Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Άγιο Πνεύμα αθάνατο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με ανέβασε πάρα πολύ. Από την Παρασκευή 1 του μηνός μέχρι χθες πέτυχα 9 στα 10!!! Πάμε λοιπόν και για τις καθημερινές, αν και τα παιχνίδια είναι σήμερα αμφίρροπα.


614 San Francisco Giants @ San Diego Padres
Ξέρω ότι πολλοί θα αναφωνήσετε "πάλι παίζει για τον Lincecum; Δεν βαρέθηκε;" Πιθανότατα θα έχετε δίκιο, όμως δεν μπορώ να πιστεψω ότι θα συνεχιστεί αυτή η τραγική εικόνα για το φρικιό των Giants. Ειδικά τώρα που τα ρόπαλά τους πάνε καλά. Και ιδίως απέναντι στους Padres που είναι η τελευταία ομάδα της MLB. Απλά δεν μπορεί! Παίζω λοιπόν για San Francisco και το βάζω και πρώτο γιατί το πιστεύω πολύ.
Διπλό για τους Giants με απόδοση 1,75.

603 Los Angeles Dodgers @ Philadelphia Phillies
Ο Cliff Lee είναι ένας από τους pitchers που συμπαθώ πολύ. Φέτος όμως δεν τον πάει. Παρά το γεγονός ότι το ERA του είναι στο 3,00 δεν έχει καταφέρει να καταγράψει νίκες στα προσωπικά του στοιχεία. Στα τελευταία δύο παιχνίδια όμως, οι Phillies, με αυτόν στον mount πήραν τις νίκες. Θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η ώρα, ο Lee να παίξει όπως παίζει και απλά να συναντηθεί και με την επίθεση, ώστε να λάβει το run support που χρειάζεται. Άλλωστε οι Phillies προέρχονται από τρεις ήττες, ένα σερί που δύσκολα θα συνεχιστεί στο γήπεδό τους, και νομίζω ότι θα εκμεταλευτούν την απουσία του Kemp από τις τάξεις των Dodgers. Από την άλλη και οι Bilingsley, που ανεβαίνει στο βουναλάκι για το Los Angeles, δεν έχει δώσει ξεκάθαρα παιχνίδια. Έχει καταγράψει μία νίκη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και από εκεί και πέρα, έχει μόνο ήττες, και όποτε έχουν κερδίσει οι Dodgers, δεν του έχουν αποδοθεί τα decisions.
Με αυτά και μ' αυτά, παώ για άσσο για τους Phillies με απόδοση 1,50.


600 Tampa Bay Rays @ New York Yankees
Προσωπικά οι Tampa Bay με εντυπωσιάζουν. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι έχουν το δεύτερο χαμηλότερο pay roll της MLB, όμως δεν μασάνε μία. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν κάπου μαζί με το Kansas, ή τους A's. Επειδή λοιπόν μπορούν να κοιτάζουν τους αντιπάλους τους στα μάτια τους εμπιστεύομαι. Στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Shields, ο οποίος προέρχεται από ήττες, και γενικώς απέναντι στους Yankees δεν πάει καλά. Παρά ταύτα θα τον πιστεύψω, κι αυτό διότι δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι ο Andy Pettitte, σε αυτή την ηλικία θα καταφέρει να κρατήσει μία δυναμική ομάδα όπως είναι οι Tampa.

Διπλό λοιπόν για τους Tampa Bay με απόδοση 1,95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου