Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Triple Play. Εμείς το χρειαζόμασταν, οι Pirates όχι (;!)

Τα Triple Play είναι σπάνια, στο Baseball, αλλά είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Έτσι χθες πήγαμε Ταμείο με τριπλή επιτυχία:
White Sox: check
Phillies: check
Yankees: check
Mπαλαντέρ οι Giants: not checked.
Τί έγινε ρε παιδιά; Έπιασα τις κανονικές προβλέψεις και έχασα τον μπαλαντέρ; Με πόσο είπατε; Με 7-0; Από πότε δέχεται ο Lincecum 5 πόντους σε ένα inning; Αυτό μας έλλειπε τώρα να γκρεμιστούν όλα τα κάστρα εκεί στο Bay. Καήκαμε.

Triple Play πέτυχαν και  οι Pirates, μόνο που λόγω υπερβάλοντος ζήλου ξέχασαν ότι είχαν ήδη ένα out και δεν το χρειάζονταν. Any way αξίζει να δείτε τη φάση κάνοντας κλικ εδώ και θα σας δώσω και μία περιγραφή καθως είναι λιγάκι περίεργη. Οι Πειρατές ειναι στην άμυνα, και το Houston έχει δύο δρομείς στην δεύτερη και τρίτη βάση. Γίνεται χτύπημα προς τον SS. Ο δρομέας στην δύο φεύγει για την τρία, όχι όμως και εκείνος της τρία και έτσι καταλήγουν να βρίσκονται δύο δρομείς στην τρίτη βάση. Ο SS στέλνει πάσα στην πρώτη βάση (πρώτο out της φάσης) εκείνος στέλνει στην δεύτερη βάση και ο second baseman βγάζει out με tag τον δρομέα που επιστρέφει (δεύτερο out της φάσης) και τώρα ο δρομέας της τρίτης ξεκινά για το σπίτι. Όμως ο δευτεροβασαίος στέλνει την μπάλα στον catcher ο οποίος κάνει επίσης tag τον δρομέα. Αυτό είναι και το τρίτο out της φάσης, που όμως δεν χρειάζεται καθώς το inning έχει ήδη τελειώσει. Γι αυτό και ο δρομέας του Houston σταματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου