Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σάββατο με Τυφώνα

Άργησα πάλι λίγο σήμερα, καθώς με πήρε από κάτω το Σάββατο. Πήγα για καφέ με τη γυναίκα μου, είδα σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα των Giants που κέρδισαν (έστω και οριακά) τους Astros -με έναν καλό Bumgarner και ένα χτύπημα του Keppinger με 2 RBI- και έτσι τώρα δύο το μεσημέρι, κάθομαι να σας γράψω κανά δυο πράγματα.
Καταρχάς απολογισμός. 2 στα 3. Καλό είναι με δεδομένο ότι είχα βάλει χθες δύο εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βγαίνουν οι εκπλήξεις την ίδια ημέρα. Δεν θα πρέπει δηλαδή να παίρνω δύο φορές την ίδια απόφαση με τα ίδια κριτήρια. Μιλάω για τους Dodgers που ως γηπεδούχοι κέρδισαν τους Rockies και για τους Blue Jays που ως γηπεδούχοι έχασαν από τους Rays. Όσο για τον under στο Nationals @ Reds βγήκε και μάλιστα άνετα, αφού το παιχνίδι τελειώσε 3-4.

Στην νέα ημέρα τώρα. Το κουπόνι εμφανίζει κάτι προσωρινές φραγές σε κάτι παιχνίδια και δύο αναβολές λόγω του Τυφώνα Κατρίνα, οπότε είναι κουτσουρεμένο από τα στοιχεία της φύσης. Από τα εναπομείναντα λοιπόν επιλέγω πρώτο το Oakland Athletics @ Boston Red Sox. Το 657. Χθες οι Oakland βρήκαν τον Wakefield στη γωνία και του έδωσαν και κατάλαβε. Μετά είχαν momentum και τακτοποίησαν και το Bull Pen. Τελικό 15-5. Δεν νομίζω όμως ότι θα συμβούν τα ίδια με τον Lester. (13-6, 3.16) Θεωρώ δηλαδή ότι θα δούμε το ακριβώς ανάποδο παιχνίδι. Για το Oakland στο mount ανεβαίναι ο Moscoso με 6-7 και 3,28 ERA. Boston λοιπόν.

Δεύτερη επιλογή, πάλι το Colorado Rockies @ Los Angeles Dodgers. Το 658. Κύρια αιτία είναι ότι οι starters των Rockies είναι κάτι σαν τρένα. Πηγαίνουν σε ράγες ρε παιδί μου. Καλύπτουν τα 6 innings έτσι για πλάκα κρατώντας το σκορ χαμηλά, ενώ την ίδια στιγμή τα ρόπαλα έχουν πάρει φωτιά. Είναι χαρακηριστικό ότι έχουν σημειώσει 211 runs σε 41 παιχνίδια στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού, δηλαδή ένας μέσος όρος 5,1 runs ανα παιχνίδι μετά το All-Star Game. Άρα περιμένω τον Millwood (1-1, 4.50) να πάει αρκετά καλά και να πάρει την νίκη για τους Rockies. Στο βουναλάκι για το Los Angeles ανεβαίνει ο Billingsley me 10-10 και 4.0 ERA.


Τελευταία επιλογή το 667 San Diego Padres @ Arizona Diamond Backs (και όχι Νταϊαμοντς όπως πρόσεξα ότι τους γράφει το κουπόνι). Έδω λοιπόν ενώ θα πάω με το φαβορί Diamond - Backs που δίνουν 1,65, η κατάσταση όμως δεν είναι καθόλου εύκολη. Για παράδειγμα ο starter για τους Κροταλίες Joe Saunders έχασε τα προηγούμενα τρία παιχνίδια σημειώνοντας 7,00 ERA. Από την άλλη ο Harang δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι εκτός έδρας (6-0) και άρα δεν είναι από εκείνους που θα τρομάξει στην Αριζόνα. Αυτό όμως που με ωθεί να επιμείνω με τους D-Backs είναι ότι έχουν σκυλιάσει (ή άν θέλετε "φιδιάσει") και ο προπονητής τους Kirk Gibson τούς είπε ότι θέλει νίκη με κάθε κόστος και δεν τον νοιάζει να βάλει πάνω στο βουναλάκι έναν παίκτη βεντέτα με καλά νούμερα. "Θέλω νίκη κι ας είναι και άσχημη. Όσο ασχημότερη τόσο καλύτερα" τους είπε. Οπότε D-Backs.






1 σχόλιο:

  1. to παλτο τοn hammel για πιο λογο τον εβαλε μεσα(αφου θελει να τον διωξει) και τα χαλασε ολα , μια χαρα τα πηγαινε το Colorado... ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή