Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η Εθνική μας αποκλείστηκε

Δυστυχώς η Εθνικής μας έχασε από την Σουηδία 3-5, γεγονός που το αποδίδω σε υποτίμηση του αντιπάλου. Αυτό φαίνεται και από το χαμηλό σκορ, αποδεικνύοντας ότι η Σουηδία δεν ήταν ικανή να μας κερδίσει, αλλά εμείς ξύναμε τα απ' αυτά μας.

Έτσι τώρα θα μπούμε στον χαμηλό όμιλο και δεν θα έχουμε καμία ελπίδα για μετάλλιο. Δυστυχώς

7 σχόλια:

  1. Παίζουμε αύριο πιθανότατα με Γαλλία για την 7η θέση που αν την κατακτήσουμε μας δίνει αυτόματα το εισιτήριο για το επόμενο Ευρωπαικό στην Τσεχία το 2014 . Αλλιώς θα χρειαστεί να παίξουμε σε έναν από τους 5 ομίλους πρόκρισης του χρόνου το καλοκαίρι ως επικεφαλής ομίλου . Αύριο όπως και να'χει τελειώνει η παρουσία μας στην Ολλανδία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει...εξάλλου και παρακάτω να πάμε δεν θα καταφέρναμε και πολλά...Τέλος πάντων, μας έδωσαν τα παλικάρια στο ποδόσφαιρο μια σημαντική νίκη...
    Τώρα θα πάω αλλού...όλοι θα ξέρετε το American Football (NFL). Ok, μήπως υπάρχει κανένας που να ψιλοκαταλαβαίνει αυτό το άθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @bone
    Η καθε ομαδα εχει 4 προσπαθειες για να παει την μπαλα στην περιοχη της αμυνομενης (απο ακρη σε ακρη του γηπεδου). Καθε 10 γιαρδες που προωθειται, οι προσπαθειες αυτες ανανεωνονται. Η μπαλα μπορει να προωθηθει ειτε με πασα (μια μονο μπροστινη) ειτε με τη μπαλα στα χερια κ τρεχοντας.
    Στο τελος των τεσσαρων προσπαθειων (εφοσον δεν καλυφτουν οι 10 γιαρδες) η μπαλα αλλαζει κατοχη κ η αμυνομενοι γινονται επιτιθεμενοι.
    οταν η μπαλα φτασει στην περιοχη ειναι 6 ποντοι κ δικαιωμα για κλωτσια για +1 ποντο.
    οταν η μπαλα κλωτσηθει απο οποιοδηποτε σημειο του γηπεδου κ περασει μεσα απο τα δοκαρια ειναι 3 ποντοι.
    με δυο λογια αυτο ειναι το παιχνιδι.

    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτέλους ένας άνθρωπος που ξέρει το παιχνίδι...τώρα μπορώ άνετα να παρακολουθήσω έναν αγώνα....

      Διαγραφή
    2. Και κάτι ακόμα που ξέχασα...πότε είναι φάουλ και όλα αυτα..τα φλαγκ και όλα τα συναφή; Σου δεινών και το μαιλ μου για το αν θες να τα πούμε από κει....Drosos1996@yahoo.gr

      Διαγραφή
  4. ολα τα σφυριγματα ειναι ψιλοκαμποσα για να τα γραψω αλλα θα τα καταλαβεις μονος ενω παρακολουθεις το παιχνιδι.δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο.
    χοντρα χοντρα σου λεω μερικα για να ξερεις τι βλεπεις.
    Οταν βγαινει σημαια σε μια φαση σημαινει πως εγινε φαουλ κατα τη διαρκεια της κ ανακοινωνεται μολις τελειωσει η φαση (δεν διακοπτεται).Οι ποινες στα φαουλ ειναι παντα σε γιαρδες (επιπλεον γιαρδες αν το φαουλ ηταν αμυντικο η αφαιρουνται γιαρδες αν ηταν επιθετικο)
    απο τα πιο κοινα σφυριγματα που θα δεις:
    PASS INTERFERENCE - ο αμυνομενος ΔΕΝ μπορει να κανει επαφη με τον receiver της πασας εαν αυτος δεν εχει κανει επαφη με τη μπαλα ακομα. Δινονται γιαρδες υπερ της επιθεσης.
    HOLDING - Οσοι κανουν τα σκρην για να δωσουν χωρο κ χρονο στην κυκλοφορια της μπαλας ΔΕΝ επιτρεπεται να κρατησουν καποιον απο πισω. Απο πισω μπορουν μονο να τον σπρωξουν. Δινεται υπερ της αμυνας κ αφαιρουνται γιαρδες.
    INTENTIONAL GROUNDING - οταν ο QB πεταει τη μπαλα ΠΡΕΠΕΙ να σημαδευει παικτη. Αν την πεταει απλως για να την ξεφορτωθει κ να γλυτωσει καποιο τακλ τοτε υπαρχει ποινη εις βαρος της επιθεσης.
    ο χρονος κυλαει συνεχεια κ σταματαει μονο οταν ενας παικτης βγε ιεκτος γηπεδου με τη μπαλα η οταν καποια πασα δεν ολοκληρωθει (πεσει δλδ απο τα χερια του receiver)

    αυτα τα ολιγα!!! Θα δεις 2-3 παιχνιδια κ θα εχεις μαθει ολα οσα σου χρειαζονται να ξερεις. enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ....ευχαριστώ πολύ....θα δω 2-3 παιχνίδια και θα το μάθω...ελπίζω..

      Διαγραφή