Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κάλλιο αργά...

Το ξέρω ότι είναι αργά, αλλά τώρα μόλις γύρισα από το μπάνιο και ξέρετε τώρα πως είναι... κάνε ντους, μπάνιο το μωρό, πιές ένα νερό... να πως πέρασε η ώρα.
Τέλος πάντων, βλέπω ότι στο κουπόνι έχει δύο παιχνίδια όλα κι όλα. Το 615 Philadelpia Phillies @ Los Angeles Dodgers και το 616 Pittsburgh Pirates @ San Fransisco Giants.
Ο Jonathan Sanchez... το παλτό
Πάμε λοιπόν γρήγορα για το πρώτο. Πιστεύω ότι οι Phllies είναι πάνω σε ράγες. Από την άλλη οι Dodgers παραμένουν μία πολύ ασταθής ομάδα, λόγω και των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση, οπότε φοβούμαι ότι η Φιλαδέφια θα βγάλει τη σκούπα και θα τους τελειώσει και σήμερα, όπως έκανε και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια.
Για τους Giants τώρα. Όσοι με διαβάζετε θα θυμάστε ότι είπα πως εναντίον των Giants δεν πρόκειται να ξαναπαίξω. Και ενώ θεωρώ ότι οι Πειρατές δεν έχουν το σθένος να κερδίσουν δεύτερη φορά μέσα στο San Francisco (πήραν το πρώτο παιχνίδι από τα τρία και έχασαν το δεύτερο) την ίδια στιγμή ο Sanchez που αναλαμβάνει το μπαλάκι με τις ραφές για τους Γίγαντες δεν μου εμπνέει ποτέ καμία σιγουριά. Δεν θα βάλω λοιπόν νίκη για κανέναν. Θα βάλω over. Δεν είναι εύκολο, καθώς τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τέλειωσαν 6-0 και 0-6. Είναι όμως ο Sanchez είπαμε. Ο άνθρωπος είναι τρύπιος.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου