Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Και Interleague ταμείο

Και μέσα στην ποδοσφαιρική λαίλαπα, όπου η χώρα μας έγραψε το αρνητικό ρεκόρ του πιο γρήγορου 2-0 σε Euro, εγώ πήγα άλλη μία φορά ταμείο με τρεις αγώνες στους τέσσερις. Στα Hi Lights ξεχωρίζω τους Yankees, που μέσα σε ένα inning έριξαν 6 runs (ένα Grand Slam και ένα 2 run Homer) αλλά ως πρωταγωνιστή βάζω τον Bumgarner των Giants. Όπως σας έγραψα χθες το sidearm pitch που έχει, μπορεί μερικές φορές να είναι άσταθές, όταν όμως είναι εύστοχο, απλά δεν το βλέπεις καθώς η μπάλα ξεκινά αριστερά και καταλήγει στην άλλη γωνία του plate στα δεξιά. Ο άνθρωπος έβγαλε χθες 12 strikeout (δηλαδή στα 27 out όλου του παιχνιδιού πέταξε έξω το 45%) και πέτυχε και Homerun αν έχεις Θεό.
Σας βάζω και το σχετικό βίντεο, καθώς όταν το είδα ανατρίχιασα. Η πλάκα είναι που οι συμπαίκτες του αποφασίζουν να τον υποδεχθούν με το λεγόμενο could shoulder, όπου κανείς δεν πάει να τον συγχαρεί. Και μετά πέφτουν πάνω του και γελάνε. Γαμώ τις φάσεις.

Πάμε τώρα για τα σημερινά, καθώς η Interleague συνεχίζεται.

624 Philadelphia Phillies @ Minesotta Twins
Οι Phillies παραμένουν ασταθής ομάδα και χθες απέναντι στους Twins, ένω έβαλαν 7 runs έχασαν, καθώς δέχθηκαν 11. Και είναι απαράδεκτο να βάζεις 7 και να χάνεις, ιδίως όταν απέναντί σου είναι η ομάδα που απαρτίζει (μαζί με άλλες δύο) τον πάτο της MLB. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό σήμερα δεν μπορεί να επαναληφθεί με τον Hamels στο βουναλάκι. Ο Hamels προέρχεται από δύο ήττες συνεχόμενες, κάτι που επίσης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Βάζω λοιπόν πολύ απλά διπλό για τη Φιλαδέλφεια με απόδοση 1,60.


627 Los Angeles Angels @ Los Angeles Dodgers
Τα Hiway Series ολοκληρώνονται σήμερα, και οι δύο ομάδες είναι 1-1 στα παιχνίδια. Παρά το γεγονός ότι οι Dodgers είναι πολύ καλοί στην έδρα τους, θεωρώ ότι σήμερα ο pitcher που ανεβάζουν δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Έχει δύο ήττες σε τρεις εμφανίσεις, όπου και η τρίτη κατέληξε σε ήττα για την ομάδα. Από την άλλη, οι Angels πάνε πολύ καλά εκτός έδρας και έχουν 17 νίκες και 16 ήττες, κάτι που μπορούν να βελτιώσουν με τον πολύ καλό C.J. Wilson, ο οποίος προέρχεται από 4 σερί νίκες (οι τρείς του αποδόθηκαν).
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,70.


615 Washington Nationals @ Toronto Blue Jays
Και πάμε και σε αυτό που θεωρώ έκπληξη, αν και η απόδοση δεν είναι και τόσο δραματική. Οι Washington χθες πήγαν πολύ καλά και με τρία Homerun καθάρισαν το παιχνίδι. Και σήμερα στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Strasburgh. Και θα ρωτήσετε δικαίως: "Είσαι τρελός που θα πας απέναντι στον Strasburgh;" Προφανώς δεν είμαι τρελός, όμως, οι Blue Jays δεν είναι μία οποιαδήποτε ομάδα, και μέσα στην έδρα τους κρατάνε καλά. Έχουν χάσει δύο παιχνίδια σερί. Νομίζω ότι δύσκολα θα χάσουν και τρίτο, ενώ από την άλλη, ο Strasburgh κάποια στιγμή θα πρέπει να χάσει, δεν μπορεί να πάει όλη η χρονιά με W. Έχει τέσσερα σερί. Σήμερα θα πάω απέναντί του.
Άσσος για τους Blue Jays με απόδοση 1,90.

4 σχόλια:

  1. Άντε σήμερα ππέπει να είσαι ο πιο χαρούμενος φίλαθλος του baseball στην Ελλάδα . χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαα Μετά το perfect game του Matt Cain ...27 ανέβηκαν 27 κατέβασε . Το 22ο στην ιστορία των 120+ χρόνων . Εκπληκτικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε τι έγραψε ένας fun των Άστρος σε σχόλιό του για το που χρωστάει ο CAIN μετά το τέλος του αγώνα ...


    1) Posey for his great pitch calling and calming demeanor,

    2) Cabrera for making a really nice catch in left (and Lady Luck for keeping the ball in the yard),

    3) the home plate ump for a generous strike zone (and I'm not really complaining -- other than about the Altuve strike up around his ears -- but nobody is perfect and that was in the 4th inning),

    4) Arias at 3B for keeping his composure and making the play to get the final out, and

    5) Blanco for an incredible catch! Cain owes him beer for life!!!

    Tα πάντα στο τέλος ενός αγώνα baseball καταλήγουν που αλλού . ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου το πρωί και είδα το τρία κουλούρια (000) άνοιξα σαν τρελός το score card για να δω τα walks. Εκεί τρελάθηκα και ξύπνησα κα το γιο μου, αλλά δεν πειράζει, πρέπει να μαθαίνει με την τρέλα του πατέρα του.
    Αυτό που θα σου πω όμως είναι ότι η χαρά είναι διπλή, καθώς την προηγούμενη φορά που είχε γίνει κάτι ανάλογο ήταν το No-Hitter του Sanchez, τον οποίο ποτέ δεν πήγαινα ιδιαίτερα και μετά από το No-hitter τον φορέσαμε παλτό για άλλα δύο χρόνια όπου μας άλλαξε τα πετρέλαια.
    Αυτή τη φορά όμως ο Θεός Cain το αξίζει και το χάρηκα όσο τίποτα. Θα έλεγα μάλιστα ότι άργησε κι όλας.
    PERFECT CAIN!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν είδα το βίντεο μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος που δεν παρακολουθεί φανατικά Baseball, να καταλάβει τί σημαίνει να ρίχνεις ένα Perfect Game. Φυσικά και είναι όλα μέσα, μαζί με τα λάθη του διαιτητή και τις άμυνες των συμπαικτών. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο άνθρωπος έριξε 14 strikeout, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ για τα perfect games. Και αν είχε κάνα δυο χατιρικά, τα άλλα 12 ή 13 του αξίζουν 100%. Το παιδί έσκισε. Και έσκισε με το χαμηλό του προφίλ χρόνια τώρα, με την στάση του, με τις χρονιές που έχει λάβει το πιο χαμηλό run support στην MLB, με την καταπληκτική του απόδοση.
    PERFECT CAIN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή