Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Φούλ πρόγραμμα ξανά

Φουλ πρόγραμμα σήμερα και αρκετά παιχνίδια για να επιλέξουμε, δυστυχώς όμως όχι και να δούμε. Τουλάχιστον όχι χωρίς ξενύχτι, καθώς όλα ξεκινούν μετά τις δύο τη νύχτα.

600 Minesotta Twins @ Cleveland Indians
Εδώ έχουμε τους Indians να προέρχονται από ένα κακό ταξίδι όπου έχασαν 5 στα τελευταία 7 παιχνίδια και έπεσαν στη δεύτερη θέση του Division τους. Από την άλλη οι Twins, προέρχονται από το πρώτο "σκούπισμα" αντιπάλου μετά από ένα χρόνο. Πιστεύω όμως ότι η επιστροφή των Indians στο γήπεδό τους θα τους δώσει μία αλλαγή στο tempo τους, και θα γυρίσουν την κατάσταση. Σε αυτό συνηγορούν και τα νούμερα των pitchers, με τον Lowe να εμφανίζεται πιο σταθερός από το Pavano, ασχέτως αν και οι δύο προέρχονται από ήττες.
Άσσος λοιπόν για τους Ινδιάνους με απόδοση 1,60.


602 Altanta Braves @ Washington Nationals
Αυτό θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Braves έχουν δύο νίκες μετά τις 8 σερί ήττες που τους έριξαν στα τάρταρα του Division τους. Από την άλλη οι Nationals προέρχονται από 3 ήττες στο Miami. Επιστρέφουν όμως στην έδρα τους με τον αξιόπιστο Strasburgh στο mount. Οι Braves ανεβάζουν τον Minor, ο οποίος εδώ και τρία παιχνίδια τα πάει χάλια. Νομίζω λοιπόν ότι τα πράγματα είναι απλά: Άσσος για τους Nationals με απόδοση 1,50.

601 New York Yankees @ Detroit Tigers
Σε αυτό το παιχνίδι θα αποφύγω να παίξω υπέρ του Sabathia, ο οποίος από τότε που έχει υπογράψει με τους Yankees έχει χάσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα των Tigers. Βέβαια από την άλλη οι Tigers ανεβάζουν έναν pitcher που κάνει ντεμπούτο στην MLB. Δυσκολεύομαι λοιπόν να βάλω άσσο ή διπλό. Από την άλλη σκεφτόμουν να βάλω Under. Τελικά όμως οι Tigers στα τελευταία τους παιχνίδιαβ (εκτός από ένα) είναι όλα over. Θα το τολμήσω λοιπόν παρά το υψηλό όριο.
OVER με όριο το 8,5 και αποδοση 1,80.


605 Saint Louis Cardinals @ New York Mets
Και αυτό το παιχνίδι δεν θα το προσεγγίσω με αναζήτηση νικητή, καθώς το βρίσκω και αυτό δύσκολο. Θα πάω στο under. Πρώτον διότι το Citi Field είναι το νούμερο 3 pitchers' friendly γήπεδο. Δεύτερον διότι ο Santana έχει χαμηλό ERA (2,75) παρά το ότι οι Mets με αυτόν στο mount έχουν 5 νίκες 5 ήττες. Από την άλλη ο Wainwright προέρχεται από δύο νίκες όπου δέχθηκε έναν και κανέναν πόντο. Πάω λοιπόν για το δύσκολο UNDER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,95.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου