Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Φιλοξενούμενοι... Ξανά

Έχω ξαναπαίξει τρία παιχνίδια με φούλ του φιλοξενούμενου."Και πως πήγες;" θα ρωτήσετε εύλογα. Η απάντηση είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο, όπου ένας σεφ λέει σε έναν άλλο: "Φίλε έχω αρχίσει και φτιάχνω μία μακαρονάδα με σοκολάτα". "Αλήθεια; Πως;" ρωτάει έκπληκτος ο δεύτερος . "Ε να, βράζω τα μακαρόνια και ταυτόχρονα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύω σε ένα άλλο κατσαρολάκι σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα και φρέσκο βούτυρο. Ρίχνω μία πρέζα αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και μόλις σουρώσω τα μακαρόνια τα περιχύνω με το μείγμα. Σερβίρω με τυρί τριμένο." "Και καλά, είναι ωραίο αυτό το πράγμα;" ρωτάει εύλογα ο σεφ. "Έτσι κι έτσι" του απαντάει ο πρώτος.
O Sidearmer Madison Bumgarner
Αυτή είναι η απάντηση και στη δική μου περίπτωση. Έτσι κι έτσι. "Και δεν μου λες, γιατί το επιχειρείς ξανά;" "Δεν ξέρω ρε παιδιά, έτσι μου βγήκε." Άρχισα να βλέπω τους αγώνες και προσπαθώντας να αποφύγω τα μυστήρια ματς τύπου Seatle Mariners @ Tampa Bay Rays ή το Cleveland Indians @ Detroit Tigers, αποφάσισα να παω σε πιο σίγουρα πράγματα. Έτσι κατέληξα στα εξής:


Πάαααλι San Fransicso Giants @ Hiouston Astros (661). Πριν πειτε έλεος με τους Giants, σκεφτείτε ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν έχουν βάλει ούτε έναν πόντο, οπότε μάλλον έρχεται η ώρα να ξεσπάσουν. Και σιγά δηλαδή τον pitcher που θα βρουν απέναντι. Ο Jordnan Lyles έχει μία νίκη και 7 ήττες με 5,31 ERA. Όχι δηλαδή ότι εμπιστεύομαι τον Bumgarner (7-11 3.49) αλλά σίγουρα κάτι λέει καλύτερα και αν βρεθει σε καλή μέρα δεν πιάνεται. Οπότε Γίγαντες.
O Roy Oswald
Το δεύτερο είναι το 660 Philadelpia Pillies @ Washington Nationals. Χθες οι Phillies έχασαν με ένα Grand Slam του Zimmerman στο έννατο inning. Ε πόσο συχνά γίνονται Grand Slam; Άρα με τον Oswald στο βουναλάκι δύσκολα οι Nats θα κερδίσουν και το δεύτερο παιχνίδι από τα τρία της σειράς. Άλλωστε στα 14 χρόνια των συναντήσεων με τους Phillies, οι Nationanls/Expos έχουν πάρει 2 στα 3 παιχνίδια μόνο 2 φορές.
Ο Wakefield με το χαρακτηριστικό knuckball
Τελευταίο παιχνίδι που επιλέγω είναι πάλι με τον Wakefield. To 663 Boston Red Sox @ Kansas City Royals. Τί γίνεται με αυτόν τον γεράκο (45); Ξανανιώνει χρόνο με τον χρόνο. Στο τελευταίο του παιχνίδι έχασε μεν, αλλά έκανε coplete game ύστερα από 53 starts από τον Απρίλιο του 2009. Νομίζω λοιπόν ότι μετά από πέντε προσπάθειες θα δούμε τον Wakefield να σημειώνει την 200η νίκη στην καριέρα του. Άρα και εδώ φιλοξενούμενο και με πασπάλισμα ιστορίας.




2 σχόλια:

  1. kala mas blepo pali na mas pairneis sto laimo sou me tous giants alla tespa as tin paixo tin tripleta..an kai eho ena periergo feeling gia tous pirates..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστα, και ήδη 2:40 που τους άνοιξα να δω χάνουν 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή