Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

History in the making

Ιστορικό ρεκόρ πέτυχαν οι Yankees χθες σημειώνοντας τρια Grand Slam σε ένα παιχνίδι. Δείτε εδώ το βίντεο. Το ενδιαφέρον ήταν ότι και τα τρια ήρθα ως απάντηση στους 7 πόντους που είχαν βάλει οι Athletics. Έτσι οι Yankees από το 7-0 πολύ γρήγορα βρέθηκαν στο 7-10 για να πετύχουν μετά άλλα δύο innings 6 πόντων το καθένα (σε ένα από αυτά και το τρίτο Grand Slam) και να τελειώσει το παιχνίδι 9-22. Μάλιστα έχει πλάκα να δείτε στο βίντεο πόσο πολύ έχει αδειάσει το γήπεδο με τις φτηνές κερκίδες να έχουν το 1/3 των θεατών από τα προηγούμενα δύο Grand Slam καθώς ο κόσμος απλά βαρέθηκε να βλέπει τη βροχή των πόντων. Είχε προηγηθεί και μία καθυστέρηση της έναρξης λόγω βροχής, ε πόσο να αντέξει κάποιος. Είχα γράψει λοιπόν ότι οι Yankees δεν θα άφηναν έτσι εύκολα τους Athletics να τους σκουπίσουν μέσα στη Νέα Υόρκη. Και όχι μόνο δεν το επέτρεψαν, αλλά τους έκαναν και την ομάδα που θα έχει τη ρετσινιά ότι έφαγαν 12 πόντους από 3 homerun. Από τα αστεία του παιχνιδιού, στο τέλος λόγω της μεγάλης διάρκειας (όσο μεγαλύτερο το σκορ, τόσο μεγαλύτερο και το παιχνίδι) από τις πολλές αλλαγές, κατέλειξε στη δεύτερη βάση να παίζει ο πρώην catcher των Yankees και νυν Designated Hitter Horje Posada, ο οποίος έκανε και μία άμυνα, εκτελώντας όμως μέτρια την πάσα στην πρώτη την οποία και έσωσε ο outfielder Nich Swisher που είχε κληθεί να καλύψει αυτή τη θέση. Μούρλα.
Όλα καλά μέχρι εδώ, καθώς τους Yankees τους πιάσαμε. Όλα καλά και με τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, οι οποίοι αφού προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τους Pirates στη συνέχεις βρέθηκαν να χάνουν με έναν πόντο, για να κερδίσουν τελικά 8-4. Είναι αυτό που έγραφα χθες ότι οι Πειρατές ειναι ασταθής ομάδα και δύσκολα κλειδώνουν νίκες. Νάτο.
Εκεί που δεν πήγαμε καλά ήταν με τους Texas Rangers, οι οποίοι δεν απέφυγαν τελικά το σκουπισμα στο γήπεδό τους από τους Red Sox. Τα ρόπαλά τους σίγησαν και έτσι στα τρία παιχνίδια το συνολικό σκορ ήταν 30-7, απαράδεκτο για μία ομάδα που θα έπρεπε να σέβεται τον εαυτό της καθώς βρίσκεται στην κορυφή του Division της. Θα μου πείτε, "πως να μην τα κάνουν μούτι, όταν τους υποστηρίζει ο George W Bush και έχουν ονομάσει και το γήπεδο τους Bush Stadium;" Έλα μου ντε;
Τέλος πάντως το 2 στα 3 συνεχίζεται για εμένα, αλλά όπως έχω ξαναπει "απ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου