Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Interleague express

Οι Υankees παραμένουν το τρένο της Interleague έχοντας πετύχει 10 νίκες σερί. Το πλήρωσα αυτό χθες, καθώς έπαιξα εναντίον τους και έτσι πέτυχα μόνο 2 στις 3 επιλογές. Αυτό απεδείχθη λάθος, αλλά θα το διορθώσω σήμερα. Θα διαβάσετε πως στο τέλος της ανάρτησης.

602 Saint Louis Cardinals @ Detroit Tigers
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πραγματικά δεν μπορω να βάλω σημείο νικητή. Θα δώσω λοιπόν Under, καθώς θεωρώ ότι τόσο ο Verlander, όσο και ο Lynn μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι συγκρατώντας τα ρόπαλα και των δύο ομάδων. Το όριο των 7,5 είναι μεν χαμηλό, αλλά είναι επαρκές για αυτά τα δύο ονόματα.
UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,70.

607 Baltimore Orioles @ New York Mets
Δεν παίζω πολύ συχνά το ίδιο ζευγάρι δύο ημέρες συνεχόμενες. Ίσως να είναι λάθος μου, καθώς είναι ευκολότερο να ακολουθείς ένα series, διότι μπορείς να βγάλεις κάποια trends. Όμως, εγώ, επειδή θέλω να αναλύω όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες και παίκτες προτιμώ να ανακατεύω λίγο την τράπουλα. Εδώ όμως, λόγω Santana θα ξαναπαίξω Mets. Εχθές κέρδισαν χάρη στον πολύ καλό Dickey που πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο complete one-hitter game.
O Santana λοιπόν προέρχεται από μία νικη και μία ήττα μετά από το σούπερ παιχνίδι της πρώτης Ιουνίου, πιστεύω λοιπόν ότι οι Mets θα ξανακερδίσουν τους Orioles, καθώς ο pitcher θα παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα, τώρα που επανέρχεται στην ρουτίνα του.
Άσσος για τους Mets με απόδοση 1,55.


610 Chicago Cubs @ Chicago White Sox
Εδώ σκέφτομαι τα ακριβώς αντίθετα απ' ότι γράφω στο προηγούμενο παιχνίδι. Χθες λοιπόν οι Cubs έριξαν στους White Sox 12 runs. Αν είναι δυνατόν!!! Ο μέσος όρος τους είναι 3,8 runs ανά παιχνίδι. Από τί ρόπαλα λοιπόν ξεπήδηξαν τα 12; Μην αναρωτιέστε, δεν θα το επαναλάβουν ιδίως όχι απέναντι στον Peavy με τις 6 νίκες τις 2 ήττες και το 2,91 ERA.
Άσσος για τους White Sox με απόδοση 1,45

Μπαλαντέρ
Υπάρχει ένα ανέκδοτο, όπου ένας Βραζιλιάνος για να εντυπωσιάσει τους συνομιλητές του λέει ψέματα ότι στη χώρα του υπάρχει ένα στάδιο με χωρητικότητα 400.000 θεατών. Ένας Ιάπωνας για να τον ξεπεράσει του λέει ότι στη δική του χώρα υπάρχει ένα τρένο που τρέχει με 800 χιλιόμετρα την ώρα. Ο Έλληνας πετάγετε λέγοντας ότι έχει ένα φίλο που μένει στα Πατήσια μέ ένα πουλί τρία μέτρα. Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος παραδέχεται το ψέμα του κατεβάζοντας τη χωρητικότητα στους 130.000. Μετά και ο Ιάπωνας λέει ότι το τρένο τρέχει με 500 χιλιόμετρα και αυτά σε ορισμένα σημεία της διαδρομής. Αλλά και ο Έλληνας τους είπε ότι ο φίλος του με το πουλί τρία μέτρα μένει στον Κολωνό.
Το ανέκδοτο σας το γράφω επειδή σας είπα ότι θα διορθώσω το χθεσινό μου λάθος με τους Yankees. Θα κάνω λοιπόν το σωστό που δεν έκανα χθες: Θα κάτατάξω την επιλογή μου τέταρτη ως μπαλαντέρ και όχι μέρος της τριάδας που δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει αγώνες με τόσο αμφίβολο αποτέλεσμα. Ξανά λοιπόν εναντίον των Yankees!!! Ξανά διπλό για τους Atlanta. Διαβάστε γιατί.

601 Atlanta Braves @ New York Yankees
Για άλλη μία φορά στήνομαι για την ήττα των Yankees. Όχι ότι δεν υπάρχουν περισσότερες σερί νίκες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των Oakland Athletics που είδαμε στην ταινία Moneyball, όπου οι σερί νίκες ήταν 20. Στη σημερινή περίπτωση όμως στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Kuroda. Ο άνθρωπος (το παραδέχομαι) έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια τελευταία. Προέρχεται από δύο νίκες, όμως θεωρώ ότι το βάρος της 11ής νίκης θα του πέσει μεγάλο, γι' αυτό και παίζω εναντίον του.
Διπλό για τους Braves με απόδοση 2,05.

3 σχόλια:

  1. Θα συμφωνίσω τόσο με τους Μετς και τους Σοξ ,όσο και με το under του Ντιτροιτ.
    Διαφώνω στον αγώνα των Γιανκις.Ο Κουρόντα αρκετά καλός , οι Γιανκις παίζουν με έδρα , χθες τα πηγαν αρκετα καλα και τα σερι δεν ειναι μονο για να σπαν αλλα και για να συνεχιζονται.
    Επίσης πιστεύω ότι καλή επιλογή είναι και η Φιλαδελφεια, αν και αρκετα μικρη η αποδοση.
    Καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι συμφωνώ για τους Phillies, τους οποίος τελευταία τους αποφεύγω λίγο διότι με απογοητεύουν.

      Διαγραφή
  2. Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
    Για τον Kuroda έχω την άποψη -που την έχω εκφράσει πολλές φορές εδώ- ότι τον θεωρώ κατώτερο της ομάδας των Yankees. Πιστεύω ότι του αξίζει να παίζει σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδες. Πιστεύω ότι τον σώζουν οι Yankees.
    Όσο για το σερί, φυσικά και μπορεί να συνεχιστεί (άλλωστε γι' αυτό αναφέρω τους A's) όμως η μοίρα τους είναι μία και μόνη: Αγρά ή γρήγορα να σπάνε. Εγώ λοιπόν εδώ περιμένω το "γρήγορα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή