Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Έχουμε και MLB και Ελληνικό Πρωτάθλημα

Εχθές υπήρξαν κάποιες εκπλήξεις, τις οποίες όμως αρκετοί εξ' ημών τις χάψαμε κι έτσι πολλά δελτία πήγαν into the kouvas. Ξεχωρίζω τη νίκη των Twins έναντι των Tigers, των Astros μέσα στην έδρα των Brewers και  των Marlins εις βάρος των Phillies. Και εγώ πάντως πήγα into the kouvas, κι ας μην είχα επιλέξει αυτά τα παιχνίδια, αλλά με πρόδοσαν οι Braves που έχασαν από τους Mets, αλλά και οι Dempster και Weaver, καθώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα ρόπαλα στο παιχνίδι Angels @ Rangers. Μετά ήρθε και το Bullpen και τα έκανε σαλάτα.

Το κεντρικό γήπεδο στο Ελληνικό
Πριν προχωρήσω στα σημερινά παιχνίδια να σας πω ότι αύριο Κυριακή συνεχίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα Baseball στα γήπεδα που βρίσκονται στο Ελληνικό.
Το πρώτο παιχνίδι Ηγέτες @ Μαρούσι ξεκινά στις 11:00 και στις 14:30 θα διεξαχθεί το Μίλωνας @ Ευρυάλη. Και οι δύο συναντήσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς τα ζευγάρια αποτελούνται από ομάδες ανάλογης δυναμικής και επομένως θα δούμε καλές αναμετρήσεις, ενώ έχουν και μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς βρισκόμαστε στην πρότελευταία αγωνιστική πριν αρχίσουν τα play offs.
Σας προτείνω λοιπόν να κάνετε μία βόλτα από τα γήπεδα τα οποία βρίσκονται δεξιά στο φανάρι της Βουλιαγμένης μπροστά από τον Υδατόπυργο της παλιάς Αμερικανικής Βάσης και αμέσως δεξιά στα 30 μέτρα.

Πάμε τώρα στο σήμερα της MLB που έχει πολύ πιο ξεκάθαρα παιχνίδια σε σχέση με χθες.

624 Philadelphia Phillies @ Miami Marlins
Οι Phillies έχασαν χθες με το πολύ ποδοσφαιρικό σκορ 2-1. Έτσι όμως βγήκαν και εκτός μάχης από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος που κέρδιζαν πέντε χρόνια τώρα. Παρά ταύτα, η ομάδα καιρό τώρα έχει ξυπνήσει αν και καθυστέρησε να πάρει μπροστά. Έτσι, με τον Halladay στο βουναλάκι απαλλαγμένο από το άγχος του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι η ομάδα θα κερδίσει, παρά το γεγονός ότι ο Doc ήταν σκιά του εαυτού του φέτος και προέρχεται από δύο ήττες. Από δύο ήττες προέρχεται και ο Nolasco ο οποίος όμως έχει πίσω του μία πολύ χειρότερη ομάδα απ' ότι ο Halladay.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,70.

615 New York Yankees @ Toronto Blue Jays
Οι Yankees χθες του έδωσαν και κατάλαβε και δεν νομίζω ότι με τους Orioles να παραμένουν ένα παιχνίδι πίσω τους, δεν πρόκειται να  χαλαρώσουν. Θα συνταχθούν πίσω από τον μεγάλο (και σε ηλικία και σε ποιότητα) Pettite ο οποίος και στην αρχή της σεζόν, αλλά και μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, δεν έχει δείξει σημεία κόπωσης.
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,50.

619 Los Angeles Angels @ Texas Rangers
Χθες οι Angels κέρδισαν το Texas ψαλιδίζοντας έτσι την απόστασή τους από τους δεύτερους Athletics στα 3 παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι οι Τεξάνοι δεν έχουν την πολυτέλεια του εφησυχασμού που είχαν μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, όπου όλα έδειχναν ότι πήγαιναν ρολόι. Τότε ήταν μπροστά από τους δεύτερους 6 παιχνίδια, τώρα όμως;... Η ευκαιρία είναι τεράστια, καθώς οι Άγγελοι ανεβάζουν στο mount έναν από τους χειρότερούς τους: Τον Santana με το τραγικό παραλιακό μουσάκι, ενώ εκείνοι έχουν τις υπηρεσίες του Holland.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,65.

626 Washington Nationals @ Saint Louis Cardinals
Χθες οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals ξέσπασαν κερδίζοντας τους Nationals με το εξαπλό σκορ. 2-12. Σήμερα το παιχνίδι είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει τόσο ψηλά. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν ο Zimmermann και ο Lohse. Μαζί το ERA τους φτάνει το 5,67. Πιστεύω λοιπόν ότι εδώ θα δούμε το pitchers' game που δεν είδαμε χθες στο Texas.
Under με όριο το 7,5 και απόδοση 1,75.

616 Detroit Tigers @ Minesotta Twins
Οι Tigers πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει να κερδίσουν.  Δεν είναι δυνατόν να έχουν απέναντί τους τους Twins και να σημειώνουν ήττες, αφήνοντας τους White Sox να κερδίζουν τους κατά πολύ πιο δύσκολους. Rays. Και σήμερα για τους Sox ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Sale, άρα μία ακόμα νίκη των Sox είναι πιθανή. Άρα, ο Verlander πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει και πάλι να κερδίσει. Το παιχνίδι το θεωρώ εύκολο, αλλά σας το προτείνω τελευταίο λόγω της χαμηλότατης απόδοσης.
Διπλό για τους Tigers με απόδοση 1,35.

7 σχόλια:

  1. kalispera! katarxin sigxaritiria gia tin katapliktiki doulia pou kanis, 3/4 kai 4/4 me poli kali tekmiriosi, kathe mera den ine sigoura tixi (toulaxiston 1 mina separakoloutho kathimerina).Episis thelo na mou pis gt den vazis "bobes"?Vlepo merikes fores rays, boston kai sikago pano apo 2 apodosi kai theoritika ine ta favori..Paratirontas ligo ta apotelesmata katalava pos ine disolo na kanis seri se ayto to spor akoma kai me pitcher, opote an xasoun smr ayrio den nikane???

    1)angels-rangers pick:under vlepontas tin proistoria tous elaxista elixan under, opote prosokiki m tapini gnomi an diafonis me tin proistoria sta under-over kalitera min to protinis!(nomizo to edoses under 3-4 fores)
    2)sinexise tin poli kali doulia!!!
    3)sorry an se kourasa.. :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν με κούρασες καθόλου. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσέχω πάντως την προϊστορία, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, στο Baseball μπορούν να έρθουν όλα. Άρα η προϊστορία είναι μία ένδειξη, όχι κανόνας. Έτσι, καμιά φορά την παρακάμπτω, χωρίς να την ξεχνώ.

      Διαγραφή
  2. κωστα μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να κανείς και προβλέψεις για ράδιο η τηλεόραση....
    βλεπω... μάλλον ακούω απο τηλεφωνική σύνδεση στ nova sports6 τον δΔ.Καρυδα ο οποίος αν και κανει θεωρητικά σωστές αναλύσεις όσον αφορά τα παιχνίδια έχει πει δυο πα...ιες έννουσα λάθη ...με μεγαλύτερο ότι η έδρα για τα world series πάμε εναλλάξ μια χρόνια American και National Leagur!!
    έλεος ακόμα και εγω που ασχολούμαι ενάμιση χρόνο με το άθλημα ξέρω ότι οποία league κερδίσει το all Saar παίρνει το πλεονέκτημα ....
    απο προβλέψεις σήμερα θα πάω με τα φαβορί
    Yankees Detroit white sox cardinals
    τα λέμε αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημήτρης Καρύδας είναι ένα πολύ καλό παιδί, με τον οποίο έχουμε κάνει αρκετές μεταδόσεις Baseball μαζί από τη Nova. Γνωρίζει άριστα τη θεωρία του παιχνιδιού και παρακολουθεί στενότατα τα στατιστικά των παικτών. Ειδικεύεται όμως στο Basket, επομένως μπορούμε να του συγχωρέσουμε κάποια μικρολαθάκια.

      Διαγραφή
  3. Τους Yankees τους χάψαμε ωραιότατα. Μπράβο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωστα σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησαν την καλοσύνη του Δ.καρυδα και όπως ανέφερα και στη παρατήρηση μου κανει αρκετά καλές αναλύσεις στηριζόμενος πάντοτε στα στοιχεία και τα στατιστικά των παικτών απο την mlb και δεν αμφιβάλλω ότι θεωρητικά γνωρίζει το παιχνίδι....
    επειδή όμως ειναι η δεύτερη φορα φέτος που τον. ακούω να αναφέρει λανθασμένα το ποιος περνει πλεονέκτημα έδρας στα world series (την πρώτη φορα είχε πει ότι το παίρνει η ομάδα με το καλυτερο ρεκόρ νικών συνολικά και τηλεθέαtης τον είχε διορθώσει τότε) δεν δέχομαι να το κανει στηριζόμενος ¨Εν μέρει στη. άγνοια των περισσότερων που τον ακούν
    επίσης είπε κάτι που δεν το έχω ψάξει να δώ αν ισχύει αλλα μου φάνηκε Πολυ παράδοξο να συμβαίνει πραγματικά.... είπε δηλαδή ότι αν αναβληθούν αυτές τις μέρες παιχνίδια και δεν επηρεάζουν την βσθμολογια (δηλαδή δεν εμπλέκονται ομάδες που ειναι να βγουν play off h wild card) αυτα δεν γίνονται καθόλου αφου δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να ξεκινήσουν τα play off
    αν και επαναλαμβάνω ότι δεν το έχω ψάξει το θεωρω αδύνατον για πόλους λόγους όπως εισπρακτικους στατιστικής για παίκτες που κυνηγάνε. νίκες βραβεία κτλ
    μπορεί και να κάνω λάθος κωστα σε παρακαλω ενημέρωσε με αν γνωρίζεις...
    γνωρίζω ότι ο κ καρυδας θεωρείται γενικά γνωστής των αμερικανικών αθλημάτων αν δεν κάνω λάθος μεταδίδει και American football αλλα σε καμία περίπτωση και φυσικα με καλη διάθεση πάντοτε δεν μπορω να αφήσω ασχολίαστη τέτοια λάθη......
    άλλωστε είμαι της λογικής ότι όταν διορθώσεις κάποιον -με καλη διάθεση πάντοτε- αυτός γίνεται καλύτερος και θα πρέπει να το εκτιμά.....

    τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια οι Yankees θα είδες ότι όνομα ήπιαν..... οι tigers προσπαθούν να κρατήσουν το προβάδισμα ενω μένει ένα τελευταίο inning ενω οι white sox φάγανε τέτοιο μανίκι απο την Tampa bay που θα το θυμούνται καιρο 11-0 στο 8 o inning
    to Texas παει για αναβολή και doubleheader αύριο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα καλημέρα χτες έσπασαν πολλά απο τα φαβορί και μας χάλασαν σίγουρα όλων τα δελτία
    Δίνω πρωί πρωί τη. Απόδοση της ημέρας προτού αλλάξει απο τον ΟΠΑΠ ( αν και επειδή είναι Κυριακή μπορεί να αργήσει)
    Οπως φυσικά γνωρίζεις αναβλήθηκε το χθεσινό παιχνιδι ανάμεσα στο Texas & Angels
    Ετσι σήμερα έχουμε doubleheader με ώρες έναρξης 8.05 και 2.05 ελλαδος
    Στο πρώτο παιχνιδι που είναι και αυτό που ε το ο όπαπ στο κουπόνι του κατεβαίνουν οι Darvish & Greinke δυο τρομερόι pitchers το όριο δε που έθεσε ο ΟΠΑΠ στο under/over είναι 8.5 το θεωρώ λοιπόν ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ για τους δυο αυτούς super pitchers και το παίρνω σε απόδοση 1.85 !!!!
    Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε πιο μετά αν και ήδη έχω καταλήξει στο διπλό του price k της Tampa bay ... Αλλά ξέρω δεν είμαι αντικειμενικός χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή