Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η Interleague έχει εκπλήξεις. Θα τις τιμήσω λοιπόν

Συνεχίζεται η Interleague φέρνοντας περίεργα αποτελέσματα και αναδεικνύοντας σοβαρούς πρωταγωνιστές, όπως είναι οι Yankees στην American League, οι οποίοι έχουν 9 νίκες σερί και οι Reds στην National οι οποιοι έχουν 6 σερί νίκες. Κι όμως εγώ δεν θα πάω υπέρ κανενός από τους δύο. Θα ξεκινήσω μάλιστα με διπλό εναντίον των Yankees.

694 Texas Rangers @ San Diego Padres
Με το βάρος του ονόματός του κατεβαίνει το Texas στο San Diego, έχοντας 3 νίκες σερί με 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, ενώ αντιθέτως οι Padres (που είναι τελευταίοι στο Division τους) δεν είναι πολύ δυναμικοί στην έδρα τους. Την ίδια στιγμή και η δυναμική των pitchers απέχει πολύ δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στον Harrison έναντι στον Marquis.
Διπλό για το Texas με απόδοση 1,45
687 Altalnta Braves @ New York Yankees
Εδώ θα πάω για τη μεγάλη έκπληξη. Θεωρώ ότι οι 9 νίκες των Yankees είναι αρκετές και θα έρθει η στιγμή να χάσουν, έχοντας στο βουναλάκι το μεγάλο τους κανόνι, τον Sabathia, ο οποίος ναι μεν έχει 8 νίκες (αποτέλεσμα του run support που λαμβάνει) έχει όμως και 3 ήττες που αποδεικνύουν ότι σε γενικές γραμμές δεν είναι σταθερός φέτος και απλά σώζεται από τη δυναμική των επιθετικών της Νέας Υόρκης. Άλλωστε και οι Braves δεν είναι τυχαία ομάδα και φέτος έχουν τη δυναμική τους. Θα τους εμπιστευτώ παρά το γεγονός ότι ο Minor περισσότερο επιβεβαιώνει το όνομά του φέτος, παρά το αντικρούει.
Διπλό για την Atlanta με απόδοση 2,35.

688 Baltimore Orioles @ New York Mets
Οι Mets υποθέχονται στο γήπεδό τους τους Orioles ανεβάζοντας στο βουναλάκι τον Dickey, ο οποίος ξεχωρίζει καθώς έχει φτάσει τις 10 νίκες στα φετινό πρωτάθλημα. Ο Arrieta αντίθετα είναι ασταθείς με υψηλό ERA (5,86) και μάλλον εντός του City Field θα τα βρει "μπαστούνια".
Άσσος για τη Νέα Υόρκη με απόδοση 1,50.

Σκεφτόμουν τέλος να βάλω και ένα διπλό υπέρ των Giants καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Cain, όμως δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο να χάσει μετά το perfect game που πέτυχε. Έτσι γίνεται συνήθως. Επειδή όμως δεν παίζω εναντίον των Giants, διότι είναι η ομάδα μου και απλά αν είναι να τους επιλέξω, τους επιλέγω πάντα για νίκη, θα σας αφήσω το ελεύθερο να βάλετε αν θέλετε έναν άσσο υπέρ των Angels που φαίνεται το πιο λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου