Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Άγιο Πνεύμα αφιερωμένο στο... Baseball

Λίγα παιχνίδια και σήμερα, καθώς η Δευτέρα είναι σχεδόν πάντα "φτωχή" ασχέτως αν για εμάς είναι αργία. Τα παιχνίδια πάντως δεν είναι εύκολα και μάλιστα δυσκολεύτηκα πολύ να βρω με ποιο να συμπληρώσω την τριάδα, γι' αυτό και αποφάσισα να πάω σε μία έκπληξη με υψηλή απόδοση. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που ψάχουν τις εκπλήξεις, κάτι που μου τόνισε χθες ένας συμπαίκτης. Ο Δημήτρης από το Μαρούσι.

649 Los Angeles Dodgers @ Philadelphia Phillies
Οι Phillies βλέπουν το τελευταίο διάστημα τους pitcher τους να μπαίνουν ταχύβολα στη λίστα των τραυματιών (DL). Ο Halladay είναι ένας εξ' αυτών δημιουργώντας τρύπα στο rotation, την οποία έρχεται να καλύψει ένας άλλος, ο οποίος μόλις βγήκε από την DL. Ο λόγος για τον Worley, ο οποίος έχει να ρήξει σε επίσημο αγώνα από τις 11 Μαΐου. Βέβαια αν τα βάλεις κάτω, ούτε ο Worley, ούτε ο Kersaw τα πάνε καλά τελευταία, αλλά σε κάθε περίπτωση, διακρίνω ότι οι Dodgers (παρά την απώλεια του Kemp) έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τους Phillies, οι οποίοι παραμένουν στην ντροπιαστική τελευταία θέση του division τους και ήδη προέρχονται από δύο ήττες.
Διπλό λοιπόν για τους Dodgers με απόδοση 1,70.

648 Chicago Cubs @ San Francisco Giants
Αυτό το παιχνίδι γράφει παντού UNDER. Οι Cubs είναι σε τραγική κατάσταση από πλευράς ροπάλου (με εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα) και απέναντι στον σταθερό Vogelsong (που έχει δεχθεί μόλις μία φορά πάνω από 4 runs φέτος) δεν φαίνεται να έχουν ελπίδες για δυναμικό σκοράριμα. Από την άλλη, οι Giants (που επίσης δεν σκοράρουν πολύ) θα βρεθούν απέναντι από τον Samardzija o οποίος έχει να δώσει πάνω από 3 runs εδώ και 7 παιχνίδια. Εννοείται ότι αυτά τα διαβάζουν και στον ΟΠΑΠ. Δεν τα βλέπω μόνο εγώ. Έτσι, το όριο είναι πολύ χαμηλό, αλλά δεν με τρομάζει. Βάζω UNDER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,85.

652 Seattle Mariners @ Los Angeles Angels
Και εδώ έρχεται η έκπληξη. Οι Mariners είναι μία ομάδα στην οποια δύσκολα βάζω τα λεφτά μου. Όμως πηγαίνουν στο γήπεδο των Angels, οι οποίοι ναι μεν τελευταία είναι σε άνοδο, ανεβάζουν όμως στο mount έναν ασταθή pitcher. Τον Santana ο οποίος προέρχεται από ένα ράπισμα που του έκαναν οι Yankees. Από την άλλη, για τους Seattle το μπαλάκι αναλαμβάνει να ρίξει ο Vargas, ο οποίος έχει 6 νίκες και 4 ήττες και ένα καλό ERA 3,45. Πάω λοιπόν στο διπλό για τους Mariners με απόδοση 2,15.

3 σχόλια:

  1. Τέλεια! Οι Giants κέρδισαν (ενώ αρχικά έχαναν) και το πέτυχαν με 3-2. Δηλαδή Under. Μπράβο αγόρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωινο ξυνπημα ακομα καλυτερο απο το βραδυνο καληνύχτα... Και οι Dodgers κερδισαν (δυσκολα στο 9ο Inning) και η εκπληξη του Seattle (ξυπνησα αξημερωτα και το εβλεπα στο gameday του mlb.com) που ενω πηρε μεγαλο προβαδισμα οσο ηταν μεσα ο Vargas (7-2) οι αναπληρωματικοι κοντεψαν να τα μουσκέψουν και να ιδρωσουμε μεχρι να μπει ο Wilhelmsem και να κλείσει το παιχνίδι.... αντε καλοφαγωτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς ξύπνησα κι εγώ. Μόνο που δεν το παρακολούθησα, διότι με απασχολούσε ο γιός μου. Αλλά το χάρηκα όσο δεν λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή