Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ριψοκίνδυνα

Για πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια. Λέω σήμερα να προσεγγίσω ομάδες που δεν με απασχολούν συχνά, αν και ξέρω ότι αυτό είνα ριψοκίνδυνο και μπορεί να μειώσει τα νούμερά μου (αν διαβάσετε το προηγούμενο post θα καταλάβετε πόοοοοσο πολύ με απασχολούν :-ρ)

Any way ξεκινώ με το 646 Washington Nationals @ Cincinatti Reds. Θα του βάλω under. Νομίζω ότι το 9,5 που έχει θέσει ως όριο ο ΟΠΑΠ είναι υψηλό ενώ οι δύο ομάδες δεν είναι και τίποτα φοβερά ρόπαλα. Οι δύο pitcher άλλωστε ακόμα και σωρευτικά να δούμε το ERA τους δεν ξεπερνά το 8,5. Ο Wand για την Washington έχει 4,33 με 2-2 νίκες-ήττες και ο Dontrell Willis 4.14 με 0-3.

Επόμενο παιχνίδι το Colorado Rockies @ Los Angeles Dodgers. Και εδώ θα είμαι ριψοκίνδυνος και θα βάλω Dodgers ασχέτως αν αυτό δεν φαίνεται στις αποδόσεις. Ο ΟΠΑΠ δίνει 1,70 για τo LA και 2,00 για τους Colorado. Όμως αν δει κανείς τα νούμερα οι Rockies είναι εκείνοι που αποδίδουν καλύτερα το τελευταίο διάστημα από όλες τις ομάδες του Division τους. Και από τους D-Backs και από τους Giants και από τους Padres και φυσικά και από τους Dogders που είναι προτελευταίοι. Μάλιστα έχουν 5 νίκες σερί και 8 στα 11 τελευταία παιχνίδια. "Τότε φίλε γιατί βάζεις Dodgers;" Γιατί νομίζω ότι θα σταματήσει το σερί των Rockies. Όχι ότι θα πάψουν να παίζουν καλά, αλλά σήμερα νομίζω θα χάσουν. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι γουστάρω αρκετά τον Ted Lilly.. Δεν ξέρω γιατί, καθώς τα νούμερά του δεν είναι πολύ καλά (7-13, 4.58) αλλά τον πάω ρε παιδί μου, κι ας είμαι Giants οπότε θεωρητικά δεν θα έπρεπε να μου αρέσει τίποτα από τους Dodgers. Ο pitcher για τους Rockies είναι ο Rogers με 6-2 και 6.00 ERA.

Τέλος, θα είmαι ριψοκίνδυνος και με το 643 Tampa Bay Rays @ Toronto Blue Jays. Θα βάλω Jays και αυτό διότι πόσες φορές έχετε δει απόδοση γηπεδούχου να δίνει 2.0; Πολύ λίγες. Θα μου πείτε "ρε φίλε αυτή η σκέψη είναι παράλογη. Για να τους βάζουν 2,00 μάλλον είναι άσχετοι και θα χάσουν". Σωστό είναι αυτό όμως οι Jays δεν είναι και κάποια τυχαία ομάδα και στο γήπεδό της είναι 32-31 άρα οι πιθανότητες να πετύχουμε την υψηλή απόδοση είναι τουλάχιστον 50-50. Οι pitchers της αναμέτρησης θα είναι ο Shields για την Tampa (11-10, 3.05) και ο Albarez (0-1, 4.32) για τo Toronto.

3 σχόλια:

  1. Χαιρετώ την ομάδα!!μόλις εχθές επέστρεψα απο Διακοπες στην πανέμορφη Κρητη!torch σε παρακολουθώ καθημερινά και οφείλω να ομολογήσω ότι κανεις πολυ καλη δουλειά στη προώθηση του αθλήματος στη χώρα μας με το τρόπο που εξηγεις απλά και με ουσία το πως παίζετε το baseball!επίσης τα πας εξαιρετικά και στις προβλέψεις σου!συνέχισε έτσι και πραγματικά πιστεύω ότι οι κόποι σου δεν θα πανε χαμένοι!!

    Για σήμερα για όσους παίζουν στοίχημα βλέπω :
    644. Boston red sox - Oakland athletics ΆΣΟ

    652. LA Dodgers - Colorado Rockies OVER 7,5

    Και για όσους παίζουν στο internet :

    Philadelphia Phillies - Florida Marlins ΆΣΟ με -1,5 run χαντικαπ

    Milwaukee Brewers - Chicago Cubs ΆΣΟ με -1,5 run χαντικαπ

    Καλη τύχη σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. trelos koubas xtes gia olous apo oti blepw . kerdisan ola ta outsiders . file torch den thelw na se stenaxwrhsw alla eite piaseis kanena sta 3 eite 2 sta 3 koubas h olh upothesi . kai afou exeis piasei 3 sta 3 mono 2 1/2 fores se 17 prospatheies to pososto epityxias einai mikro . kalo tha htan na epilegeis kathe fora 4 h 5 agwnes kai na proteineis poia einai ta pio sigoura kai poia oxi etsi dineis epilogh ston anagnwsth sou na epileksei 3 apo ta 5 kai na paei tameio telika . giati ektos apo th dikh sou gnwsi tha mpei kia o dikos toy paragontas epiloghs eite me bash ta dika sou krithria (poio thewreis pio sigouro kai poio ligotero ) eite me bash ta dika tou krithria (epilogh sthn tyxh h aksiologhsh ths dikhs sou epekshghshs kai telikh epilogh dikh tou ) isws na htan kai pio endiaferon gia esena sthn telikh . syn to oti tha exeis na ekshgeis pio polla paixnidia ara kai perisoteres statistikes optikes h kai faseis (ekbaseis ) tou paixnidiou. filika panta oi protropes mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται φίλε μου ότι εκλαμβάνω φιλικά - φιλικότατα τα όσα μου γράφεις. Το γνωρίζω πως οτιδήποτε εκτός από το απόλυτο δεν είναι καλό. Φυσικά και το γνωρίζω. Φαντάσου να μας έδινε ο ΟΠΑΠ το 66% της απόδοσής για κάθε 2 στα 3; θα είχε πολύ πλάκα. Θεωρώ όμως ότι η ιδέα δεν είναι να γράφω περισσότερους αγώνες για να φαίνομαι καλύτερος. Η σκέψη μου είναι να γράφω ακριβώς αυτά που θα έπαιζα εγώ. Και δεν περιμένω να πιάνω περισσότερα από αυτά που πιάνω - εκτός από εκείνα που μόλις σκέφτηκες :-) Άλλωστε αν ανακάλυπτα ξαφνικά ότι έχω επιτυχίες πάνω από 90% μάλλον θα είχα ήδη λύσει το πρόβλημα του χειμώνα και μέσα στο δίμηνο που περισσεύει για τη σεζόν θα κάλυπτα τα έξοδα της επόμενης πενταετίας, αφού θα είχα βάλει και τη μάνα μου πάνω στον πάγκο ενός πρακτορίου.
    Το θέμα λοιπόν δεν είναι αυτό. Φαντάζομαι ότι όποιος με διαβάζει δεν κάνει καρμπόν αυτά που λέω εγώ. Τα βάζει σε μία κατσαρόλα μαζί και με άλλες προβλέψεις, διαβάζει και άλλες ειδήσεις, βάζει και την προσωπική τους αίσθηση και τέλος αφού τα μαγειρέψει παίρνει τις αποφάσεις του. Βέβαια έχω δώσει μία φορά και "μπαλαντέρ" όπως τον έχω ονομάσει, και σίγουρα θα το ξανακάνω, απλά αυτό δεν είναι πολύ εύκολο, κυρίως λόγω χρόνου.
    Πάντως να το ξεκαθαρίσω (αν και είμαι σίγουρος ότι θα κατάλαβες την χιουμοριστική διάθεση του post "Νούμερα, νούμερα, νούμερα, νουμερα") δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Αυτό που κάνω εδώ το κάνω γιατί με γεμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή