Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μετά το ταμείο... ΤΟΛΜΗ

ΤΑΜΕΙΟ! Μετά την προχθεσινή καταστροφή, η Day After ήταν όλη δική μου με παρολί που με πήγε ταμείο. Πάντα τετοια.

Σήμερα λοιπόν θα τολμήσω κάτι που συνήθως αποφεύγω και γκρινιάζω στον εαυτό μου ότι δύσκολα βγαίνει. Θα βάλω τρία διπλά, γνωρίζοντας ότι δύσκολα βγαίνουν τρεια ίδια σημεία. Σκέφτομαι απλά ότι την "ημέρα της καταστροφής" προχθές είχα βάλει τρία διπλά και ήρθαν τρεις άσσοι!!! Γιατί λοιπόν αν είναι σωστά σταθμισμένα και ψαγμένα να μην βγουν τρια διπλά; Θα μου απαντήσετε, διότι απλά είναι δύσκολο να βγουν τρία διπλά. Συμφωνώ. Γι' αυτό και θα σας έχω και μπαλαντέρ και θα σας έχω και επιλογή "τζίζ" που θα την αποδεχθείτε με δική σας ευθύνη. Όσοι με διαβάζετε συχνά ξέρετε τί εννοώ και απλά θα επιβεβαιωθείτε στο τέλος της ανάρτησης. :-)

617 Chicago White Sox @ Minesotta Twins
Οι Chicago ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Sale, που απλά είναι παιχταράς και σε πολύ καλή φόρμα. Στην τελευταία του εμφάνιση σε 8 innings χτυπήθηκε μόλις 4 φορές και δεν δέχθηκε κανένα run, η ομάδα όμως έχασε διότι δεν σκόραρε και δέχθηκε έναν πόντο μόλις ο Sale κατέβηκε από το mount. Άρα απλά τον εμπιστεύομαι. Απέναντί της η ομάδα του Σικάγο θα βρει τον Nick Blackburn, ο οποίος ναι μεν προέρχεται από 4 σερί νίκες, όμως δέχεται πολλά runs και κερδίζει καθώς οι Twins σκοράρουν. Αυτό δεν πιστεύω ότι θα συμβεί απέναντι στον Sale. Εφόσον λοιπόν σιγήσει η Minesotta...
Διπλό για τους Sox με απόδοση 1,50.

619 Tampa Bay Rays @ Kansas City Royals
Οι Royals δύο ημέρες τώρα χορεύουν πολύ καλά τους Rays. Ή για να χρυσιμοποιήσω λίγο αγγλοσαξωνικό δημοσιογραφικό τρόπο, έχουν "σβήσει" τους Rays. 8-0 προχθές, 8-2 χθες. Αν είναι δυνατόν!!! Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ ότι θα τους "σκουπίσουν". Δεν το έχουν κάνει εδώ και 11 χρόνια. Όχι βέβαια ότι είναι απίθανο, καθώς τα ονόματα που ανεβαίνουν στο βουναλάκι δεν είναι και τα πιο τρελά. Ο Moore όμως (των Tampa) μετά από έναν τραγικό Μάιο, τον Ιούνιο ήταν καλός, ενώ ο Teaford έχει παίξει μόλις 3 παιχνίδια, έχει δώσει 2 ήττες στην ομάδα του και μία νίκη, στο προσωπικό του ρεκόρ όμως έχει καταγεγραμμένη μόνο μία ήττα, με υψηλό ERA 5,73. Θεωρώ λοιπόν δύσκολο να κάνουν κι άλλη νίκη οι Βασιλιάδες. Θα είναι πραγματική έκπληξη.
Διπλό για τους Rays με απόδοση 1,70.

615 Milwakee Brewers @ Cincinatti Reds
Εχθές οι Ζυθοποιοί έχασαν στο Cincinatti, κάτι που φαντάζει λογικό, όταν οι Reds είναι πρώτοι στο Division και οι Brewers τέταρτοι. Σήμερα όμως ανεβάζουν στο mount τον Greinke. Ο Greinke είναι ένα φοβερό σιγουράκι όταν παίζει εντός έδρας, στο τελευταίο παιχνίδι όμως κέρδισε εκτός, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια (με εξαίρεση ένα) δεχθηκε μηδέν ή έναν πόντο. Αντιθέτως, ο Bailey των Reds στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη και έχει δεχθεί 6,3,1 και 4 earned runs. Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα θα πάω και εδώ για νίκη των Brewers.
Διπλό για τους Ζυθοποιούς με απόδοση 1,80 (την ίδια έχουν και οι Reds).

Εδώ λοιπόν βάζω και τον μπαλαντέρ για όσους φοβάστε τα τρία διπλά.

616 Cleveland Indians @ New York Yankees
Η σκέψη μου είναι ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά runs, όμως όταν είδα το όριο του ΟΠΑΠ η αλήθεια είναι ότι το φοβήθηκα. Γιατί μπορεί μεν και ο Pettitte και ο Jimenez να δέχονται σε κάποια παιχνίδια αρκετά runs, δεν πιστεύω όμως να δούμε τόσο πολύ σκοράρισμα. Βάζω λοιπόν UNDER με όριο το 9,5 και απόδοση 1,75

********** ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ********** 

622 Los Angeles Dodgers @ San Francisco Giants
Και εδώ έρχεται η τσόντα. Οι Giants παίζουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς αν κερδίσουν θα φτάσουν στην πρώτη θέση του Division τους, τους Dodgers, οι οποίοι έχουν χάσει τα τελευταία 3 παιχνίδια και τα τελευταία 8 στα 10. Σε ποιόν λοιπόν δίνουν το μπαλάκι οι Giants για να φέρει σε πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή; Το καταλάβατε: στον Lincecum. Το μικρό φρικιό ακόμη δεν έχει καταφέρει να καταγράψει νίκη από τις 28 Απριλίου. Στην προηγούμενη του εμφάνιση οι Giants κέρδισαν, αλλά εκείνος πάλι δεν πήρε το decision. Τώρα λοιπόν ήρθε και αυτή η ώρα. Ένα - ένα. Μην τα θέλουμε και όλα μονομιάς.
Θα ρωτήσετε: "Το ότι για τους Dodgers ανεβαίνει στο mount ο Billingsley που δεν είναι και κανα τυχαίος δεν σε ανησυχεί;" Θα σας απαντήσω πολύ απλά "ΟΧΙ" διότι η επιλογή είναι υποκειμενική. Άρα, πολύ απλά άσσος για τους Giants με απόδοση 1,70.

14 σχόλια:

  1. Φιλε Κώστα, καλησπέρα.
    Σημερα και εγω πιστέυω οτι Chicago White Sox και Milwaukee Brewers εχουν μεγαλες πιθανότητες να φυγουν νικητριες απο τις αντίπαλες έδρες, επίσης βλέπω ενα αλλο διπλό (για να ειμαι ειλικρινής οταν ειδα οτι θα πρότεινες διπλα φαντάστηκα οτι θα το εβαζες και αυτο μέσα) μιλάω για αυτο του Toronto που κατεβάζει τον Romero απεναντι στη Βοστώνη. Θα τον εμπιστευτώ κυριως για το ρεκορ του 8-1 παρολο το υψηλο του ERA 4.34.
    Τελος σαν μπαλαντέρ θα ρισκαρω διαφορετικά στο Cleveland vs Yankees... αφου θα παω παλι στο διπλό κυρίως λόγω Jimenez αν και το σερι των ομάδων (yankees W4-Cleveland L4) δεν το ευνοεί.... ισως ομως ειναι καιρος να αλλαξει.

    Τι λες για under 7.5 (1.85) το Orioles vs Angels ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διπλό της Νέας Υόρκης όντως το βλέπω κι εγώ, απλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τον ίδιο λόγο που γράφεις κι εσύ, γι' αυτό και πήγα στο under.
      Και το under που λες δεν είναι καθόλου κακό.

      Διαγραφή
  2. file 8a i8ela tin gnwmi s gia tous nationals epeidi oi pitchers exoun terastia diafora sto ERA k genika oi nationals einai pio omada apo tous rockies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση, είναι περίεργα τα πράγματα με αυτό το παιχνίδι.
      Ενώ δηλαδή, όντως ο Zimmermann είναι πολύ καλός pitcher με χαμηλό ERA (2,89) όποτε παίζει η επίθεση τον υποστηρίζει με ελάχιστα runs (3,5 κατά μέσο όρο που είναι το πέμπτο χειρότερο ποσοστό στην MLB) Αν γίνει και σημερα αυτό, τότε δεν αποκλείεται να χάσει και πάλι -προέρχεται από δύο ήττες και του αποδόθηκε η μία.
      Όσο για τον νέο που αναλαμβάνει για τους Rockies είναι ο top prospect του Colorado με μειούμενο ERA στις ομάδες ΑΑΑ, που σημαίνει ότι δεν θα είναι και εύκολος. Απλά δεν αποκλείεται να μην αποδόσει λόγω της ημέρας.
      Όλα αυτά με οδήγησαν να μην συμπεριλάβω τη συγκεκριμένη συνάντηση στις επιλογές μου. Όπως και νά χει πάντως αν είναι να πρέπει να βάλω ένα σημείο, αυτό θα είναι μάλλον υπέρ της Ουάσιγκτον.

      Διαγραφή
  3. Οι Ζυθοποιοί άρχισαν καλά. Ήδη 2-0 στο 2ο inning.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι brewers και οι sox μπήκαν γερά αυτός ο Romero με κατέστρεψε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Romero βγήκε πριν λήξει η 4η περίοδος!!!! Την ζημιά του όμως μάλλον την έκανε .... Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. White Sox: check
    Brewers: check
    Yankees: οριακό
    Rays: χάνουν αλλά παλεύουν
    Giants: μόλις ξεκίνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Lincecum έχει control σήμερα
      Το under στους Yankees κινδυνεύει πολύ

      Διαγραφή
    2. Τελικά παρά τις βάσεις που γέμισαν στους Yankees μπήκε μόνο ένας πόντος κι έτσι πέτυχα και το under. Ήδη το ένα δελτίο μου με πάει ταμείο.
      Οι tampa δεν πάνε καλά, οπότε ίσως το άλλο δελτίο -που έχει και τους γίγαντες μέσα- να πάει κουβά

      Διαγραφή
    3. Το φρικιό όχι μόνο έβγαλε μία ΓΑ-ΜΑ-ΤΗ άμυνα, αλλά χρύπησε κιόλας. Μπράβο αγόρι μου, πάνε για το W.
      Ισοφάρισαν και οι Tampa

      Διαγραφή
    4. Τελικά οι Tampa έχασαν, οπότε οι Giants με ενδιαφέρει να κερδίσουν μόνο οπαδικά

      Διαγραφή