Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

The Day After

Για την χθεσινή καταστροφή δεν χρειάζεται να σας γράψω, αν θέλετε υπάρχει ανάλυση στην επόμενη ανάρτηση. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω, οπότε περνάω αμέσως στις σημερινές προβλέψεις. Μόνο ένα παράπονο έχω. Όλα τα παιχνίδια για δεύτερη συνεχόμενη ημερα είναι βραδυνά, οπότε δεν θα μπορέσουμε να δούμε κάποιο ζωντανά. Υπομονή μέχρι αύριο που θα έχει παιχνίδια από τις 19:30.

Los Angeles Angels @ Baltimore Orioles
Οι Άγγελοι μετά από μία πολύ κακή έναρξη ήρθαν στα επίπεδα που τους περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς. Μάλιστα τελευταία έχουν πετύχει και πολύ καλές επιδόσεις εκτός έδρας, κερδίζοντας 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια που έπαιξαν on the road. Από την άλλη, οι Orioles παραμένουν στη δεύτερη θέση του Division τους, "ξεφουσκώνοντας" πολύ λιγότερο απ' ότι περίμενα, όμως εξακολοθούν για μένα να είναι μία ασταθής ομάδα. Έτσι, με τον C.J. Wilson στο βουναλάκι για τους Angels, θεωρώ ότι η νίκη θα έρθει για την ομάδα του Los Angeles.
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,55.

Cleveland Indians @ New York Yankees
Οι Yankees βγήκαν από το Interleague πάνω σε ράγες και φυσικά δεν σταμάτησαν επιστρέφοντας σε συναντήσεις της American League. Χθες λοιπόν κέρδισαν αρκετά εύκολα τους Indians και μάλιστα με τον Kuroda στο mount, τον οποίο εγώ δεν γουστάρω, όμως εκείνος τελευταία πάει καλά. Σήμερα, το μπαλάκι αναλαμβάνει να πετάει ο Hughes, ο οποίος επίσης ξεκίνησε άσχημα, ο Ιούνιος του ήταν καλός με 3 νίκες και 1 ήττα. Από την άλλη, για τους Indians ανεβαίνει ο Masterson, ο οποίος έχει δύο σερί νίκες, και πριν από αυτές τρεις σερί ήττες. Αν βρεθεί σε μέρα τα πάει πολύ καλά, όμως πιστεύω ότι τα ρόπαλα των Yankees θα κάνουν πάρτι μέσα στο γήπεδό τους.
Άσσος για τους Yankees με απόδοση 1,60.

Detroit Tigers @ Texas Rangers
Η χθεσινή νίκη των Tigers μέσα στο Arlington μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Άκου 8-2! Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι η επανάληψη ενός τέτοιου σκηνικού με τον Darvish στο mount, είναι δύσκολη. Απέναντί του ο Smyly, ο οποίος δυσκολεύται πολύ να παίρνει decisions, ενώ η ομάδα με αυτόν στο mount έχει στα τελευταία 10 παιχνίδια 4 νίκες και 6 ήττες. Διακρίνω λοιπόν νίκη για το Texas.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1.45.

Και θα σας βάλω και έναν μπαλαντέρ, επιλέγοντας ένα δύσκολο σημείο.

604 Saint Louis Cardinals @ Miami Marlins
Σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω στη νίκη των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals, όμως από την άλλη οι Marlins ανεβάζουν τον Zambrano, ο οποίος αν βρεθεί σε καλή μέρα κερδίζει παιχνίδια. Πως ξέρουμε αν είναι σε καλή μέρα ο Zambrano; Απλά δεν το ξέρουμε. Στα τελευταία τρια παιχνίδια όμως δίνει αρκετά runs. Θεωρώ λοιπόν ότι το πιθανότερο σημείο είναι το OVER με όριο το 8,5 και απόδοση 1,85.

2 σχόλια:

  1. Μετά τον πανικό και τις super εκπληξεις ηρθαν φυσιολογικά αποτελέσματα και παμε ολοι ταμείο .. Εγω επαιξα Saint Louis (συμφωνουσα μαζι σου) με επεισες για τους Yankees και εβλεπα την νικη της Washinghton (εγγυηση ο Gonzalez) ..... Παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα τέτοια. Κι εγώ πήρα τις τρεις βασικές επιλογές, πήγα ταμείο και απλα δεν έκατσε το over, που είχα χαρακτηρίσει ως έκπληξη, οπότε η μέρα ήταν άριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή