Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Κυριακή με Baseball και σε Ελλάδα και σε Αμερική

Η Κυριακή είναι μία ωραία ημέρα για Baseball. Αλλά και για ελληνικό Baseball. Το σημερινό πρόγραμμα έχει τους αγώνες:
Μαρούσι - Μίλωνας
Σπαρτακος - Ευρυάλη
Θα σας έχω νεότερα πως πήγαν οι σημερινοί αγώνες στο τέλος της ημέρας, αλλά και λεπτομέρειες για τη χθεσινή νίκη των Ηγετών απέναντι στην Ολυμπιάδα.
Για την ώρα ας περάσουμε στις προγνώσεις της ημέρας, αν και πρέπει να πω ότι τα σημερινά παιχνίδια δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα.

633 New York Yankees @ Detroit Tigers
Ο Verlander είναι ένα ασφαλές λιμάνι. Ένα ασφαλές λιμάνι που όμως δέχθηκε ένα τσουνάμι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Το πιάσατε; Τσουνάμι θα πεί "κύμα στο λιμάνι". Καλό ε; Τέλος πάντως αφήνω το φτηνό χιούμορ και λέω ότι ο Verlander μπορεί να προέρχεται από ύο ήττες, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το άλογο που αξίζει να βάλεις τα λεφτά σου πάνω του. Και ιδίως στην έδρα του, και ιδίως όταν απάναντί του παίζει ο Hughes ο οποίος έχει τα πάνω του και τα κάτω του και γενικώς δεν εμπνέι.
Άσσος λοιπόν για τους Tigers με απόδοση 1,55.

636 Miami Marlins @ Philadelpia Phillies
Χθες οι Miami κέρδισαν κάνοντας μία έκπληξη, καθώς στο βουναλάκι για τη Philadelphia ανέβηκε ο Hamels που είχε κάνει 8 νίκες σερί. Θα μπορέσουν να επαναλάβουν την νίκη αυτή. ΠΙστεύω πως με τον Zamrano στο mount μπορούν. Το τελευτάιο διάστημα η ομάδα έχει κουρδιστεί και αυτό κάνει τον Zamprano ακόμη καλύτερο. Από την άλλη συμβαίνει το άρκιβώς αντίθετο με τους Phillies και τον Blanton που δεν αντλεί σιγουριά από τους υπόλοιπους 8 συμπαίκτες του.
Διπλό λοιπόν για τους Marlins με απόδοση 1,85.

642 Minesotta Twins @ Cleveland Indians
Οι Minesotta Twins είναι μία από τις τρεις ομάδες που αποτελούν τον πάτο της MLB. Δεν είναι λοιπόν παράλογο να τους θεωρώ τον σάκο του μποξ, όπου όλοι ξεσπούν. Κι έχουν και μία νίκη. Θα πάνε για δεύτερη; Δεν νομίζω. Ειναι αλήθεια ότι τα νούμερα των pitchers δεν συμφωνούν με την άποψή μου, όμως θεωρώ ότι ο Masterson αν βρεθεί σε καλή μέρα θα μπορέσει να κερδίσει τους αδύναμους Twins.
Άσσος λοιπόν για τους Indians με απόδοση 1,55.

8 σχόλια:

  1. Δεν έχει αρχίσει καλά ο Verlander. Οι Yankees κερδίζουν 3-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός σαν να ξενέρωσε με το παραλίγο no hitter και μετά έκανε ενα κακό παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και άλλο ενα σήμερα. Αν και σήμερα αυτοί οι συμπαίκτες του είναι απλά για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις ήττες σερί, σίγουρα δεν είναι του στιλ του.
    Αντιθέτως ο Zambrano πάει πολύ καλά απέναντι στους Phillies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθώ και τον Masterson που μάλλον δεν έχει κάνει master το παιχνίδι του, ενώ θα στρέψω τη βασική μου προσοχή στο παιχνίδι των Giants. Στο mount ανεβαίνει αυτό το παλτό που ονομάζεται Zito, ο οποίος όμως φέτος παίζει πολύ καλά. Για να δούμε τί θα κάνει ο αχρηστακίδης απέναντι στη χειρότερη ομάδα της MLB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο ο Zambrano απέδωσε από τους pitchers της ημέρας που επέλεξα, ενώ ο Zito (που δεν θα επέλεγα ποτέ) πάλι τα κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στους Cubs. Έλα Χριστέ και Παναγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΟΡΤΑΣΑ BASEBALL ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΜΑΙΑΜΙ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΔΙΠΛΑ . ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ZITO ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΠΡΩΤΟ INNING ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΛΓΟΥΩΚΙ !! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ RUN , ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ <>ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 RUN THN EΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ XAXAXA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο συμφωνώ Θεέ μου, πόσο;;;; Και για το "χόρτασα Baseball" κι ας μην πήγα ταμείο, αλλά έπαιξα ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια με την ευρυάλη (κι ας έχασα) αλλά και για τον Zito. Από τη μία χαίρομαι που οι Giants κέρδισαν, από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το πράγμα καταφέρνει και παίζει έτσι, τη στιγμή που η ίδια ομάδα με τον Lincecum επάνω χάνει, με τον Cain του βγάζει την πίστη, με τον Bumgarner το ίδιο.
      Αλλά οι χθεσινές εκπλήξεις δεν τελείωσαν στον Zito. Ο Hughes δεν ήταν έκπληξη; Την προηγούμενη εβδομάδα είχε βάλει και στις τσέπες του και χθες έφαγε μόνο ένα Homerun από τον Fielder; Και ο Verlander δέχθηκε 5; Ήμαρτον!

      Διαγραφή