Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σούπερ παιχνίδι μεταξύ Ευρυάλης και Σπάρτακου

Ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της σεζόν (δεν λέω το ωραιότερο διότι μάλλον θα θεωρήσετε ότι δεν είμαι αντικειμενικός) έγινε σήμερα στα γήπερα του Ελληνικού. Ο Σπαρτακος υποδέχθηκε την Ευρυάλη, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο. Είχε τα πάντα. Εναλλαγές στο σκορ, ωραίες αμυντικές φάσεις, καλά χτυπήματα, αλλά και ένα λάθος που ήταν και το καθοριστικό σημείο της συνάντησης.
Η Ευρυάλη -η οποία πάντα θεωρείται το αουτσάιντερ σε μία συνάντηση με τον Σπάρτακο- κοίταξε τον αντίπαλό της στα μάτια και ενώ δεν τον άφησε ποτέ να πάρει απόσταση ασφαλείας, κάποια στιγμή αφού τον κράτησε σε τρεις επιθέσεις στο μηδέν, βρέθηκε μπροστά ακόμη και με 11-6. Αυτό έγινε στο 7ο inning μετά από ένα inside the park Homerun τριών πόντων. Ένα λάθος όμως στην άμυνα στο 8ο inning επέτρεψε στον Σπάρτακο να εκμεταλευτεί στο έπακρο αυτή την αλληγορία και να σημειώσει 4 runs. Εκεί πια το παιχνίδι στην ουσία είχε τελειώσει για την Ευρυάλη, καθώς οι έμπειροι παίκτες του Τομ Μαζαράκη με μία πολύ καλή άμυνα στο 9ο inning, τελείωσαν το παιχνίδι.
Εδώ σας παραθέτω την πορεία του παιχνιδιού για να δείτε την εναλλαγή στο σκορ.



1
2
3
4
5
6
7
8
9
Σύνολο
Ευρυάλη
0
1
2
0
3
2
3
0
0
11
Σπάρτακος
1
0
5
0
0
0
2
4
Χ
12

 Η νίκη καταχωρήθηκε στον Δημήτρη Χατζηκυριάκο που ανέβηκε στο mount και στις 9 άμυνες του Σπάρτακου, ενώ και ο Άγγελος Αργυρόπουλος (ο pitcher της Ευρυάλης) έριξε τη μπάλα και στις 8 άμυνες της Ευρυάλης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Μαρούσι κέρδισε -όπως αναμενόταν- με μεγάλη διαφορά την ομάδα της Ολυμπιάδας Περιστερίου. Το τελικό σκορ ήταν 30-6 και το παιχνίδι τελείωσε με mercy rule στο 5ο inning.

Έτσι, στη βαθμολογία, άλλαξε η κατάταξη, καθώς το Μαρούσι πέρασε τρίτο, αφήνοντας την Ευρυάλη τέταρτη, ενώ συνολικά η εικόνα του Πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:  6-1   0,857
ΗΓΕΤΕΣ:          4-1   0,800
ΜΑΡΟΥΣΙ:        5-2   0,714
ΕΥΡΥΑΛΗ:       4-3   0,571
ΜΙΛΩΝΑΣ:        1-4   0,200
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:   1-7   0,125
ΔΙΑΣ:                0-2   0,000

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με το baseball...μπορεις να μου στειλεις σε ενα mail τα τηλεφωνα των υπευθυνων των ομαδων?αν ναι θα σου στειλω το mail μου σε p.m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Mail μου είναι cdavlos@yahoo.com και είμαι ένας εκ των υπευθύνων των ομάδων, και συγκεκριμένα της Ευρυάλης Γλυφάδας, οπότε με πολυ χαρά θα σε δεχθώ να προπονείσαι μαζί μας. Στείλε μου του τηλέφωνό σου να μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή