Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μικρές αποδόσεις, αλλά τι να κάνουμε...

Όσοι ενδιαφέρεστε πολύ για το άθλημα είμαι σίγουρος ότι μπαίνετε στο MLB.com και βλέπετε φάσεις της προηγούμενης ημέρας, παραταύτα εγώ λέω να καθιερώσω να σας δίνω το link για την καλύτερη φάση της ημέρας κατά την άποψή μου. Για δείτε λοιπόν αυτό το πιάσιμο στο Center Field.

Πάμε τώρα για να δούμε μερικά παιχνίδια τα οποία όμως έχουν μικρές αποδόσεις εκτός από το πρώτο όπου τα πράγματα είναι μοιρασμένα με 1,85 και στους δύο. Πρόκειται για το 602 Arizona Diamond Backs @ Washington Nationals. Νομίζω ότι μετά από 6 σερί ήττες και τη στιγμή που παίζεται η πρώτη θέση στο division τους, οι Κροταλίες θα λισσάξουν και θα καταφέρουν να κερδίσουν, με δεδομένο ότι έχουν και στο βουναλάκι το μεγάλο τους αστέρι Ian Kennedy (15-4, 3.22) που βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε όλο το πρωτάθλημα σε ποσοστό νικών. Βέβαια από την άλλη οι Nats θα κατεβάσουν τον Jordan Zimmermann (8-10, 3.11) ο οποίος δεν έχει δεχθεί πόντο στις προηγούμενες δύο εμφανίσεις του. Θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η ώρα, και αυτός να δεχθεί πόντο και οι Nats -μετά από δύο νίκες- να χάσουν. D-Backs λοιπόν.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι το 603 Milwaukee Brewers @ Pittsburgh Pirates. Νομίζω ότι εδώ θα επικρατήσουν οι Ζυθοποιοί, οι οποίοι έχασαν ένα από τα double header χθες μετά από εννές συνεχείς νίκες επί των Πειρατών. Και μάλιστα για να τα καταφέρουν οι Buccoes χρειάστηκαν να βάλουν 7 runs στο 7ο inning παρακαλώ. Θα έλεγα λοιπόν ότι οι pitchers δεν έχουν και τόση σημασία εδώ. Εγώ δίνω βαρύτητα στην ψυχολογική διάθεση και νομίζω ότι οι Brewers έχουν το μομέντουμ. Για την ιστορία για το Milwaukee στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Estrada (3-8, 4.28) και για τους Pittsburgh ο Ohlendorf (0-0, 7.27) που μόλις επέστρεψε από την Disable List.
Τρίτο θα επιλέξω το 601 Oakland Athletics @ New York Yankees και ως γνήσιος οπαδός των Giants και των Bombers θα σας πω ότι ο Colon (8-7, 3.54) παρόλο που έχασε άδικα την τελευταία του φορά που ανέβηκε στο mount (λόγω κακής απόφασης των διατητών που έδωσαν στους Royals ένα ανύπαρκτο homerun), σήμερα νομίζω ότι θα κερδίσει τους A's.  Πρέπει να εξιλεωθεί άλλωστε, καθώς οι Yankees συζητούν αλλαγές στο rotation τους με πρώτο για αποπομπή εκείνον τον Γαμώ τον Burnet.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου