Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Στα τυφλά

10:00 το πρωί και ακόμα δεν βρίσκω πουθενά on-line τις αποδόσεις για σήμερα Δευτέρα. Η ημέρα όμως σήμερα είναι δύσκολη (λόγω τραπεζικού "γάμου") και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να βρω χρόνο για να βάλω προβλέψεις. Βλέπουμε...

10:45 Θα σας τα πω στα γρήγορα, χωρίς όμως αποδόσεις, καθώς δεν τις ξέρω.

Λοιπόν το πρώτο που επιλέγω είναι το 692 Minessotta Twins @ Chicago White Sox. Βάζω Sox. Τα πράγματα για τους Twins δεν πάνε καλά. Στο γήπεδό τους το τελευταίο διάστημα έχουν 2 νίκες στις 11 και έχουν χάσει τις ελπίδες για πρωτάθλημα. Την τελευταία φορά που έπαιξαν με τους Sox, το Chicago τους σκούπισε μέσα στο γηπεδό τους. Επιπροσθέτως ο pitcher του Chicago ο Buehrl, έχει 26 νίκες στην καριέρα του κατά των Twins, επιπλέον οι Sox θέλουν να φτάσουν κοντά στην κορυφή, οπότε έχουν πολλούς λόγους για να παίξουν πολύ δυνατά.

Δεύτερο παιχνίδι το 690 Piladelpia Pillies @ Cincinatti Reds. Παίζω Pillies, οι οποίοι προέρχονται από δύο ήττες, κάτι που έχει συμβεί μόνο 6 φορές φέτος. Επίσης προέρχονται από δύο ημέρες ξεκούρασης λόγω του Irene, αν και μπροστά τους έχουν να παίξουν 33 παιχνίδια σε 31 ημέρες. Επίσης ο pitcer τους Cole Hamels είναι ένα γερό χέρι με 13-7, 2.62 ERA.

Τρίτη επιλογή το 687 New York Yankees @ Baltimore Orioles. Και εδώ φυσικά New York καθώς στο mount επιστρέψει ο Freddy Garcia ο οποίος είχε κόψει βλακοδώς τον αντίχειρά του με ένα μαχαίρι στην κουζίνα του και έτσι από τις 8 Αυγούστου είναι αρκετά ξεκούραστος. Πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό pitcher της Νέας Υόρκης, καθώς χωρίς αυτόν συνολικά οι pitcers των bombers έχουν ανεβάσει το ERA τους από 3,87 σε 5,87.

Τέλος θα δώσω και τον μπαλαντέρ και όπως έχω γράψει πριν λίγες ημέρες σε αυτή τη θέση θα βάζω παιχνίδια των Giants όποτε βλέπω ότι θα κερδίσουν. Και σήμερα τα πράγματα έχουν ένα όνομα. Lincecum κύριοι, ουδεμία σύγκρισις. Άρα ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!

2 σχόλια:

  1. Να δώσω κι εγω τις προβλέψεις μου για σήμερα!
    687. Baltimore Orioles - New York Yankees ΔΙΠΛΟ

    688. Detroit Tigers - Kansas City Royals ΆΣΟ

    689. Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays ΑΣΟ

    690. Cincinnati Reds - Philadelphia Phillies ΔΙΠΛΌ

    Και μπαλαντέρ όπως ο Torch ,λόγο της τιμής και της απόδοσης

    694. Los Angeles Dodgers - San Diego Padres OVER 5,5

    Καλη επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή