Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κανένας εφησυχασμός

Εχθές τα πήγα χάλια. Και δεν με πείραξε η νέα ήττα του Lincecum (άλλωστε παίζω πλέον υπέρ του μόνο με στατιστική προσέγγιση) ούτε ότι ο Pettitte τελικά "το έχει". Καλό είναι αυτό, για να προσέξω την επόμενη φορά που θα τον προσεγγίσω. Με στενοχώρησε η νέα ήττα του Lee. Ο άνθρωπος έκανε θεϊκό παιχνίδι. Δέχθηκε δύο runs στο 8ο inning, ενώ έβγαλε 12 strikeouts. Κι όμως η επίθεσή των Phillies δεν κατάφερε μέχρι τότε να βάλει παρά μόνο ένα run στο πρώτο. Λογικό είναι λοιπόν όταν αρχίζει να κουράζεται το χέρι και βλέπει ο pitcher ότι δεν έχει κανένα run support για την πολύ καλή του απόδοση, κάποια στιγμή να έρθει η τόμπολα.
Τέλος πάντων θα προσπάθησω και σήμερα να φτιάξω μία τριπλέτα και με αναμενόμενα, αλλά και με δύσκολα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι ξεκινώ με το πιο πιθανό και κατεβαίνω στο πιο δύσκολο παιχνίδι.

622 Pittsburgh Pirates @ Cincinnati Reds
Οι Πειρατές τελευταία πάνε πολύ καλά. Στα 10 παιχνίδια τους έχουν κερδίσει τα 8! Την ίδια στιγμή όμως παραμένουν η πιο αντιπαραγωγική επίθεση της MLB. Απέναντι δε στον Cuerto τα πάνε χάλια. Τους έχει κερδίσει 11 φορές και έχει χάσει 4. Άρα έχουμε δύο πράγματα που μπορούμε να βάλουμε.
Άσσο για τους Κόκκινους με απόδοση 1,55, ή αν θέλετε μία μεγαλύτερη απόδοση, Under με όριο το 7,5 και απόδοση 1,80.


625 Chicago Cubs  @ Milwakee Brewers
Οι Cubs χθες, σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές τους εξάψεις, έριξαν στους Ζυθοποιούς 10 runs. Πόσες είναι οι πιθανότητες να το επαναλάβουν. Ελάχιστες. Στο mount ανεβαίνει για τους Brewers ο Greinke ο οποίος έχει πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτεί.
Βάζω λοιπόν, άσσο για τους Ζυθοποιούς με απόδοση 1,45.


626 Toronto Blue Jays @ Chicago White Sox
Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξω τολμηρά, βάζοντας Blue Jays, ασχέτως αν η απόδοση του ΟΠΑΠ είναι υψηλότερη για τους White Sox. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πετύχουν οι καναδοί δεύτερη σερί νίκη, από την άλλη όμως, μου αρέσει πολύ περισσότερο ο pitcher τους Brando Morrow, από τον Jose Quintanno, ο οποίος μπαίνει σφήνα στη θέση του τραυματισμένου John Danks. Θεωρώ λοιπόν ότι το παιχνίδι θα χαθεί στην άμυνα από τους Sox, ενώ η επίθεση (παρά την επάνοδο του Konerko) θα σκοντάψει πάνω στον pitcher του Τορόντο.
Διπλό λοιπόν για τους Toronto με απόδοση 1,70.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου