Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δυο στα τρία ξανά

To Daily Dash είναι το καθημερινό collection της MLB με τις καλύτερες φάσεις της ημέρας. Δείτε το ful screen αλλά στο πρώτο χτύπημα προσπαθείστε να μην κουνήσετε το κεφάλι σας :-) Θα καταλάβετε τί εννοώ.
Στον απολογισμό τώρα. Φαίνεται αυτό το "δύο στα τρία" μου πάει, οπότε να μην στενοχωριέμαι. Πέτυχα τους Red Sox που πάτησαν για δεύτερη ημέρα (αυτή τη φορά σημειώνοντας 13 runs) τους Texas Rangers και τους Angels, ή καλύτερα τον Weaver που έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Μου την έκαναν η Houston. Ο pitcher τους δεν υπέγραψε με τους Rockies και τελικά έπαιξε, αλλά ενώ το παιχνίδι έφτασε στην παράταση, εκεί οι Astros δεν κράτησαν. Δεν πειράζει.
Αλλά για να ευλογίσω και λίγο τα γένια μου (μιάς και τα άφησα πρόσφατα) τις τελευταίες ημέρες -ήτοι από την Κυριακή μέχρι σήμερα- έχω πετύχει 10 στα 13. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι άφησα λίγο στην άκρη τους Giants οι οποίοι για να κερδίσουν πλέον πρέπει να έχουν στο βουναλάκι τον Lincecum, άρα πάμε για ένα στα πέντε ματς. Ο μακριμάλλης pitcer καλείται να κρατήσει χαμηλά το σκορ, ωστε να πετύχουν κανά δυό runs οι υπόλοιποι. Έτσι έγινε χθες, με τον πολυδιαφημισμένο Beltran που μας ήρθε στο Bay στις 28 Ιουλίου, πρώτα κάθισε στον πάγκο με έναν μικροτραυματισμό και μετά σημείωσε επιτέλους ένα Homerun. Το πρώτο του ως Γίγαντας. Σχεδόν ένα μήνα μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου