Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έτσι είναι ο τροχός. Γυρίζει και δίνει χαρά και στον φτωχό.

Η μέρα χθες ξεκίνησε καλά (και μάλιστα πολύ καλά) και κατέληξε χάλια. Πήγαινα εύκολα για τέσσερα στα πέντε, όταν οι Cubs ξεπέρασαν το under βάζοντας 2 και δεχόμενοι 2 στον έννατο, οι Mets έχασαν επίσης στο 9ο, οι Royals παρέμειναν στο 3-2, ενώ ο Lincecum τα σκάτωσε άλλη μία φορά. Μόνο τους Rays πέτυχα και εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Τέλος πάντων έτσι πάει. Προχθες ταμείο, εχθές κουβάς. Τί να κάνουμε. Γυρίζουν τα πράγματα. Πάμε γι' άλλα λοιπόν. Σήμερα (καθότι Δευτέρα) τα παιχνίδια είναι μόλις τέσσερα, κι έτσι θα δώσω πρόβλεψη για όλα.

698 Los Angeles Angels @ Los Angeles Dodgers
 Στο τοπικό ντέρμπι της μεγαλούπολης της δύσης, είναι αλήθεια ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν φέτος οι Dodgers. Οι Angels μπορεί να έχουν ανακάμψει από την τραγική εμφάνιση που έκαναν τον πρώτο μήνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη της ομάδας του Magic Johnson, οι οποίοι εντός έδρας είναι αχτύπητοι. Έχουν μόλις 9 ήττες και 21 νίκες! Βάλτε πάνω σε αυτό τα στατιστικά του Capuano που έχει 8 νίκες και μόλις 2 ήττες και θα καταλήξετε κι εσείς ότι εδώ τα πάντα λένε... Άσσος για τους Dodgers με απόδοση 1,75.


696 New York Yankees @ Atlanta Braves
 Οι Braves μετά από ένα κάκιστο σετ εμφανίσεων πριν δύο εβδομάδες, το τελευτάιο δεκαήμερο πέρασαν στην αντεπίθεση και με 8 νίκες και 2 ήττες επανήλθαν στην δεύτερη θέση του Division τους. Από την άλλη όμως και οι Yankees βρίσκονται επίσης σε πολύ καλή φόρμα. Πέτυχαν επίσης 8 νίκες στους τελευταίους 10 αγώνες, σκουπίζοντας και τους Mets. Κατεβαίνουν λοιπόν στην Atlanta με κεκτημένη ταχύτητα και με τον Nova στο βουναλάκι, ο οποίος επίσης μετράει τρεις σερί νίκες. Θα έλεγα λοιπόν ότι δύσκολα οι Braves θα σταματήσουν τους Yankees τώρα που ρολάρουν.
Διπλό για τη Νέα Υόρκη με απόδοση 1,75


695 Washington Nationals @ Toronto Blue Jays
Οι Washington όπως έχω γράψει πάρα πολλές φορές είναι η ομάδα έκπληξη φέτος. Αλλά και το Toronto, χωρίς να εντυπωσιάζει καταφέρνει να είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ειδικά σήμερα, με τον Morrow στο βουναλάκι που πάει πολύ καλά τελευταία, πιστεύω ότι η ομάδα του Καναδά θα καταφέρει να πετύχει μία νίκη εντός έδρας. Άλλωστε οι Nationals ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Jackson, ο οποίος έχει χάσει σε όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις του (και σε μία εντός).
Άσσος για το Toronto με απόδοση 1,50.

697 Boston Red Sox @ Miami Marlins
Υπέρ των Boston έπαιξα προχθες και το σκυλομετάνοιωσα. Δεν θα το ξανακάνω λοιπόν. Θα πάω OVER. Σε αυτό συνηγορούν πολλά πράγματα. Πρώτον το γήπεδο των Marlins είναι πραγματικά το top hitters' friendly γήπεδο. Εδώ όλοι μεταμορφώνονται και βαράνε. Επίσης οι Boston είναι η τρίτη ομάδα στο σκοράρισμα, όμως είναι χαμηλά στη βαθμολογία διότι οι pitcher της τα κάνουν θάλασσα. Έτσι, δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε τα ρόπαλα και των δύο ομάδων να παίρνουν φωτιά. Άλλωστε και οι δύο pitchers έχουν ERA μεγαλύτερο του 4. 
OVER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου