Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μία καταστροφική ημέρα!

Το τελευταίο διάστημα -λόγω φόρτου εργασίας- δεν κάνω πολλές αναρτήσεις "απολογισμού" καθώς τις συγχωνεύω με τις αναρτήσεις "προγνώσεων" για να κερδίζω χρόνο. Η χθεσινή ημέρα όμως ήταν τόσο καταστροφική, που θα πρέπει να έστειλε στον κουβά όλον τον κόσμο. Κάτι σαν το Euro, όπου η Ολλανδία έστειλε στον κουβά όλη την Ευρώπη, τουλάχιστον στους δύο πρώτους αγώνες της.
Τί συνέβει χθες; Με δύο λόγια "της τρελής".
Και δεν το λέω διότι εγώ δεν πέτυχα τίποτα. Ούτως ή άλλως επειδή είχα ελάχιστο χρόνο, έπαιξα τρεις αγώνες, όπου χωρίς πολύ σκέψη αναζήτησα τρεις "σάκους του μποξ" για να παίξουν ξύλο πάνω τους τρεις δυνατές ομάδες. Και όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις, οι σάκοι του μπόξ σήκωσαν κεφάλι. Οι Rockies κέρδισαν τους Nationals 4-2 παρά το ότι ο Strasburg ήταν στο mount. Οι Rays έχασαν από τους Royals 8-0!!!! Και οι Cubs με τον Santana απέναντί τους, κέρδισαν τους Mets 6-1!!!!!!!
Και δεν είναι μόνο αυτά. Οι Rangers διελύθηκαν εντός έδρας από τους Tigers 8-2, οι -συνήθως άσφαιροι- Padres κέρδισαν στο Houston τους Astros 8-7, οι Twins κέρδισαν (στην αδύναμη έδρα τους) τους White Sox 4-1 και οι Giants με τον Zito στον mount (το ξαναγράφω) ΜΕ ΤΟΝ ZITO ΣΤΟ MOUNT, κέρδισαν τους Dodgers με 8-0. Με μηδέν αν έχεις τον Θεό σου!!!!! Το ότι εμένα με ικανοποιεί ότι κέρδισε η ομάδα μου αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά ποιός θα περίμενε ότι φέτος ο Lincecum ψάχνει τα W με το μακαρόνι και ο Zito έχει ήδη 6. Έλεος.
Μοναδικά παιχνίδια που είχαν κάποια λογική, ή τέλος πάντων ήταν αμφίροπα και φαινόταν ήταν: Το Blue Jays @ Red Sox, όπου οι Sox έχασαν 9-6, το Cardinals @ Marlins όπου το Miami έχασε 8-7, το Brewers @ Reds, που έληξε με νίκη των κόκκινων 1-3 και το πιο λογικό, η νίκη των Yankees επί των Indians με 1-7.
Καταστροφική ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου