Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βολές κατά ριπάς

Με δύο παιχνιδάκια από ομάδες που δεν γεμίζουν εύκολα το μάτι, πέτυχα χθες ένα ωραιοτατο παρολί. 3 στα 3, επιλέγοντας Reds, Brewers, και Dodgers. Από την άλλη σήμερα θα πάω με τα πολυβόλα της MLB, καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνουν οι μαέστροι του pitch. Μάλιστα από τα τέσσερα παιχνίδια που επιλέγω, τα τρία ξεκινούν πριν τις δέκα και μισή, που σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να τα απολαύσουμε ζωντανά, πάντα μέσα από το site της MLB, ή ακόμη και από το vipbox.tv που μεταδίδει όλα τα παιχνίδια.
Πάμε λοιπόν.

632 Los Angeles Dodgers @ Philadelphia Phillies
Οι Phillies  βρίσκονται πραγματικά σε πολύ κακή κατάσταση. Έχουν χάσει πέντε παιχνίδια σερί και βλέπουν την Disabled List τους όλο να μακραίνει. Σήμερα όμως ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Hamels, ο οποίος πολύ απλά σκίζει φέτος. Είναι η όαση στο rotation της Φιλαδέλφειας. Την προηγούμενη φορά που έπαιξε (στις 2 Ιουνίου) έχασε κάτι που είχα τη χαρά να προβλέψω. Είχαν μεσολαβήσει σχεδόν δύο μήνες για να χάσει από την πρώτη του ήττα που είχε καταγραφεί στις 9 Απριλίου. Θεωρώ λοιπόν ότι δύσκολα θα γράψει και δεύτερη ήττα σερί, όπως επίσης δύσκολα οι Phillies θα χάσουν 6 παιχνίδια σερί και μάλιστα μέσα στην έδρα τους.
Άσσος λοιπόν υπέρ των Phillies με απόδοση 1,55.

634 Texas Rangers @ Oakland Athletics
Η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στους Rangers και τους A's είναι τεράστια, σε κάθε επίπεδο. Στην επίθεση, στην άμυνα, στο pitch, σε όλα. Και on top ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Yu Darvish. Τί παραπάνω πιστεύετε ότι πρέπει να αναλύσω; Δεν λέω τίποτα.
Διπλό υπέρ των Rangers με απόδοση 1,55.

636 Tampa Bay @ New York Yankees
Αυτό θα είναι ΤΟ παιχνίδι. Ο Price με 7 νίκες και 3 ήττες και ERA 2,44 αναλαμβάνει το μπαλάκι για τους Tampa Bay, ενώ για τους Bombers, ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Sabathia, με 7 νίκες 2 ήττες και ERA 3,68. Αν και οι δύο βρεθούν στη μέρα τους, νομίζω ότι θα δούμε ένα φοβερό pitchers' game. Θα ποντάρω σε αυτό, ασχέτως αν οι επιθέσεις και των δύο ομάδων είναι παραγωγικές. Πάω λοιπόν για ένα δύσκολο UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,85.

Και σας έχω και μπαλαντέρ.

635 San Francisco Giants @ San Diego Padres
Οι Giants βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους έχουν κερδίσει τα οκτώ. Αντιθέτως οι Padres είναι σε κακή κατάσταση και στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους έχουν χάσει τα οκτώ. Επιπροσθέτως στο βουναλάκι ανεβαίνει για τους Γίγαντες ο πιο καλός τους pitcher. Ο Cain, με ERA 2,62 και 5 σερί νίκες. Για τους Παπάδες το μπαλάκι αναλαμβάνει ο λίγος Jason Marquis με ERA 8,47. Οι συγκρίσεις πραγματικά περισσεύουν. Για παράδειγμα, ο Cain έχει 73 strikeouts και ο Marquis 12. Είπατε τίποτα; Βάλε πάνω σε αυτά και τα ρόπαλα των Giants που έχουν ξυπνήσει, με μαέστρο τον Cabrera που είναι πρώτος με average ,366 και 42 runs και πρώτο βιολί τον Pagan με ,320 και έχουμε νομίζω μία άνετη νίκη για το San Francisco.
Διπλό λοιπόν για τους Giants με απόδοση 1,75.

1 σχόλιο:

  1. Οι Phillies έχασαν. 6η σερί ήττα και πρώτη φορά που σκουπίζονται από τους Dodgers στο γήπεδό του σε σειρά τεσσάρων παιχνιδιών από την δεκαετία του '40! Το είδανε κι αυτό.
    Την ίδια στιγμή ο Darvish τον πίνει κανονικά. Μόνο ο Cain κρατάει σε ένα παιχνίδι ενός πόντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή