Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Astros, Angels και Red Sox

Επειδή έχω πολύ δουλειά θα σας δώσω στα γρήγορα τρεις προβλέψεις οι οποίες είναι κυρίως ψυχή παρά ενημέρωση. Πρώτη Houston Astros @ Colorado Rockies. Το 619. Εδώ συμβαίνει κάτι εντυπωσιακό. Ο καταπληκτικός Wandy Rodriguez  (9-9, 3.31) βρίσκεται ανάμεσα στις δύο ομάδες που καλείται να παίξει. Αν συμφωνήσουν οι Rockies τότε δεν αποκλείεται μερικές ώρες πριν το παιχνίδι να τον πάρουν από τους Astros, διαφορετικά θα παίξει εναντίον τους. Νομίζω ότι αυτό όχι μόνο δεν θα τον αγχώσει, αλλά θα τον κάνει πρωταγωνιστή, οπότε αν παίξει, το παιδί δεν χάνει. Astros λοιπόν.
Δεύτερο το Chicago White Sox @ Los Angeles Angels. Το 628. Και εδώ συντάσσομαι με την ψυχολογική κατάσταση του pitcher (και όχι με την "ψυχολογία του" διότι η Ψυχολογία είναι επιστήμη και όχι state of miind) καθώς ο Jared Weaver (14-6, 2.10) όχι μόνο γαμεί και δέρνει, αλλά από χθες γαμεί και δέρνει και με ανανεωμένο πενταετές συμβόλαιο. Άρα; Άγγελοι.
Τέλος, στο αμφίρροπο Boston Red Sox @ Texas Rangers, το 622, παρά το ότι τα νούμερα των pitcher είναι πολύ κοντά (Beckett για τη Βοστόνη (10-5, 2.46)και Harisson για το Τέχας (10-8, 3.28)και ενώ οι κόκκινες κάλτσες χτες κέρδισαν και μάλιστα με διψήφιο στην επίθεση, πιστεύω ότι θα επαναλάβουν τη νίκη. Γιατί; Δεν ξέρω. Boston λοιπόν εδώ.

2 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρεις κάποια σελίδα που μπορούμε να βλέπουμε live τα παιχνίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωρεάν λυπάμαι όχι, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να πληρώσεις στην MLB.TV μία μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 17 ευρώ (αν θυμάμαι καλά), ή να βλέπεις το ένα παιχνίδι που μεταδίδουν κάθε ημέρα δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή