Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Υπό καλύτερες συνθήκες...

Σήμερα βρίσκομαι στο σπίτι μου για μία ημέρα, μετά από την "καταδίκη" της Κάντιας (ασχέτως αν την λατρεύω) στην οποια είχα να αντιμετωπίσω πάρα πολλές δυσκολίες όσον αφορά τη σύνδεση, την ανάρτιση, την συγκέντρωση πληροφοριών, αλλά και την καλοκαιρική διάθεση που βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το μπάνιο και το πλατσούρισμα με τον γιό μου, παρά την αναζήτηση παρολί.
Πάντως -έτσι για την ιστορία και παρά το γεγονός ότι οι μετά Χριστόν προφήτες λίγη σημασία έχουν- θα πω πως επί δύο ημέρες είχα ετοιμάσει στο μυαλό μου να παίξω τους Giants με τους Phillies under, το οποίο βγήκε και τις δύο ημέρες, τους Cubs να σταματήσουν το σερί νικών, το οποίο χθες βγήκε και τους Pirates να σταματήσουν την κατηφόρα. Δυστυχώς όμως οι ήττες εξακολουθούν να έρχονται ακόμη και σήμερα για τους "Buccos" (αυτό είναι το παρακτσούκλι τους ως συντμιση του Buccaneer που είναι συνόνυμο του Πειρατή) οπότε η τριπλέτα δεν μου βγήκε καμία ημέρα. Αυτή τη στιγμή έχουν 10 σερί ήττες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από ένα κοράκι (παντού υπάρχουν), που τους έκλεψε -με όλη τη σημασία της λέξης- το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, όταν έδωσε στους Braves έναν πόντο στο 19ο inning στις 27 Ιουλίου. Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν κοπεί τα πόδια τους (ή μάλλον τα χέρια τους) έχουν 12 ήττες σε 13 παιχνίδια και φυσικά έχουν χάσει τις ελπίδες για πρωτάθλημα, καθώς από την πρώτη θέση του division τους έχουν κατρακυλήσει στην τέταρτη.
To AT&T Park από την πλευρά του McCovey Cove
Και ενώ θα ήταν αρκετά λογικό να συνεχίζω να παίζω υπέρ των Πειρατών, σήμερα θα αλλάξω και έτσι στο Pittsburh Pirates@San Fransisco Giant (695 στο κουπόνι) βάζω μία ωραιότατη νίκη υπέρ των Γιγάντων (μου), οι οποίοι ναι μεν προέρχονται από ένα κακό δεκαήμερο (2-8) χθες όμως κέρδισαν τους Phillies οι οποίοι πραγματικά είχαν αφηνιάσει τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, με τον Vogelsong στο mount, νομίζω ότι το AT&T Park θα πανυγηρίσει μία ακόμα νίκη διατηρώντας την πρώτη θέση στο Division.
Το grip του knuckball που πετάει
με φοβερή επιτυχία ο Tim Wakefield
Δεύτερη επιλογή το Boston Res Sox@Minessotta Twins. Στο κουπόνι το 686. Αρχικά σκεφτόμουνα να βάλω νίκη για τους Twins τους οποίους δεν πολυπάω κιόλας. Διαβάζοντας όμως την πορεία των Sox με τον Wakefield στο mount άλλαξα γνώμη. Μάλιστα έχω ήδη χάσει τις δύο προηγούμενες φορές που πήγα εναντίον του. Ο παπούς (45 ετών) φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και με αυτόν στο βουναλάκι, οι Sox έχουν κερδίσει 10 στις 15 φορές που ξεκίνησε παιχνίδι. Από την άλλη, οι Twins έχουν τον Baker ο οποίος προέρχεται από δύσκολες ενάρξεις. Φανταστείτε ότι σε ένα από τα προηγούμενα παιχνίδια χρειάστεικε πάνω από 40 pitch σε ένα inning για να το τελειώσει. Άρα, Red Sox εδώ.


O Roy Halladay
Και για το τέλος, θα πάω στο σιγουράκι Halladay. Ο δίμετρος 34χρονος pitcher, γνωστός και ως Doc, αναλαμβάνει την έναρξη για τους Phillies, και νομίζω ότι θα τους επαναφέρει πολύ γρήγορα στις νίκες μετά την χθεσινή παρένθεση της ήττας από τον συνήθη ύποπτο Lincecum. Με λίγα λόγια λοιπόν, στο Philadelpia Phillies@Los Angeles Dodgers (694) λέω ναι στους Phillies. Και με over αν θέλετε.
 


1 σχόλιο:

  1. Τι παλτά είναι αυτά στο Σαν Φρανσίσκο ρεεεεεεεεεε?
    Μια φορά είπα κι εγώ , να σε ακούσω και την πάτησα . Μα καλά ούτε ένα πόντο ? και μέσα στο σπίτι τους ? Πάλταδούρες καταμεσής του καλοκαιριού .Αλλαξε ομάδα καλύτερα . χαχαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή