Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πρώτα απόλαυση, μετά... δουλειά

Καταρχάς να ξεκινήσω ζητώντας σας να δείτε αυτό το Double Play. Από τα καλύτερα που έχω δει. Είμαστε στο τελευταίο inning, οι Tigers προηγούνται με έναν πόντο, η τρίτη βάση είναι γεμάτη και έχει βγει ένας επιθετικό out. Γίνεται ψηλό χτύπημα στο Center Field, ο κεντρικός οπισθοφύλακας πιάνει την μπάλα στον αέρα (δεύτερο άουτ) και την στέλνει στο σπίτι. Ταυτόχρονα ξεκινά ο δρομέας από την τρίτη βάση, όμως ο κάτσερ τον ακουμπάει έχοντας την μπάλα στο γάντι του πριν αυτός αγγίξει το σπιτι - τρίτο άουτ και τέλος του παιχνιδιού. ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!!!

Πάμε τώρα για μία νέα τριπλέτα.
Ξεκινάω με το Detroit Tigers @ Tampa Bay Rays. Το 689. Θα του βάλω under, κι ας έχουν το όριο στο 7,5. Νομίζω ότι το παιχνίδι με τους Verlander για τις Τίγρεις (18-5, 2.31)και τον Niemann για τα Σαλάχια (8-4, 3.29) θα μείνει χαμηλά και μάλιστα με κοντινό σκόρ. 1-2, 2-3 τέτοια πράγματα.
Επόμενο το New York Mets @ Philadelphia Phillies. Εδώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Μετά την χθεσινή τους ήττα με περπάτημα, στην ουσία με τα γάντια κατεβασμένα και μάλιστα από τους Nationals, οι Phillies θα πάρουν το αίμα τους πίσω, πατώντας στην έδρα τους τους Mets. Ο Clif Lee (13-7, 2.82) νομίζω ότι δεν αφήνει περιθώρια λάθους, καθώς τον Αύγουστο έχει πετύχει 3-0 νίκες, επιτρέποντας μόλις 2 runs σε 24 innings, βγάζοντας 25 strikeouts και τέσσερα περπατήματα.
Τρίτο παιχνίδι το Los Angeles Dodgers @ Saint Louis Cardinals. Πιστεύω λοιπόν ότι και εδώ, οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Καρδινάλιοι θα κερδίσουν, καθώς έχουν τον Carpender στο βουναλάκι, του οποίου τα νουμερα δεν είναι εντυπωσιακά, (8-8, 3.68) η εμπειρία του όμως είναι μεγάλη. Από την άλλη έχουμε και μία σύγκρουση επιθετικών, καθώς ο Rafael Furcal μετά από πέντε χρόνια στους Dodgers για πρώτη φορά θα παίξει εναντίον τους. Από την άλλη οι Dogders στηρίζονται στον Mat Kemp που είναι δύο Homerun μακριά από το να γίνει ο δεύτερος Dodger που θα πετύχει 30 Homerun και 30 κλεψίματα σε μία σεζόν.
Και θα σας δώσω και έναν μπαλαντέρ, σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μία καλύτερη απόδοση. Θα έπαιζα για outsider τους φιλοξενούμενους Orioles στο Baltimore Orioles @ Minessota Twins. Από πλευράς αριθμών των pitchers τα πράγματα είναι απόλυτα ίσα. Britton με 6-9 και ERA 4.66 και Pavano με 6-9 και 4.52. Αν βέβαια το βάλετε κάτω με νούμερα τα πράγματα δεν βγαίνουν για τους Orioles που έχουν χάσει πέντε σερί παιχνίδια και 8 στα τελευταία 10. Γι' αυτό βέβαια τους δίνουν απόδοση 2,00. Γι' αυτό και εγώ πιστεύω ότι είναι καλή στιγμή να παίξει κανείς υπέρ τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου