Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

To Baseball διέξοδος στο Στοίχημα

Το Euro συνεχίζεται και φυσικά πολλοί είναι εκείνοι που το επιλέγουν για το Στοίχημα. Σήμερα όμως, (τουλάχιστον εγώ έτσι κρίνω) τα παιχνίδια δεν λένε και πολλά. Προσωπικά δεν καίγομαι ούτε για το Σουηδία - Αγγλία (κι ας υποστηρίζω τους Άγγλους), ούτε το Ουκρανία - Γαλλία, οπότε μάλλον θα δω το Red Sox @ Cubs και στα κενά των innings ίσως το γυρίζω για λίγο στην ΕΤ-1. Σας θυμίζω πάντως, ότι το Baseball συνδιάζεται με όλα τα άλλα αθλήματα και παραμένει ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για τις τριάδες σας και αυτό φαίνεται και από τις επισκέψεις (οι οποίες ναι μεν έχουν μία κάμψη από τότε που ξεκίνησε το Euro, αλλά χθες αυξήθηκαν έντονα).
Πάμε λοιπόν για τις σημερινές προβλέψεις.

649 Houston Astros @ Texas Rangers
Ο Darvish προέρχεται από δύο ήττες εκτός έδρας. Επιστρέφει όμως στο Arlington, όπου δεν έχει χάσει ούτε παιχνίδι. Απέναντί του θα βρει τους Astros, οι οποίοι εκτός έδρας έχουν μόλις 9 νίκες και 22 ήττες. Μην αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί ο ΟΠΑΠ δίνει τόσο χαμηλή απόδοση.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση (μόλις) 1,35.


651 Kansas City Royals @ Saint Louis Cardinals
Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals έχουν χάσει τελευταία το momentum που είχαν στην αρχή της χρονιάς. Όμως, ο Lohse είναι ένας pitcher o οποίος βρίσκεται σε άνοδο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχασε τα τρία πρώτα, αλλά στα δύο τελευταία έχει δώσει νίκες (η μία του αποδόθηκε). Επιπλέον σήμερα θα επιστρέψει στο line up ο Beltran, ο οποίος σκίζει με το ρόπαλο φέτος και απλά τις προηγούμενες ημέρες είχε κάποια στομαχική διαταραχή. Απέναντί του θα βρει έναν μάλλον αδιάφορο pitcher, τον Mazzaro, ο οποίος δεν πιστεύω ότι θα τον δυσκολέψει ιδιαίτερα.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,50.

654 Chicago White Sox @ Los Angeles Dodgers
Εδώ έχουμε ένα φοβερό pitchers game. Για όποιους λατρεύουν τα αμυντικά παιχνίδια με το χαμηλό σκορ αυτό είναι το παιχνίδι τους. Συναντώνται ο Sale των White Sox και ο Kershaw των Dodgers. Ο πρώτος έχει ERA 2,05 και ο άλλος 2,65. Όμως, ρε παιδιά το όριο του 5,5 είναι ασφηκτικό. Για να βγει θα πρέπει και οι δύο pitchers να είναι σε σούπερ μέρα και τα ρόπλα και των δύο ομάδων να μην υπάρχουν. Δηλαδή ούτε οι Sox (που είναι 5οι στο σκοράρισμα) να μην χτυπήσουν, ούτε οι Dodgers (που είναι 13οι). Επίσης θα πρέπει να μην εμφανιστεί κανένας reliefer και να μην φάει ούτε πόντο. Μιλάμε για τρελή σύνοδο των πλανητών. Ο Άρης πάνω στην Αφροδίτη και οι δυό μαζί μέσα στην Παρθένο και τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι θα βάλω OVER με όριο 5,5 και απόδοση 1,70.

641 Boston Red Sox @ Chicago Cubs
Αυτό το παιχνίδι το επέλεξα και σας το δίνω ως μπαλαντέρ, επειδή είναι το μόνο που ξεκινά πριν τα μεσάνυχτα (αρχίζει στις 21:20) ώστε να έχουμε ένα ενδιαφέρον όταν το παρακολουθήσουμε.
Με απλά λόγια λοιπόν, εμπιστεύομαι τον Dempster -ο οποίος προέρχεται από 2 νίκες και μία τρίτη που δεν του αποδόθηκε) και όχι τον Matsuzaka, ο οποίος είναι ασταθής και έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι φέτος (στο οποίο και έχασε). Θεωρώ δηλαδή, ότι ο Ιάπωνας δεν έχει βρει ακόμη τον ρυθμό του, οπότε τα συνήθως χαμηλόφωνα ρόπαλα των Cubs θα βρουν μία διέξοδο, ενώ ταυτόχρονα ο Dempster θα μπορέσει να συγκρατήσει τους Sox και να πάρει τη νίκη μέσα στο Wrigley.
Άσσος για τους Cubs με απόδοση 1,80.

1 σχόλιο: