Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Βγάλτε τις Σκούπες!!!

Για πάμε για μερικές προβλέψεις για σήμερα, καθώς σας τα είπα πολλά το πρωί με την πολυλογία γύρω από το Fan Interference.
Καταρχάς θα ξεκινήσω με το 673 Washington Nationals @ Cincinatti Reds. Νομίζω ότι εδώ θα έχουμε sweep. Το πρώτο των Nationals από τους Reds από το 2008. Οι Cinci μόλις χθες έφτασαν στο ,500 σε νίκες - ήττες με 66-66 (μπρρρρ διαβολικό) και ο προπονητής τους "γαυγίζει" ότι δεν θέλει να ξαναπέσει κάτω από αυτό. Οπότε νομίζω ότι θα τα δώσουν όλα. Επίσεις, μου αρέσει ο Cuero για τους Reds με 9-5 και 2,02 ERA, ενώ το WHIP του είναι 1,04. Από την άλλη στο mount ανεβαίνει ο καλός Zimmermann, με 118 strikouts και 3.10 ERA. Εδώ λοιπόν Reds.


Επόμενο το Chicago Cubs @ Miwaukee Brewers. Το 677. Και εδώ θα πάω με το φαβορί και βλέπω εύκολο sweep. Ευκολότερο από το προηγούμενο. Brewers λοιπόν. Οι άνθρωποι είναι 49-16 στο σπίτι τους, και οι Cubs είναι μόνο 1-7 εναντίων τους. Με τον Fielder και τον Braun πολύ ορεξάτους φοβούμαι ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τους lovable loosers.Αυτό φαίνεται και από τις εντυπωσιακές διαφορές στα νούμερα των pitcher. Ο Greinke έχει 12-5 με 4,22 ΕΡΑ και έχει βγάλει 155 strikeout. Ο Coleman έχει 2-6, 7,59 και 39 strikeouts. Άβυσσος.

Τρίτο παιχνίδι το 678 Detroit Tigers @ Minessotta Twins. Οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά για να μιλάμε για φαβορί ή ουτσάιντερ, θα πάω όμως με τους Tigers κι αυτό διότι μου αρέσει ο Penny, ασχέτως αν τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. 9-9, 4,82 και 60 K (έτσι σημειώνονται τα Strikouts). Όχι όμως ότι ο Duensing έχει καλύτερα: 8-13, 5,12 με πολύ όμως Κ: 104.

Μεγάλη μου ανησυχία με όλα αυτά είναι ότι και τα τρία παιχνίδια αν βγουν θα είναι Sweep των αντιπάλων, κάτι που στατιστικά είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Αν λοιπόν θα είχα κάποιες αμφιβολίες είναι με το Nationals @ Reds, δεν θα αλλάξω όμως την απόφασή μου, θα συμπληρώσω όμως με μπαλαντέρ, το 680 Houston Astros @ San Francisco Giants. Οι δύο ομάδες είναι αλήθεια ότι δεν σκοράρουν πολύ και σε αυτό το series τεσσάρων παιχνιδιών έχουν βάλει από 5 runs η κάθε μία. Αυτό είναι όμως το ωραίο με τους στατιστικολόγους. Το είδαν αυτό και έτσι κατέβασαν το όριο στο 6,5. Δεν προβλέπουν όμως το ξέσπασμα πόντων που θα γίνει σήμερα και θα μας δώσει εμάς ένα ωραιότατο overάκι.

1 σχόλιο:

  1. Έχω μια απορία.έχω παρατηρήσει ότι ενώ ένας pitcher μπορεί να μην έχει δώσει ούτε ένα run η έστω να έχει δώσει λίγα runs και η ομάδα του κερδίζει,γίνεται αλλαγή στο 7ο ή στο 8ο inning(γενικά προς το τέλος),και αφού μπει ο άλλος pitcher μπορεί τελικά η ομάδα του να φτάσει στο σημείο ακόμη και να χάσει!!για παράδειγμα εχθές ο greinke δεν είχε δώσει ούτε ένα run και μόλις τον έκανε αλλαγή προς το τέλος οι cubs έφτασαν στο τσακ να γυρίσουν το ματς!μπορεί να μου το εξήγηση κάποιος γιατί έχουν τάσεις αυτοκτονίας κάποιες ομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή