Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τελευταίο Σάββατο στην Interleague

Έγινε χθες το πρώτο βήμα για τους Giants για ένα comeback του Lincecum, ο οποίος -ναι μεν δεν πήρε το decision- όμως έννιωσε έστω τη νίκη για την ομάδα με αυτόν να είναι ο starter. Είχε να γίνει αυτό από τον Απρίλιο. Ας ελπίσω ότι απλά η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Στα σημερινά παιχνίδια τώρα, δεν βλέπω κάποιες συναντήσεις που να βγάζουν μάτι. Υπάρχουν κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια όπως των Texas Rangers και των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals, όμως και οι δύο ομάδες κέρδισαν εχθές, οπότε έχω μία εντύπωση ότι δεν θα το ξανακάνουν σήμερα. Επίσης κάποιοι ίσως να θελήσετε να παίξετε υπ Τουλάχιστον και οι δύο. Θα πάω λοιπόν σε κάποιες άλλες συναντήσεις.


661 Minesotta Twins @ Cincinnati Reds
Οι Twins είναι ο πάτος της American League και το λογικότερο είναι να παίζει κανείς εναντίον τους. Χθες όμως κέρδισαν. Άρα πότε είναι η καλύτερη στιγμή να παίξει κανείς εναντίον τους; Καλά το καταλάβατε: Σήμερα. Και ειδικά καθώς σήμερα αναβαίνει στο βουναλάκι για τους Reds ο Cuerto, ο οποίος στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πάρει νίκες ξεπερνώντας τα 7 innings. Μάλιστα έχει κάνει και complete game.
Άσσος για το Cincinnati με απόδοση 1,40.

662 Los Angeles Dodgers @ Los Angeles Angels
Τα Highway Series γενικώς είναι δύσκολα. Και όσο προχώρησε η σεζόν έγιναν ακόμη πιο δύσκολα καθώς οι Angels απογειώθηκαν και οι Dodgers, κάπως κάθησαν. Αυτοί τη στιγμή λοιπόν, τα μεν Αγγελάκια έχουν 3 νίκες σερί, οι δε Dodgers έχουν 4 ήττες. Θεωρώ λοιπόν ότι σήμερα με τον πολύ καλό Capuano στο mount για τους Dodgers και τον ασταθή Santana για τους Angels, η εικόνα θα αλλάξει δίνοντας τη νίκη στους μπλέ.
Διπλό για τους Dodgers με απόδοση 1,95.

663 Washington Nationals @ Baltimore Orioles
Το παιχνίδι αυτό είναι αρκετά περίπλωκο, καθώς οι Orioles φέτος ξεκίνησαν γερά, μετά ξεφούσκωσαν λίγο, αλλά τελικά κρατούν την δεύτερη θέση στο Division τους. Είναι δε πολύ κοντά σε νίκες-ήττες με τους Nationals (40-30 οι Baltimore 40-28 οι Nationals). Εχθές οι Baltimore κέρδισαν οριακά, κυρίως λόγω του pitch του Hammel. Θεωρώ ότι και σήμερα οι Orioles θα κερδίσουν με τον Chen στο mount, ο οποίος κάνει έναν πολύ καλό Ιούνιο, σε αντίθεση με τον Jackson που προέρχεται από ήττα και γενικώς δεν έχει καλή χρονιά.
Άσσος για τη Βαλτιμώρη με απόδοση 1,75.

Και να και ο Τζόκερ. Δεν είναι μόνο ότι γουστάρω να παίζω υπέρ των Giants, είναι που έχει και αυτό το 666 στο κουπόνι, οπότε σχεδόν δεν μπορώ να αντισταθώ.

666 San Francisco Giants @ Oakland Athletics
Χθες λοιπόν  οι Giants κέρδισαν comming from behind, παίρνωντας νίκη με τον Lincecum στο βουναλάκι, αν και δεν του αποδόθηκε διότι όταν πίτσαρε η ομάδα έχανε. Σήμερα όμως αναλαμβάνει ο Bumgarner, ο οποίος έχει αυτό το φοβερό sidearm, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν χτυπιέται και άρα περιμένω να ξεπεράσει εύκολα τον Ross, ο οποίος έχει πολύ υψηλό ERA (6,11).
Διπλό για τους Γίγαντες με απόδοση 1,75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου