Orioles @ Seattle Mariners
Και αυτό το παιχνίδι έχει πολύ χαμηλό όριο. Εδώ όμως θα πάω στο Under κάνοντας μία παράξενη σκέψη. Χθες οι δύο ομάδες σκίστηκαν για 18 innings. Τους βγήκε η Παναγία. Ποιοί είναι λοιπόν οι μόνοι που δεν κουράστηκαν; Οι Starting Pitchers που θα ανέβουν στο βουναλάκι σήμερα. Και τί starters; Ο ένας είναι ο Hernandez. Με αυτή τη λογική λοιπόν μου φαίνεται πιο πιθανό να είναι dominant και οι δύο στο βουναλάκι και να κρατήσουν το σκορ χαμηλά.
Under με όριο 6,5 και απόδοση 1,85.

 Και να σας βάλω και μία μικρή συνέχεια γύρω από το double play. Προχθές είχα σχολιάσει για ποιο λόγο οι Tigers δεν κατάφεραν να βγάλουν δύο out σε μία προσπάθεια κι έτσι έχασαν το παιχνίδι. Ο λόγος ήταν διότι ο παίκτης της δεύτερης βάσης δεν απέφυγε τον δρομέα που ερχόταν από την πρώτη κι έτσι συγκρούστηκε μαζί του και έκανε κακή πάσα στον πρωτοβασέο.
Δείτε λοιπόν εδώ πως γίνεται σωστά (και εντυπωσιακά) ώστε να μην κόψει ο δρομέας τα πόδια του αμυντικού και να βγει και το out.

Σας έχω και μία βάση που καταδεικνύει την ανυπαρξία φάουλ γύρω από την σωματική επαφή στο Baseball. Εδώ λοιπόν ο pitcher των Texas βρίσκεται μπροστά στον δρομέα χωρίς τη μπάλα. Εκείνος τον γκρεμίζει και σκοράρει. Η μπάλα εξωστρακίζεται από την κακή πάσα του catcher που πετυχαίνει τον διαιτητή στο πόδι (γεγονός φυσικά που δεν σταματά το παιχνίδι). Η φάση όμως δεν μπορεί να σταματήσει. Έτσι έρχεται και νέος δρομέας, ο οποίος σκοράρει πέφτοντας για άλλη μία φορά στον ήδη τραυματισμένο pitcher!!!
Κάντε κλικ εδώ και δείτε το τρίτο βίντεο με τίτλο Angles score two on wild play.

12 σχόλια:

  1. egw vlepw giants, cardinals kai white sox ti les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. αμφιβολιες για τους white sox??? γιατι? μακαρι δηλαδη αλλα με τον sale στο mount δεν το βλεπω...

      Διαγραφή
  3. κωστα καποιο αλλο video εβαλες ... δεν βγαινει αυτο που περιγραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο το έλεγξα και βγαίνει. Φαντάζομαι λοιπόν ότι εννοείς το δεύτερο. Το σωστό λοιπόν είναι το τρίτο βίντεο που λέει "Angels score two on wild play".

      Διαγραφή
    2. Ναι φιλε το δευτερο εννουσα...
      και παρεπιμπτοντως ο ασσος της washington εχει παει στο 1.55 .... οπως το προβλεψαμε...
      τελικα μηπως μας ακουνε στον ΟΠΑΠ... να δωσουμε κανενα ασχετο σημειο για να τους μπερδεψουμε????

      Διαγραφή
    3. LOL καλή ιδέα. Μάλλον μας διαβάζουν.

      Διαγραφή
  4. kai o medlen ton braves einai kalos picher alla tous fovame !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν πιστεύω ότι οι Marlins θα κερδίσουν δύο σερί.

      Διαγραφή
  5. Ειδικά αν βλέπουν και τα ποσοστα σου ..... Εμένα μου την έκαναν οι Seattle πίστευα στην Νικη τους αλλα δεν έδωσαν support στον king Felix ..... €3&,"$~#%
    Mπραβο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Κι εγώ περίμενα ο King να τα καταφέρει
      Στείλε μου ένα mail στο twitter μου, θέλω να σου προωθήσω κάτι από την MLB

      Διαγραφή
    2. Κώστα σου έστειλα το mail...
      τον κωδικό θες να μου δώσεις? να σου στείλω και εγω τον δικό μου .?

      Διαγραφή