Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Για να δούμε το ντέρμπι

Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια, στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός του Baseball, ήτοι Yankees @ Red Sox παίζω Yankees. Που αλλού θα βρείτε απόδοση 2,25 με τον Bartolommeo Colon στο mount. Βέβαια απέναντι έχει lacky. Εμ εδώ σε θέλω Κάβουρα...
Στο phillies @ Giants δίνω πολλές πιθανότητες για over, λόγω του pitcher των giants που είναι ένα ασταθές παλτό, αλλά τον κρατάνε διότι έκανε πρόπερσι το πρώτο no-hitter της ομάδας τα τελευταία 30 χρόνια.
Τέλος πιστεύω ότι είναι η ώρα οι Pirates να σταματήσουν το σερί 7 ηττών που ξεκίνησε από εκείνο το κλέψιμο νίκης που τους έκανε ένα κοράκι. Άρα στο padres @ Pirates ναι στο κουρσάρους

2 σχόλια:

  1. lester όχι lackey . αν αυτο εννοείς . παντως εγώ δεν το αγγίζω πολύ απρόβλεπτα τα ντέρμπι γενικότερα . πάω για atlanta με απόδοση 1,85 για τους πειρατές που προτείνεις κι εσύ με απόδοση 1,70 και για το detroit με απόδοση 1,85 . συντελεστής 5,81 επί όσο θέλετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exeis dike Gia ton Lester apla den blepw eykola Internet edw pou eimai opote mou xefevgoun diafora. Pantws eixa dikio gia tous Yankees. Ta kataferan. Oi Pirates mou thn ekanan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή